Zdecyduje się chyba na Indiglo jednak warunkiem podjęcia się przez nich zamówienia to dostarczenie skanów tarcz

Może ktoś kto kiedyś skanował to ma na komputerze ?
 Może ktoś kto kiedyś skanował to ma na komputerze ?

Po wykonaniu telefonu musiałem im odesłać te tarcze co też uczyniłem i otrzymałem już prawidłowe. Świecą super! W najbliższym czasie wrzucę zdjęcia jak świecą, będę przerabiać całe wskaźniki w moim VFR'ce, tzn.zamontuje w/w tarcze indiglo, modyfikacja podświetlenia wskazówek i zmieniam podświetlenie LCD.
 Po wykonaniu telefonu musiałem im odesłać te tarcze co też uczyniłem i otrzymałem już prawidłowe. Świecą super! W najbliższym czasie wrzucę zdjęcia jak świecą, będę przerabiać całe wskaźniki w moim VFR'ce, tzn.zamontuje w/w tarcze indiglo, modyfikacja podświetlenia wskazówek i zmieniam podświetlenie LCD.

ale mam pytanie odnośnie zegarów do Vfr-ki 750 RC II, konkretnie interesuje mnie to jakiego koloru jest folia która umieszczona jest pod tarczami prędkościomierza i obrotomierza w fabrycznych zegarach ?
 ale mam pytanie odnośnie zegarów do Vfr-ki 750 RC II, konkretnie interesuje mnie to jakiego koloru jest folia która umieszczona jest pod tarczami prędkościomierza i obrotomierza w fabrycznych zegarach ?  
  prosiłbym o pomoc
 prosiłbym o pomoc  bo nie wiem czy jest konieczność wymiany obu tarcz tzn obrotomierza i prędkościomierza ? czy wystarczy tylko wymienić kłopotliwą dla mnie tarczę prędkościomierza ?
 bo nie wiem czy jest konieczność wymiany obu tarcz tzn obrotomierza i prędkościomierza ? czy wystarczy tylko wymienić kłopotliwą dla mnie tarczę prędkościomierza ?  

For you safety & Protection Do NOT Speeding at the public road !!
 For you safety & Protection Do NOT Speeding at the public road !!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości