Sezon 2012 czas zacząć
- majorww516
- bywalec
- Imię: Wiesiek
- województwo: podlaskie
Sezon 2012 czas zacząć
Witam wszystkich
Moja propozycja może jakieś recenzje z pierwszych pogodnych dni w 2012r.
17-03-2012 dziś pogoda super jak na nasz teren i pierwszy wyjazd, Honia błyszczy w słońcu adrenalina poziom max, 170 km po mieście, lotnisko i takie lepsze drogi. Ostatnie wsłuchiwanie się w pracę silnika czy po zimie nic mu nie dolega (grypa, angina, zapalenie płuc). Kierowcy aut jeszcze śpią snem zimowym (może o nas całkowicie nie zapomnieli). Głowy spacerowiczów na znany nam dźwięk obracają się w naszym kierunku (czy to dobrze czy źle?). Wiaterk jeszcze jakiś nie ten ale i nie zabardzo dolegliwy. Co tu jeszcze gadać to trza poczuć i już. Pozdrawiam i do zobaczenia.
Moja propozycja może jakieś recenzje z pierwszych pogodnych dni w 2012r.
17-03-2012 dziś pogoda super jak na nasz teren i pierwszy wyjazd, Honia błyszczy w słońcu adrenalina poziom max, 170 km po mieście, lotnisko i takie lepsze drogi. Ostatnie wsłuchiwanie się w pracę silnika czy po zimie nic mu nie dolega (grypa, angina, zapalenie płuc). Kierowcy aut jeszcze śpią snem zimowym (może o nas całkowicie nie zapomnieli). Głowy spacerowiczów na znany nam dźwięk obracają się w naszym kierunku (czy to dobrze czy źle?). Wiaterk jeszcze jakiś nie ten ale i nie zabardzo dolegliwy. Co tu jeszcze gadać to trza poczuć i już. Pozdrawiam i do zobaczenia.
- Buła
- klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: świętokrzyskie
- Kontakt:
Re: Sezon 2012 czas zacząć
Ja wczoraj nawinołem pierwsze 50km na koła,cieplutko i fajna pogoda,trzeba sobie troszeczkę odruchy poprzypominać ale ogólnie super.Pierwsza fotka z tego sezonu i pierwsza fotka VFR na tle śniegu
,normalnie banan jest do tej pory.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wszędzie dobrze ale na VFR najlepiej 
1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006

1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006
-
- Imię: Zbyszek
- województwo: mazowieckie
Witam.
Ja zrobiłem pierwsze 100 km.Myślałem że mój repsolek będzie pchał na lewą stronę tak z przyzwyczajenia(od początku w Irlandii),ale dał rade.Posłuszna bestyjka.Pierwsza jazda z plecaczkiem,który uczy się współpracować.I muszę pochwalić swoją Żoneczkę.Po prostu jest super pod każdym względem.
Dzisiaj też ruszamy,bo szkoda pogody i wolnego czasu.Życzę wszystkim bezpiecznej pierwszej po zimowej jazdy.Oby nigdy więcej nie było artykułów o śmiertelnych wypadkach naszych kolegów.
Pozdrowionka
Ja zrobiłem pierwsze 100 km.Myślałem że mój repsolek będzie pchał na lewą stronę tak z przyzwyczajenia(od początku w Irlandii),ale dał rade.Posłuszna bestyjka.Pierwsza jazda z plecaczkiem,który uczy się współpracować.I muszę pochwalić swoją Żoneczkę.Po prostu jest super pod każdym względem.
Dzisiaj też ruszamy,bo szkoda pogody i wolnego czasu.Życzę wszystkim bezpiecznej pierwszej po zimowej jazdy.Oby nigdy więcej nie było artykułów o śmiertelnych wypadkach naszych kolegów.
Pozdrowionka
- Żeton
- klepacz
- Imię: Artur
- Kontakt:
A ja zrobiłem w piątek pierwszą taką dłuższą trasę około 240 km a tak to jak troszkę słoneczko przyświeciło to się przewietrzyło moto. I jak zawsze wielki fan i banan na gębie
Ale kurcze na trasie da się zauważyć że niestety kierowcy o NAS nie pamiętają i nie patrzą się w lusterka

Ale kurcze na trasie da się zauważyć że niestety kierowcy o NAS nie pamiętają i nie patrzą się w lusterka

Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE
-
- Imię: MARCIN
- województwo: łódzkie
Witka .Udalo mi sie pyknąc juz setunie w tym sezonku ale ze tak powiem w kolo komina RADOMSKO BELCHATÓW KLESZCZOW ale zawsze to cos. Dwa tygodnie temu nastawilem sie wna cos dluzszego ale furka juz prykla w cpn i ladowanko poszlo w powietrze.Alernatorek i regulatorek poszedl do wymanki. Dwa dni remontku i w niedziele tescik i setunia pykla JAK narazie jest ok .POZDROWIONKA
- Zając
- klepacz
- Imię: Dariusz
- województwo: lubelskie
Już prawie tysiączek nawinięty korzystało się z ciepłych dni, a na razie pogoda nas nie rozpieszcza i nie zapowiada się na najbliższy tydzień by coś się zmieniło w tej kwestii.
LWL 74HN
-
- pisarz
- Imię: Adam
- województwo: kujawsko-pomorskie
WNUK pisze:Witka .Udalo mi sie pyknąc juz setunie w tym sezonku ale ze tak powiem w kolo komina RADOMSKO BELCHATÓW KLESZCZOW ale zawsze to cos. Dwa tygodnie temu nastawilem sie wna cos dluzszego ale furka juz prykla w cpn i ladowanko poszlo w powietrze.Alernatorek i regulatorek poszedl do wymanki. Dwa dni remontku i w niedziele tescik i setunia pykla JAK narazie jest ok .POZDROWIONKA

Adam
- Groszek
- klepacz
- Kontakt:
ja pierdykammajorww516 pisze: jak na nasz teren i pierwszy wyjazd, Honia błyszczy w słońcu adrenalina poziom max, 170 km po mieście, lotnisko i takie lepsze drogi. Ostatnie wsłuchiwanie się w pracę silnika czy po zimie nic mu nie dolega (grypa, angina, zapalenie płuc). Kierowcy aut jeszcze śpią snem zimowym (może o nas całkowicie nie zapomnieli). Głowy spacerowiczów na znany nam dźwięk obracają się w naszym kierunku (czy to dobrze czy źle?). Wiaterk jeszcze jakiś nie ten ale i nie zabardzo dolegliwy. Co tu jeszcze gadać to trza poczuć i już. Pozdrawiam i do zobaczenia

- majorww516
- bywalec
- Imię: Wiesiek
- województwo: podlaskie
http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s ... =ls&num=10[/googlemap] sorki pomyłka nie tu wkleiłem