Z tego co wiem to lolek sprzedał iksa...kiki pisze:jakby nie było to ja pierwszy dostałem obietnicę zobaczeniaza zakup XX od lolka
Wiesz JACKO właśnie przed chwilą trafiłam na fajny cytat: "Jak czujesz, że zaczyna Ci brakować argumentów w rozmowie, to zacznij poprawiać swoich rozmówców". Widzę, że sie zastosowałes?Jacko pisze: Jacko nie Jaco![]()
kiki pisze:jakby nie było to ja pierwszy dostałem obietnicę zobaczeniaza zakup XX od lolka
Dżony, wiedziałam, że moge na Ciebie liczyć mój PSEUDOprzyjacielu...Janusz B. pisze:No proszę, proszę...
Ilość wyświetleń tematu nie pozostawia cienia wątpliwości, że niczym przed długo wyczekiwaną premierą, wszyscy niecierpliwią się kiedy wreszcie kurtyna pójdzie w górę
Może gromkie brawa sprawią, że para aktorów pojawi się na scenie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oj, bo na żywo lepiej sprawy się mają niż na zdjęciuLucek pisze:a Ty z nami czy przeciwko nam??!!!
No właśnie - Jacko, czytaj Dżekoł! - wiesz "Keny keczułoki" i inne. Na pewno słyszałaś:Jacko pisze:Jacko nie Jaco![]()
A Ty chciałabyś żeby na Ciebie mówili Jolka albo Łolka albo jeszcze jakoś dziwniej ??Ola Samowola pisze:na fajny cytat: "Jak czujesz, że zaczyna Ci brakować argumentów w rozmowie, to zacznij poprawiać swoich rozmówców". Widzę, że sie zastosowałes?
Przecież my nie zaśmiecamy forum tylko chcemy się czegoś o Tobie dowiedziećOla Samowola pisze:Szanowni Panowie Administratorzy - żeby potem nie było, że to ja zaśmiecam forum
Właśnie Peterku, też ją o to wcześniej zapytałem ale jakoś zlewa temat.PETER pisze:przeczytałem i mnie zatkało ale jak i reszta Dawaj ale żeby oczy ważki ???????
Jano, bo znowu będę poprawiał i mi Olka pojedzie ale czytaj JACKO do chole.ki.Janusz B. pisze:No właśnie - Jacko, czytaj Dżekoł!
darek79 pisze:Ale Cię tu Olu wszyscy serdecznie witają, no tylko pozazdrościć takiego wejścia
czyli do bodajże 25 grudnia,także tak ... dawaj bo się ściemnia i koniec roku nadchodzi.Ola Samowola pisze:bo jak tak dalej pójdzie to wątek będzie się ciągnął do końca świata
czemu? Twój temat ,tylko odpowiadasz na sympatyczne powitanie kolegów.Ola Samowola pisze:i więcej już nic tu nie napiszę
Czyli moja impreza urodzinowa będzie zajebistaDiego pisze:czyli do bodajże 25 grudnia
darmowe fajer werki,powodzie,grabieże ,gwałty i rozboje.Sodoma i Gomora.Phi,normalne jak u Lucka urodziny.puzon pisze:będzie zajebista
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości