Jednego się boję, ze jak w obcisłej skórze wejde do jakiegoś pubu, zeby mnie chłopaki za tyłek nie łapali

właśnie Daniel --->fotkiDaniel VTS pisze:ja też kombi zapodałem![]()
mors ,ale za to jak to mówią "...panny sznurem "mors pisze: Jednego się boję, ze jak w obcisłej skórze wejde do jakiegoś pubu, zeby mnie chłopaki za tyłek nie łapali
Dokładnie tak samo podchodzę do stroju w upalne dni. Nie kupiłem jeszcze ochraniaczy na kolana, dlatego używam spodni motocyklowych, ale rozgladam się za czymś takim. Może Taem10 albo UFO... Utika robi też buzer na tyłek - zaletą są ochraniacze na biodra.Fabiq pisze:,dlatego moj stroj na upalne dni to buzzer ( zbroja ) na nia zakldam klubowa koszulke, do tego rekawice, ochraniacze kolan i na wierzch cienkie bawelniane spodnie moro , calosc wyglada bardzo fajnie, aha buty oczywiscie SIDI motocyklowe
Znalazłem gacie do kompletu buzera Utika za 125 zeta w 4BIKES:Fabiq pisze:super portki , tylko akurat splukany jestem...szkoda
Zgadzam się,majty termoaktywne i 1,4 na budziku-żadne ciepełko nie rusza.Gorzej na światełkach ale.....zaraz jest zielone....Jacko pisze:Pełny ubiór i człowiek spokojnie zapie.dala
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości