Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
-
Struś
- pisarz

- Imię: Sławek
- województwo: pomorskie
Czy ktoś coś słyszał na temat protestu w Warszawie ? Szykują się jakieś zamieszki ? Może to dopiero początek ? Ja lubię takie teorie spiskowe
http://www.youtube.com/watch?v=QlZ-soplZjY
Życie to nie czas kiedy oddychasz tylko te chwile, kiedy zapiera Ci dech w piersiach...
-
pepik
a to ciekawe

Szczerze mówiąc chętnie bym się na to zabrał.
Tylko ta data taka nie na rękę dla nieCenturionów

Ale gorąco dopinguję, może akurat coś się zmieni!

Pozdrawiam,
pepik
-
wowo
- teksciarz

- Imię: WOJTEK
- województwo: kujawsko-pomorskie
Jestem za
Panowie wiem że to forum nie jest do wyrażania tego typu poglądów ale jak STRUŚ poruszył ten temat to pozwólcie ze i ja swoje pięć groszy dorzucę
Drogie paliwo macie racje chociaż pamiętam jeszcze czasy kiedy było na kartki i jeszcze droższe i to mnie osobiście tak nie boli jak bezczelność naszych władz
Sobie diety na paliwo w wysokości 100pln dziennie i żądania po 300pln nam 1300pln pensji
Sobie i całej otoczce emerytury po 15 latach niby pracy a tak naprawdę korzystania z przywilej nam wiek 67 lat i to nie wiadomo za ile i tak naprawdę czy jeszcze ten wiek nie zostanie przedłużony
Sobie i całej rodzinie potężne odszkodowania w razie wypadku jak (Smoleńsk czy katastrofa samolotu Casa)
Nam zmniejszenie o połowę zasiłku pogrzebowego
Długo by tak jeszcze wymieniać dlatego nie dziwię się ludziom ze zaczyna się w nich gotować tak jak powiedziałem jestem za czas to zło i nie równy podział zatrzymać zmienić
adrenalina uzależnia
-
Diego
- klepacz

- Imię: Mirek
- województwo: mazowieckie
wowo pisze:Panowie wiem że to forum nie jest do wyrażania tego typu poglądów ale
a co to? Przecież to off top tu wolno,tu moszna,tu trzeba....jedyna barierą jest dobre wychowanie i zdrowy rozsądek.
Jazda na motocyklu to najlepsze coś,co można robić w ubraniu
-
Damo 88
- klepacz

To zwykła prowokacja do wszczynania burd , nie ma przywództwa żadnych konkretnych informacji jaka partia ?
Tylko wyjcie na ulice i róbcie zadymę .
Jak to się skończy a tak że zostaną wszyscy rozpędzeni i rząd z przygotowaną zapewne już ustawą czeka na pretekst aby zaostrzyć w tym kierunku prawo .Dzięki czemu będzie miało większą kontrolę . To coś jak w Angli sami podkładali bomby i nagle wszystko ucichło nie ma terrorystów z dnia na dzień .
Jest źle i coraz gorzej lecz z głową , Głową

Jeżeli Rozwiązałeś problem nie Zapomnij Odpisać .
-
wowo
- teksciarz

- Imię: WOJTEK
- województwo: kujawsko-pomorskie
Damo 88 pisze:To zwykła prowokacja do wszczynania burd , nie ma przywództwa żadnych konkretnych informacji jaka partia ?
Tylko wyjcie na ulice i róbcie zadymę .
No właśnie wszelkiego rodzaju partii jak mamy dość to widać było w frekwencji po ostatnich wyborach
Tego typu burdy robią policjanci górnicy stoczniowcy i ktoś się liczy z ich zdaniem a my?
Masz racje nie róbmy nic niech nas biją po d….
adrenalina uzależnia
-
Zając
- klepacz

- Imię: Dariusz
- województwo: lubelskie
Myślę, że nasz naród jest za słaby aby mógł zmienić politykę, po strajkują kilka dni, rząd okruchy obieca i się rozejdą, a bieda zostanie podwyżki też zostaną nie odejdą.
LWL 74HN
-
ivan
- klepacz

- Imię: Mariusz
Ale czy to będzie legalna manifestacja? Ktoś to zgłosił? Dostał pozwolenie?
Jeśli nie to życzę powodzenia...
Ja już raz się cudem wywinąłem od przybicia udziału w nielegalnym zgromadzeniu i uniknąłem spędzenia na dołku kilku godzin i ciągania się po sądach. A nie była to jakaś manifestacja tylko zwykły przemarsz kibiców na mecz.
A więc jeśli ktoś z Was będzie chciał brać w tym udział to niech lepiej się upewni że jest to legalne.
Poza tym ktoś kto próbuje organizować jakąś manifestację a nie potrafi poprawnie pisać po polsku jest dla mnie śmieszny... No chyba że walczy o to żeby go przepuścili do następnej klasy w gimnazjum...
No i organizacja czegokolwiek we wtorek o 8 rano jest pomyłką. Chyba tylko bezrobotni będą mogli przyjść...
-
Struś
- pisarz

- Imię: Sławek
- województwo: pomorskie
wowo pisze:Jestem za
Panowie wiem że to forum nie jest do wyrażania tego typu poglądów ale jak STRUŚ poruszył ten temat to pozwólcie ze i ja swoje pięć groszy dorzucę
Drogie paliwo macie racje chociaż pamiętam jeszcze czasy kiedy było na kartki i jeszcze droższe i to mnie osobiście tak nie boli jak bezczelność naszych władz
Sobie diety na paliwo w wysokości 100pln dziennie i żądania po 300pln nam 1300pln pensji
Sobie i całej otoczce emerytury po 15 latach niby pracy a tak naprawdę korzystania z przywilej nam wiek 67 lat i to nie wiadomo za ile i tak naprawdę czy jeszcze ten wiek nie zostanie przedłużony
Sobie i całej rodzinie potężne odszkodowania w razie wypadku jak (Smoleńsk czy katastrofa samolotu Casa)
Nam zmniejszenie o połowę zasiłku pogrzebowego
Długo by tak jeszcze wymieniać dlatego nie dziwię się ludziom ze zaczyna się w nich gotować tak jak powiedziałem jestem za czas to zło i nie równy podział zatrzymać zmienić
Kolego. Gdybyś był świadomy jakie przekręty się robi na świecie i jak to wszystko funkcjonuje to byś był w szoku. Jeśli lubi ktoś takie historie to polecam jeden film. Jest mocno prowokacyjny, ale trudno się nie zgodzić z pewnymi faktami, jakie opisuje. Powiem więcej, że nie da się temu zaprzeczyć. Film wali po psychice jeśli się zrozumie w jakim świecie żyjemy. Ten tytuł to chyba "Zeitgeist!". Nie polecam ludziom o słabej psychice, bo dostaną naprawdę niezłego doła...
Życie to nie czas kiedy oddychasz tylko te chwile, kiedy zapiera Ci dech w piersiach...
-
ppamula
- stary wyjadacz

- Imię: Piotr
Struś pisze:Ten tytuł to chyba Zeitgeist
czy to w języku Suahili?
-
sajmon
- pisarz

ZeitGEist opowiada o manipulacji człowieko-podatniko-kredytobiorco-niewolnika, lecz oglądając ten film zacznij myśleć, a nie poddawaj się kolejnej manipulacji

-
Diego
- klepacz

- Imię: Mirek
ppamula pisze:Struś pisze:Ten tytuł to chyba Zeitgeist
czy to w języku Suahili?

Niemieckim sułahili
Fajny filmik,daje do myślenia.
Jazda na motocyklu to najlepsze coś,co można robić w ubraniu