Honda NR 750
- Kudlaty
- teksciarz
- Imię: Kamil
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Honda NR 750
Słyszeliście o tym motocyklu? Ja dzisiaj pierwszy raz... Jestem pod wrażeniem. Honda w 92r. zrobiła motocykl który wyprzedzał swoją epokę. W tym roku to chyba jedyny motocykl który miał wtrysk i elektroniczne zegary. Silnik niespotykany. Jak ktoś jeszcze nie słyszał o tym motocyklu to polecam poczytać o nim.
- Arnold
- ostry klepacz
- Imię: Arnold
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Re: Honda NR 750
Łeee stare manele. Już się każdy nim nacieszył i poczytał. 

- nierob
- klepacz
- Imię: nierob
- województwo: dolnośląskie
pierwszy raz słyszę, żeby ktoś pierwszy raz słyszał o NR 750.
trzask prask i po wszystkim.
- Kudlaty
- teksciarz
- Imię: Kamil
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Może nie tyle że nie słyszałem o tym motocyklu, ale jakoś nigdy bardziej się nie zagłębiałem w jego dane techniczne. A dzisiaj byłem w szoku jak się dowiedziałem co to cudo ma:D Widać jestem motocyklowo zacofany;p
- nierob
- klepacz
nie martw się. ja np. nie słyszałem żeby kawasaki wypuściło dobry motór. o wielu rzeczach nam się nie słyszało.
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
A GPZ900Rnierob pisze:nie martw się. ja np. nie słyszałem żeby kawasaki wypuściło dobry motór. o wielu rzeczach nam się nie słyszało.

Pójdziesz na kolanach na otwarcie sezonu do Częstochowy o dostapisz odpuszczenia tego grzechuKudlaty pisze:Może nie tyle że nie słyszałem o tym motocyklu, ale jakoś nigdy bardziej się nie zagłębiałem w jego dane techniczne. A dzisiaj byłem w szoku jak się dowiedziałem co to cudo ma:D Widać jestem motocyklowo zacofany;p

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Arnold
- ostry klepacz
- Imię: Arnold
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Prawie bym kupił te moto kiedyś. Przepiękne.figaro pisze:GPZ900R
- nierob
- klepacz
efekty specjalne są w stanie nawet z kawasaki zrobić "przepiękny" motór. na/w filmie. temat jednak dotyczył hondy.
- kris2k
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: śląskie
- Kontakt:
A tam, GoldWing w ktorejs tam edycji limitowanej w 1984 mial wtryskKudlaty pisze:Słyszeliście o tym motocyklu? Ja dzisiaj pierwszy raz... Jestem pod wrażeniem. Honda w 92r. zrobiła motocykl który wyprzedzał swoją epokę. W tym roku to chyba jedyny motocykl który miał wtrysk i elektroniczne zegary. Silnik niespotykany. Jak ktoś jeszcze nie słyszał o tym motocyklu to polecam poczytać o nim.

NR750... na swoj sposob nawet dzis wyprzedza epoke

- scibor
- pisarz
- Imię: Patryk
- województwo: warmińsko-mazurskie
No dawno temu jak jeszcze salon Hondy byl przy tym pierwszym rondzie w strone Zoliborza od Centralnego (ONZ?), slinilem sie tam do rzeczonego motocykla stojacego na podwyzszeniu i kosztujacego xxx czegoś, w kazdym badz razie cena byla podana w markach niemieckich i trzeba bylo doliczac jakies clo i hgw co, co w sumie dawalo rownowartosc czterech czy pieciu nowych wymiataczy klasy CBR900RR. Motor zacny, ale moim zdaniem raczej do postawienia w salonie niz normalnego jezdzenia, bo jak sobie pomysle o kosztach serwisu, to mi staje wlos na glowie;)
- Lucek
- stary wyjadacz
- Imię: LUCYna/fer
- województwo: łódzkie
nie problem w kosztach serwisu ale w tym kto go zrobi DOBRZE
Nie ma boga, jest Mmmmotór!
- Fakir
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: wielkopolskie
albo dostępność części eksploatacyjnychLucek pisze:nie problem w kosztach serwisu ale w tym kto go zrobi DOBRZE

trzeba dodać że owiewki są wykonane z carbonu, i każdy egzemplarz minimalnie różni się kształtami
Yamaha XJ600N
Honda VFR750
Yamaha XT600z Ténéré
Honda VFR750
Yamaha XT600z Ténéré
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Coś w temacie, dla pasjonata 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.