Hamulce + serwis......

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
Robin
pisarz
pisarz
Imię: Dariusz

Hamulce + serwis......

Post autor: Robin » ndz 20 maja 2007, 21:17

Ostatnio kup[owalem części do swojej vfr-ki od gościa co sprowadził ja z Anglii rozbita,
właściciel miał wypadek ponieważ jak pojechał do serwisu aby zrobi standardowy przegląd wymiany oleju płynu hamulcowego itp itd no właśnie płyn hamulcowy panowie wymienili ale hamulca nie napompowali i w te sposób właściciel wjechał w auto z tyłu.... naszczęście z tego co sie dowiedziałem to wyszedł z tego, sprawdzajcie zawsze hamulce jak wyjeżdżacie z serwisu!!!
Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....

Awatar użytkownika
Pawel
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: Pawel » sob 26 maja 2007, 14:13

Żenada, totana fuszerka ....
Gwiaza rocka, czarny koń wyścigów motocyklowych, kwiat polskiego dziennikarstwa, mistrz obiektywu - ot zwykły skromny chłopak ...

Awatar użytkownika
Dresik
klepacz
klepacz
Imię: Piotr

Post autor: Dresik » ndz 27 maja 2007, 23:26

fajnie :confused Tak to juz jest ze ufać mozna tylko sobie
:-)

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: mors » pn 28 maja 2007, 09:25

ja sobie ufam w 50% - obcym wcale.

Kiedyś angole w Kanadzie zatankowali samolot w litrach, a myśleli, ze w galonach i w połowie drogi zabrakło wachy. Lądowali jumbo jak szybowcem. Okazało się też, ze po zgaśnięciu silników zabrakło prądu bo przestały działać generatory. Nie mieli hydrauliki, ani nawigacji - a komputeru też podziękowały za współpracę.

Kiedyś w Brytanii jadąc taxówką zagadnąłem drajwera, że w przyszłym tygodniu w łykend przechodzą na ruch prawostronny. A on na to - "ryli?" tzn. "na prawdę?" a ja mu na to że "ofkorse, ale na początek dla próby tylko ciężarówki i autobusy".
Nie uwierzycie!!! Wcale się nie zdziwił!!!
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

ODPOWIEDZ