EmeryturkaKajzer pisze:Tylko przepracowałem. jako pracownik cywilny. kiki wytłumacz ignorantowi co to znaczy iść na emke?

Boli, bo trwał dopiero pół roku. Być może za szybko się zaangażowałeś, a teraz będzie boleć.Rychu pisze:zakonczyl sie polroczny zwiazek.....boli i ciezko mi teraz samemu isc przez zycie..

"Się nie przejmuj się!" Mój po 5.5 roku zakończył się półrocznym romansikiem z tak zwanym "moim kumplem"Rychu pisze:zakonczyl sie polroczny zwiazek.....boli i ciezko mi teraz samemu isc przez zycie..
 Po czym babsko odeszło z dnia na dzień - oczywiście o powodzie dowiedziałem się dopiero jakieś 2tygodnie później (gdy była oddała mój telefon który pożyczyła na 2 miesiąca, dopóki nie zawiąże kolejnej umowy z operatorem, no i tam były smsy, mmsy itd
 Po czym babsko odeszło z dnia na dzień - oczywiście o powodzie dowiedziałem się dopiero jakieś 2tygodnie później (gdy była oddała mój telefon który pożyczyła na 2 miesiąca, dopóki nie zawiąże kolejnej umowy z operatorem, no i tam były smsy, mmsy itd  )... Najlepsze jest to, że tamten gość do ostatniego dnia normalnie ze mną rozmawiał. A moją znajomość z nim zakończyłem telefonem: "Cześć, wiem wszystko, mam nadzieję, że się więcej nie zobaczymy"
)... Najlepsze jest to, że tamten gość do ostatniego dnia normalnie ze mną rozmawiał. A moją znajomość z nim zakończyłem telefonem: "Cześć, wiem wszystko, mam nadzieję, że się więcej nie zobaczymy"  Moja była nawet mi cześć nie mówi
 Moja była nawet mi cześć nie mówi 

. Bądź dobrej myśli jak nie ta to inna. Wiadomo szkoda tych wspólnych chwil itp ale życie toczy się dalej.
 . Bądź dobrej myśli jak nie ta to inna. Wiadomo szkoda tych wspólnych chwil itp ale życie toczy się dalej.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości