No ja również nie sądzę że będą pasować.Po prostu moja nieuwaga.kubatron2 pisze:tak tyle ze gruber ma v-tecka a ty starsze rc 46 myslisz ze mocowania beda takie same ????????niesadze
Tekstylne sakwy na boki Oxford
- Tomek Grudziądz
- klepacz
- Imię: Tomek
- województwo: kujawsko-pomorskie
Re: Tekstylne sakwy na boki Oxford
"niepuszczone bąki unoszą się do góry,stąd się biorą posrane pomysły"
- Arnold
- ostry klepacz
- Imię: Arnold
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Bo od tego jest fantazja żeby przerabiać z fałteka do fistaszka.kubatron2 pisze:tak tyle ze gruber ma v-tecka a ty starsze rc 46 myslisz ze mocowania beda takie same ????????niesadze

-
- zadomowiony
to i ja cos dorzucę , nie moge sie wypowiedzieć na temat sakw boczny buffalo ale jeździłem z tankbagiem tej firmy baa nawet dojechał ze mna do hiszpani i nic sie nie dzialo ( niestety mi go skradli) teraz planuje kupic taki sam a cena 170 jest kuszącą
Druga sprawa propo kufrow, wyjezdzajac do hispzani kupilem dwa kufry Awina i zlego slowa powiedziec nie moge!! , oczywisice te plyty mocujace wyrzucilem od razu i zrobilem sobie metalowe stelaze ale jechalem prawie 6 dni dzien w dzien łapal nas deszce mniej badz bardziej a w srodku suchutko, jak za taka kase bylem bardzo zadowolony
Ale tamten motorek sprzedalem ( moja vfr rc36II smiga teraz gdzies po hiszpani)\mam za to teraz vfr 800 i do motocykla mi sprzedawca dorzucil sakwy boczne ( niestety nie pameitam jaka firma ) ale uwazam ze jak sie ma wprawe do idze je szybko zamocowac i sciagnac z motocykla, mi tam duzo nie latały , ale pod tym wzgledem kuferki jednak stabilniejsze, choc te sakwy za miesiac jada ze mna do serbi
Druga sprawa propo kufrow, wyjezdzajac do hispzani kupilem dwa kufry Awina i zlego slowa powiedziec nie moge!! , oczywisice te plyty mocujace wyrzucilem od razu i zrobilem sobie metalowe stelaze ale jechalem prawie 6 dni dzien w dzien łapal nas deszce mniej badz bardziej a w srodku suchutko, jak za taka kase bylem bardzo zadowolony
Ale tamten motorek sprzedalem ( moja vfr rc36II smiga teraz gdzies po hiszpani)\mam za to teraz vfr 800 i do motocykla mi sprzedawca dorzucil sakwy boczne ( niestety nie pameitam jaka firma ) ale uwazam ze jak sie ma wprawe do idze je szybko zamocowac i sciagnac z motocykla, mi tam duzo nie latały , ale pod tym wzgledem kuferki jednak stabilniejsze, choc te sakwy za miesiac jada ze mna do serbi
- gruber
- zadomowiony
- Imię: Jarosław
Gromek, zamieszczam te fotki tutaj, może komuś jeszcze się przyda...
Mocowanie sakw przerobiłem na rzepy, zakłada się je w minutę.
Mocowanie sakw przerobiłem na rzepy, zakłada się je w minutę.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Gromek
- bywalec
Wielki dzięki za fotki, na pewno będą pomocne przy konstruowaniu własnych stelaży:)
-
- zadomowiony
- Imię: Marek
- województwo: dolnośląskie
A czy ktoś miał bliższą styczność z tymi sakwami: http://allegro.pl/yakuza-sakwy-boczne-k ... 57069.html ?
W opisie podają, że mają usztywnienia i na zdjęciach faktycznie wyglądają na sztywne. Więc chyba nie powinny majtać się w czasie jazdy.
W opisie podają, że mają usztywnienia i na zdjęciach faktycznie wyglądają na sztywne. Więc chyba nie powinny majtać się w czasie jazdy.