VFR 800 czy SV 650S obiektywnie

Wszelkie problemy nie związane z mechaniką.
Awatar użytkownika
slimak
klepacz
klepacz
Imię: Marcin

Re: VFR 800 czy SV 650S obiektywnie

Post autor: slimak » pn 19 gru 2011, 13:13

z drugiej strony jak patrzę jak oni wymiatają to masa kierowcy nie ma znaczenia tylko wprawa i opanowanie sprzętu
http://www.youtube.com/watch?v=ajOQOPe5 ... re=related
ZKL

veegoo9
Imię: Karol
województwo: podkarpackie

Post autor: veegoo9 » wt 10 sty 2012, 18:30

hej, SV czy VFR ? moim skromnym zdaniem kupuj to na co masz ochoty i na co Cie stać. Nie sugeruj się wskazówkami "kolegów" podpowiadających na forum że VFR jak na pierwszy motocykl odpada! bo to motocykl dla doświadczonych motocyklistów- duży, "mocny"! Ja osobiście nie mogę się z tym zgodzić. Moim pierwszym poważnym motocyklem ( nie licząc MZ, WFM, JAVA) była YZF R1 z 99r. o którym zawsze marzyłem! a to przecież realizacja marzeń jest najważniejsza ;) ....a dzisiaj "latam" VTEC ;]

Awatar użytkownika
Panasonix82
pisarz
pisarz
Imię: Marcin
województwo: mazowieckie

Post autor: Panasonix82 » wt 10 sty 2012, 22:19

veegoo9 pisze:hej, SV czy VFR ? moim skromnym zdaniem kupuj to na co masz ochoty i na co Cie stać. Nie sugeruj się wskazówkami "kolegów" podpowiadających na forum że VFR jak na pierwszy motocykl odpada! bo to motocykl dla doświadczonych motocyklistów- duży, "mocny"! Ja osobiście nie mogę się z tym zgodzić. Moim pierwszym poważnym motocyklem ( nie licząc MZ, WFM, JAVA) była YZF R1 z 99r. o którym zawsze marzyłem! a to przecież realizacja marzeń jest najważniejsza ....a dzisiaj "latam" VTEC ;
A skąd wiesz, że marzeniem kolegi jest kupno np SV, albo VFR ? A może to tylko dodatek do marzeń o starości, dzieciach, wnukach, itp.

Poza tym wypadałoby się przywitać najpierw ...

Awatar użytkownika
Zając
klepacz
klepacz
Imię: Dariusz
województwo: lubelskie

Post autor: Zając » śr 11 sty 2012, 10:10

veegoo9 zapraszamy cię do powitalni.
LWL 74HN

Awatar użytkownika
Groszek
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Groszek » śr 11 sty 2012, 11:16

veegoo9 pisze:hej, SV czy VFR ? moim skromnym zdaniem kupuj to na co masz ochoty i na co Cie stać. Nie sugeruj się wskazówkami "kolegów" podpowiadających na forum że VFR jak na pierwszy motocykl odpada! bo to motocykl dla doświadczonych motocyklistów- duży, "mocny"! Ja osobiście nie mogę się z tym zgodzić. Moim pierwszym poważnym motocyklem ( nie licząc MZ, WFM, JAVA) była YZF R1 z 99r. o którym zawsze marzyłem! a to przecież realizacja marzeń jest najważniejsza ;) ....a dzisiaj "latam" VTEC ;]
Ja za to uwielbiam takich "kolegów" jak Ty.

ODPOWIEDZ