POZYTYWNIE :)
- VFRKrzysztof
- klepacz

- Imię: Krzysztof
- województwo: mazowieckie
Re: POZYTYWNIE :)
Coś bym napisał, ale się boję, że znów mnie klosiewi o-piiiiiiiiiii
Jutro lecę do fajnego miasta, wracam w piątek, a w sobotę to lecę na trzydniową firmową imprezę do .... hmmmm .... nooooo .... qrrrrrcze się boję powiedzieć 
The best is yet to come! 
- Gacol
- klepacz

- Imię: Jacek
- województwo: śląskie
Przyszedł mi dziś amorek skrętu... Największy plan dotyczący VTR
Przerobiłem mocowanie i pasi jak ulał
Przerobiłem mocowanie i pasi jak ulał
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
- poscig
- klepacz

- Imię: Marek
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Panowie i Panie w weekend zapowiadają w Polsce ,,upały,, ma być do 20st.c. 
- Dżambo
- klepacz

- Imię: Marcin
- Kontakt:
Wiemyposcig pisze:Panowie i Panie w weekend zapowiadają w Polsce ,,upały,, ma być do 20st.c.
73 55 88
A Rh +
"...kręcić, wkręcić, uwodzić i nęcić....."
Nie jest prawdą, że człowiek przestaje się bawić bo się starzeje...
Człowiek się starzeje bo się przestaje bawić
A Rh +
"...kręcić, wkręcić, uwodzić i nęcić....."
Nie jest prawdą, że człowiek przestaje się bawić bo się starzeje...
Człowiek się starzeje bo się przestaje bawić
- adrian76
- pisarz

- Imię: Adrian
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
upał upałem ale dużo jeszcze piasku na drogach, tak więc uważajcie koledzy i koleżanki 
nie jeździj szybciej, niż potrafisz myśleć/
- Revolut
- pisarz

- Imię: Grzegorz
- województwo: podkarpackie
Podkarpacie w niedziele topi marzannę w Rzeszowieposcig pisze:Panowie i Panie w weekend zapowiadają w Polsce ,,upały,, ma być do 20st.c.
Zapisanych jest 200 osób, a pewnie będzie dużo więcej, zwabionych pogodą
- VFRKrzysztof
- klepacz

- Imię: Krzysztof
Pozdr z Leningradu! Często tu bywam i zawsze stąd wyjeżdżałem z uczuciem ogromnego niedosytu, bo to miasto z bogatą historią i podobno masa muzeów tu jest, a ja nigdy żadnego nie widziałem. Aż poprzednim razem mój klient zaprosił mnie do muzeum i to muzeum stało się moim ulubionym muzeum, bo jest to muzeum:

Muzeum Rosyjskiej Wódki. Tak mi się tam spodobało, że wcale nie czuję już potrzeby oglądania Ermitażu. Muzea z obrazami na ścianach są w każdym mieście wojewódzkim i w niektórych powiatowych, a muzeum wódki znam tylko jedno.
W muzeum wódki przewodnik opowiada historię wódki. Homo sapiens tysiące lat temu nauczył się robić wino i jak się chciał nabombić to się winem katował. Nowe możliwości pojawiły się w czternastym wieku, kiedy to w Rosji wynaleziono proces destylacji. To przełomowe odkrycie pozwoliło z kwaśnego sikacza zrobić napój, który miał 12 procent i pozwalał się nabombić szybciej. Proces ten był cały czas udoskonalany i dzięki temu uzyskiwano produkt coraz czystszy i coraz mocniejszy. Teraz jak wiadomo można i czysty spirytus zrobić, ale większość wódek ma 40 procent i ja nigdy się nie zastanawiałem dlaczego. A w muzeum dowiedziałem się, że tak jest, bo tak postanowił w 1894 r. Dmitrij Iwanowicz Mendelejew. W szkołach uczą, że Mendelejew był odkrywcą prawa okresowości pierwiastków, a nic nie mówią o tym, że ten wybitny chemik ustanowił światowy standard wódki. Kto wie co to jest tablica Mendelejewa? A kto pije wódkę? Qrcze czego teraz w tych szkołach uczą, o kant doopy można tylko całą tą wiedzę potłuc. Mendelejew wielkim człowiekiem był i w tym muzeum zajmuje najważniejsze miejsce:

Za obrazami nie przepadam, natomiast lubię jeść. W muzeum z obrazami to chyba nawet hot dogów nie ma, a częścią tego muzeum jest:

restauracja Russkaja Riumocznaja Nr 1. Riumka po rosyjsku znaczy kieliszek. A riumocznaja to był kiedyś taki lokal, który można by nazwać pijalnią wódki. Nie było zapojki ani zakąski, tylko wódka. Wchodził klient, wypijał kieliszek wódki, albo dwa, albo więcej, i szedł dalej. Ta knajpa to nie jest dziewiętnastowieczna riumocznaja, można tam dobrze zjeść. A tak na prawdę to można tam baaaaardzo dobrze zjeść. A przede wszystkim można tam bardzo dobrze wypić. I tu znów muszę powiedzieć, że to muzeum jest lepsze od każdego innego muzeum. W normalnym muzeum jest kilka obrazów, albo kilkanaście, a jak duże muzeum to może i ze sto może być, i wszędzie wiszą tabliczki "Nie dotykać eksponatów". A oto połowa spisu eksponatów tego muzeum:

Nie chciało mi się liczyć, ale na tej stronie jest pewnie ze 100 pozycji, a na odwrocie tyle samo. I każdego eksponatu można dotknąć a nawet spróbować. Wszystkie wódki to są wódki premium czyli nie jakieś najpospolitsze lury stojące na półkach w każdym spożywczaku, tylko trunki najlepsze z najlepszych. Kelner nam powiedział, że przeciętny człowiek może rozpoznać trzy smaki wódki, każdy następny kieliszek będzie smakował tak samo. Wybraliśmy zatem trzy i zgodnie ustaliliśmy ranking:
1. Severnye Amury
2. Medved'
3. Kałasznikow
Kałasznikow ohydny jest. Strasznie pali. A numer 1 i 2 to są wódki, z którymi żadna wódka równać się nie może. W muzeum byliśmy razem z szefem. Po kolacji połączonej z długą degustacją wódek 1 i 2
ja dostałem w prezencie nr 1 a boss dostał nr 2. A ponieważ mój boss Anglikiem jest, za wódką nie przepada i ma zwyczaj podróżowania tylko z bagażem podręcznym, czyli płynów na pokład wnieść nie może, zatem oddał mi swój prezent i ja mam:

Wiosna idzie, temperatura w garażu robi się coraz przyjemniejsza, trzeba zrobić garaż party. Czekam na zgłoszenia

Muzeum Rosyjskiej Wódki. Tak mi się tam spodobało, że wcale nie czuję już potrzeby oglądania Ermitażu. Muzea z obrazami na ścianach są w każdym mieście wojewódzkim i w niektórych powiatowych, a muzeum wódki znam tylko jedno.
W muzeum wódki przewodnik opowiada historię wódki. Homo sapiens tysiące lat temu nauczył się robić wino i jak się chciał nabombić to się winem katował. Nowe możliwości pojawiły się w czternastym wieku, kiedy to w Rosji wynaleziono proces destylacji. To przełomowe odkrycie pozwoliło z kwaśnego sikacza zrobić napój, który miał 12 procent i pozwalał się nabombić szybciej. Proces ten był cały czas udoskonalany i dzięki temu uzyskiwano produkt coraz czystszy i coraz mocniejszy. Teraz jak wiadomo można i czysty spirytus zrobić, ale większość wódek ma 40 procent i ja nigdy się nie zastanawiałem dlaczego. A w muzeum dowiedziałem się, że tak jest, bo tak postanowił w 1894 r. Dmitrij Iwanowicz Mendelejew. W szkołach uczą, że Mendelejew był odkrywcą prawa okresowości pierwiastków, a nic nie mówią o tym, że ten wybitny chemik ustanowił światowy standard wódki. Kto wie co to jest tablica Mendelejewa? A kto pije wódkę? Qrcze czego teraz w tych szkołach uczą, o kant doopy można tylko całą tą wiedzę potłuc. Mendelejew wielkim człowiekiem był i w tym muzeum zajmuje najważniejsze miejsce:

Za obrazami nie przepadam, natomiast lubię jeść. W muzeum z obrazami to chyba nawet hot dogów nie ma, a częścią tego muzeum jest:

restauracja Russkaja Riumocznaja Nr 1. Riumka po rosyjsku znaczy kieliszek. A riumocznaja to był kiedyś taki lokal, który można by nazwać pijalnią wódki. Nie było zapojki ani zakąski, tylko wódka. Wchodził klient, wypijał kieliszek wódki, albo dwa, albo więcej, i szedł dalej. Ta knajpa to nie jest dziewiętnastowieczna riumocznaja, można tam dobrze zjeść. A tak na prawdę to można tam baaaaardzo dobrze zjeść. A przede wszystkim można tam bardzo dobrze wypić. I tu znów muszę powiedzieć, że to muzeum jest lepsze od każdego innego muzeum. W normalnym muzeum jest kilka obrazów, albo kilkanaście, a jak duże muzeum to może i ze sto może być, i wszędzie wiszą tabliczki "Nie dotykać eksponatów". A oto połowa spisu eksponatów tego muzeum:

Nie chciało mi się liczyć, ale na tej stronie jest pewnie ze 100 pozycji, a na odwrocie tyle samo. I każdego eksponatu można dotknąć a nawet spróbować. Wszystkie wódki to są wódki premium czyli nie jakieś najpospolitsze lury stojące na półkach w każdym spożywczaku, tylko trunki najlepsze z najlepszych. Kelner nam powiedział, że przeciętny człowiek może rozpoznać trzy smaki wódki, każdy następny kieliszek będzie smakował tak samo. Wybraliśmy zatem trzy i zgodnie ustaliliśmy ranking:
1. Severnye Amury
2. Medved'
3. Kałasznikow
Kałasznikow ohydny jest. Strasznie pali. A numer 1 i 2 to są wódki, z którymi żadna wódka równać się nie może. W muzeum byliśmy razem z szefem. Po kolacji połączonej z długą degustacją wódek 1 i 2

Wiosna idzie, temperatura w garażu robi się coraz przyjemniejsza, trzeba zrobić garaż party. Czekam na zgłoszenia
The best is yet to come! 
- Janusz B.
- klepacz

- Imię: Dżony
Gorzałki i pacierza nie odmawiamVFRKrzysztof pisze:trzeba zrobić garaż party. Czekam na zgłoszenia
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
- Lisu
- zadomowiony

- Imię: Maciej
- województwo: kujawsko-pomorskie
Po takiej reklamie to i ja gotów jestem 150km przejechać 
Swoją drogą - swego czasu znajomy Białorusin przywiózł z domu wódkę co się nazywała "Brzozowa". Zimna była wyborna, ciepła myślę że mogłaby posłużyć do pacyfikacji kraju średniej wielkości. Ale jak to mówią - jak Ci nie smakuje to nie pij
Swoją drogą - swego czasu znajomy Białorusin przywiózł z domu wódkę co się nazywała "Brzozowa". Zimna była wyborna, ciepła myślę że mogłaby posłużyć do pacyfikacji kraju średniej wielkości. Ale jak to mówią - jak Ci nie smakuje to nie pij
- dixon
- klepacz

- Imię: rafał
pierwszy raz od jesieni w końcu polatane, ponad 200km. przepiękne uczucie!;) dla takich chwil warto żyć!
Jest: Honda VFR RC46 '01
Yamaha WR250F '08
Yamaha FZR 600 '93
Yamaha XS400 Special '81
Honda Lead 125 '83
Vespa ET4 125 '98
Wfm 125 '61
Ex: VFR RC46 '01, Suzuki DR-Z 400 SM '04, Honda Transalp 650 '04, Awo Simson Tourist '51, MZ ES250 '61, Jawa Perak 250 '52
Yamaha WR250F '08
Yamaha FZR 600 '93
Yamaha XS400 Special '81
Honda Lead 125 '83
Vespa ET4 125 '98
Wfm 125 '61
Ex: VFR RC46 '01, Suzuki DR-Z 400 SM '04, Honda Transalp 650 '04, Awo Simson Tourist '51, MZ ES250 '61, Jawa Perak 250 '52
To kiedy to garage party i co na zapojkę, że o zakąsce nie wspomnę?
"Miejsce, na które wstąpił człowiek dobry, jest uświęcone." - Goethe
- Gregory
- ostry klepacz

- Imię: Grzesiek
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Żebyś się nie zdziwił jak Cię nawiedzimy wraz z połową południapuzon pisze:Więc zapraszam na kawę, herbatę i inne alkohole.Łysolek pisze: motki gotowe do sezonu
Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
- diablique
- klepacz

- Imię: Ann
- Kontakt:
Prawie tysiak kaemow....to byl dzien
P.s. dobrze ze ktos dzis czuwal nad nami w trasie bo debili nie brakowalo
- Łysolek
- Shrek

- Imię: Adam
Dzięki... Eater...diablique pisze:Prawie tysiak kaemow....to byl dzien
ten tysiak km dodam że na moto , takze sezon uważam za otwarty...
- poscig
- klepacz

- Imię: Marek
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Już rok minął od kiedy Zuzka , nasza córa pojawiła się na tym świecie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.