POZYTYWNIE :)
- możej
- pisarz

- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Re: POZYTYWNIE :)
Moto poskładane
zamontowany nowy zestaw napędowy, grzane manetki, nowe klamki, mocowanie nawigacji, wymieniony olej. Pierwsze kilkadziesiąt kilometrów nawinięte na koła 
- Lukaszny
- pisarz

- Imię: Łukasz
- województwo: warmińsko-mazurskie
Pierwsze kilometry w nowym sezonie nawinięte. Tylko kombi po zimie jakoś tak się skurczyło...
Ledwo się zapiąłem 
W wolnych chwilach spamuje sobie na Blogu prawniczym - http://forumprawnicze.info/blog/2-blog- ... -nysztala/
Moje moto zagościło w garażu u Bodzia także nie jeden wieczór przy bieżących naprawach się spędzi...
Dzięki Tomek po stokroć
Dzięki Tomek po stokroć
- SNOOP85
- pisarz

- Imię: Kamil
Zrobione pierwsze 50mil w tym roku co prawda po swoim miescie ale w tygodniu wyjazd w góry zaplanowany
Mamy w Polsce miliony bohaterów codziennie uwalniających wódkę ze szkła
- Klepak23
- pisarz

- Imię: Jacek
- województwo: warmińsko-mazurskie
Pierwsze 144km po odebraniu motocykla z przeglądu serwisowego po ulubionych zakrętach. Było pięknie 
Głupota na stałe zawładnęła częścią mojego umysłu...
- szabl
- Imię: Krzysiek
- województwo: śląskie
Mojemu Vitkowi przez zimę nieostrożni ludzie uszkodzili lusterko i szybę, ale i tak post leci do pozytywów bo bez szyby lepiej było czuć wiatr przez te pierwsze wiosenne 100km 
- GrzesiekBstok
- zadomowiony

- Imię: Grzegorz
- województwo: podlaskie
mam to samo z tekstylamiLukaszny pisze:Pierwsze kilometry w nowym sezonie nawinięte. Tylko kombi po zimie jakoś tak się skurczyło...Ledwo się zapiąłem
spodnie na brzuchu się nie chcą zapinać
VFR 800 FI, 2001
Astra G Caravan Z16XE, 2002
- możej
- pisarz

Ja mam niestety bardzo poważny problem z kombiiGrzesiekBstok pisze:mam to samo z tekstylamiLukaszny pisze:Pierwsze kilometry w nowym sezonie nawinięte. Tylko kombi po zimie jakoś tak się skurczyło...Ledwo się zapiąłem
spodnie na brzuchu się nie chcą zapinać
To mnie zmusiło do zakupu nowej kurtki, padło tym razem (pierwszy raz w moim motocyklowym 8 letnim żywocie) na tekstylną. Dlaczego wcześniej tego nie zrobiłem? Ależ to wygodne! i brzuch się mieści
- Revolut
- pisarz

- województwo: podkarpackie
Wczoraj przekroczyłem pierwszy 1kk km w tym sezonie 
Przez weekend zrobione ponad 500km
Zaliczone 2 trasy w tym jedna z najładniejszych którymi dane mi było jechać, szkoda tylko, że przez topniejący śnieg Tatry po stronie Słowackiej były źle widoczne... Ale w lecie wrócę tam przynajmniej raz 
Przez weekend zrobione ponad 500km
- dixon
- klepacz

- Imię: rafał
w weekend po wyciągnięciu moto z serwisu, pierwsze 400km nawinięte. coś pięknego!
tego mi było trzeba po zimie!;)
tego mi było trzeba po zimie!;)
Jest: Honda VFR RC46 '01
Yamaha WR250F '08
Yamaha FZR 600 '93
Yamaha XS400 Special '81
Honda Lead 125 '83
Vespa ET4 125 '98
Wfm 125 '61
Ex: VFR RC46 '01, Suzuki DR-Z 400 SM '04, Honda Transalp 650 '04, Awo Simson Tourist '51, MZ ES250 '61, Jawa Perak 250 '52
Yamaha WR250F '08
Yamaha FZR 600 '93
Yamaha XS400 Special '81
Honda Lead 125 '83
Vespa ET4 125 '98
Wfm 125 '61
Ex: VFR RC46 '01, Suzuki DR-Z 400 SM '04, Honda Transalp 650 '04, Awo Simson Tourist '51, MZ ES250 '61, Jawa Perak 250 '52
- RALF
- klepacz

- Imię: Rafał
a ja się pochwalę i sorry za off top w tym roku spadło 10 kg i dalej leci w dółmożej pisze:Ja mam niestety bardzo poważny problem z kombiiGrzesiekBstok pisze:mam to samo z tekstylamiLukaszny pisze:Pierwsze kilometry w nowym sezonie nawinięte. Tylko kombi po zimie jakoś tak się skurczyło...Ledwo się zapiąłem
spodnie na brzuchu się nie chcą zapinaćzapinam się ledwo, ledwo i mogę zapomnieć o bluzie pod kurtkę
![]()
To mnie zmusiło do zakupu nowej kurtki, padło tym razem (pierwszy raz w moim motocyklowym 8 letnim żywocie) na tekstylną. Dlaczego wcześniej tego nie zrobiłem? Ależ to wygodne! i brzuch się mieści
Radio Kolor 103 FM
K&N - Exhaust Delkewic - White Lamp - White Indicators - Polished wheel rims -Carbon Mudguard - Bagster
K&N - Exhaust Delkewic - White Lamp - White Indicators - Polished wheel rims -Carbon Mudguard - Bagster
- orzyl
- klepacz

- Imię: Piotrek
- Kontakt:
YEAH! Ale weekend. całę dwa dnia na kołach. Przegumowałem między innymi jeden z wiaduktów na jerozolimskich ;D
Na zawsze w pamięci Roads - 16.10.2007...
- poscig
- klepacz

- Imię: Marek
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Lekkiś jak piórko to maszyna Ciebie lepiej niesieorzyl pisze:YEAH! Ale weekend. całę dwa dnia na kołach. Przegumowałem między innymi jeden z wiaduktów na jerozolimskich ;D
- możej
- pisarz

Umiem się powstrzymać przed offtopowaniem, ale... wiem ile Orzył ważyposcig pisze:Lekkiś jak piórko to maszyna Ciebie lepiej niesieorzyl pisze:YEAH! Ale weekend. całę dwa dnia na kołach. Przegumowałem między innymi jeden z wiaduktów na jerozolimskich ;D
Hehe z tym kaskiem też mam problemRALF pisze:wszystko włącznie z kaskiem na policzkach
- GrzesiekBstok
- zadomowiony

- województwo: podlaskie
ja strój kupowałem w maju 2011 jak już schudłem z 89 do 74 kgRALF pisze:a ja się pochwalę i sorry za off top w tym roku spadło 10 kg i dalej leci w dółkombi mierzyłem wczoraj i cos rozciągneło się wszystko włącznie z kaskiem na policzkach
niestety przez zimę 5 kg do góry skoczyło i teraz pojawił się problem
VFR 800 FI, 2001