Co rozumiesz pod tym pojęciemdarecki-30 pisze:moze szukac ladnej uzywki
Dodam tylko małym off topem ze swego czasu kupiłem do sporciaka nówkę Maxxis'a na tył i mysłałem ze sie po prostu na tej oponie w najlepszym przypadku wyglebię.Totalna kaskaderka,co dodanie gazu to atrakcja murowana.O deszczu nawet nie wspominam.Cudowałem z nią jak mogłem,jarałem delikatnie myśląc ze moze zimna to nie trzyma itp.Ale nic z tego.Miło nie wspominam.Strasznie miękka guma,szybko się zdarło więcej na bank nie kupię.W VFR z Maxxisem nie miałem do czynienia,jednak zraziłem się totalnie i z tą firmą byłbym baaardzo ostroznyArnold pisze:Puzon upolował za 350 zł dwie nóweczki Maxxis. Co prawda DOT nie najnowszy, ale dobrze "chowane". Pytaj go to może jeszcze takie załatwi.
Ja dla równowagi dodam, że na Maxxisach w VFR latało/lata mi się bardzo dobrze. Co do zasady: na suchym nigdy sobie nie żałuje winklowania, na mokrym odpuszczam. I tak: na suchym nie mam żadnych zastrzeżeń, trzymają super, na mokrym jako tako (nie mam zaufania do żadnych opon na mokrym). Tylną Maxxisa skończyłem na koniec poprzedniego sezonu, a przód się jeszcze trzyma i nie ma dosyćzalew pisze:Dodam tylko małym off topem ze swego czasu kupiłem do sporciaka nówkę Maxxis'a na tył i mysłałem ze sie po prostu na tej oponie w najlepszym przypadku wyglebię.Totalna kaskaderka,co dodanie gazu to atrakcja murowana.O deszczu nawet nie wspominam.Cudowałem z nią jak mogłem,jarałem delikatnie myśląc ze moze zimna to nie trzyma itp.Ale nic z tego.Miło nie wspominam.Strasznie miękka guma,szybko się zdarło więcej na bank nie kupię.W VFR z Maxxisem nie miałem do czynienia,jednak zraziłem się totalnie i z tą firmą byłbym baaardzo ostroznyArnold pisze:Puzon upolował za 350 zł dwie nóweczki Maxxis. Co prawda DOT nie najnowszy, ale dobrze "chowane". Pytaj go to może jeszcze takie załatwi.
i bardzo dobrze robisz. Lepiej chwilę poczekać. Nówki to nówki potwierdzamdarecki-30 pisze:chyba macie racje ,zaloze nowe i bede miał spokój
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości