Zegray ???
- Luby
- Kontakt:
Zegray ???
Chciał bym zmienić zegary.
I mam pytanie będa pi pasowały te zegary http://img409.imageshack.us/my.php?image=2dx2.jpg , Do mojej VFR ( model VFR 750 RC24 ).
Jeśli ktoś coś wie na ten temat to piszcie.
Poz...
I mam pytanie będa pi pasowały te zegary http://img409.imageshack.us/my.php?image=2dx2.jpg , Do mojej VFR ( model VFR 750 RC24 ).
Jeśli ktoś coś wie na ten temat to piszcie.
Poz...
Ostatnio zmieniony wt 15 maja 2007, 01:17 przez Luby, łącznie zmieniany 1 raz.
- Jacko
- ostry klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
Wiesz nie bardzo Cię rozumiem.
Masz w opisie pod zdjęciem model VFR 750 FR, czyli rocznik 94. A skoro rocznik 94 to te zegary z linka są takie same. Różnią sietylko tym, że w 94 roku były napisy pod lampkami a te są bodajże od 96 jeżeli sie nie mylę.
Więc jeżeli masz Rc 36 II nie ważne z którego rocznika to oczywiście że będa pasowały.
takie moje skromne zdanie
Tylko nie zgadza mi sie jedno w Twoim poście
Masz w opisie pod zdjęciem model VFR 750 FR, czyli rocznik 94. A skoro rocznik 94 to te zegary z linka są takie same. Różnią sietylko tym, że w 94 roku były napisy pod lampkami a te są bodajże od 96 jeżeli sie nie mylę.
Więc jeżeli masz Rc 36 II nie ważne z którego rocznika to oczywiście że będa pasowały.
takie moje skromne zdanie
Tylko nie zgadza mi sie jedno w Twoim poście
Co to ma być ?? Masz w końcu RC 36 czy 25 ??Luby pisze:Do mojej VFR ( model VFR 750 RC25 ).
Też to przylookałem. To co pokazujesz w linku to zegary od RC36. Nie bardzo rozumiem o co pytasz. Jeśli o to czy da się założyć bez modyfikacji, to to zupełnie inny model, a jeśli pytasz czy będzie ładnie, to tylko twój wybór i sam musisz sobie odpowiedzieć, bo wiesz o gustach ...
Ja preferuję rozwiązania fabryczne.
Ja preferuję rozwiązania fabryczne.
- Jacko
- ostry klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
Luby, kolego. Jeżeli masz RC 24 to mam niedobrą wiadomość odnośnie tych zegarów. Chyba będzie Ci trudno to założyć.
Chociażby z tego względy, że 36 II od których są te zegary z linka mają prędkościomierz nie na lince lecz elektronicznie. A 24 nie, masz normalnie linkę prędkościomierza przy kole więc juztutaj będzie spory problem.
Kiedyś już chciał chyba ZACHTOMASSO taki myk zrobić i chyba mu nie wyszło. Ale niech on sie wypowie.
Wedłóg mnie nie będzie to pasowało. Ale niech siejeszcze inni wypowiedzą.
Chociażby z tego względy, że 36 II od których są te zegary z linka mają prędkościomierz nie na lince lecz elektronicznie. A 24 nie, masz normalnie linkę prędkościomierza przy kole więc juztutaj będzie spory problem.
Kiedyś już chciał chyba ZACHTOMASSO taki myk zrobić i chyba mu nie wyszło. Ale niech on sie wypowie.
Wedłóg mnie nie będzie to pasowało. Ale niech siejeszcze inni wypowiedzą.