albo jestem już tak pijany albo gupi bo ni huhu nie rozumiem.
"Mistrz wykrętów, obracania kota ogonem i udowadniania czegoś, co nie ma racji bytu ni też logicznego uzasadnienia. Potrafi się kłócić że białe jest czarne i vice versa."
"Mistrz wykrętów, obracania kota ogonem i udowadniania czegoś, co nie ma racji bytu ni też logicznego uzasadnienia. Potrafi się kłócić że białe jest czarne i vice versa."
Motopozytywni.pl to ratownicy - ochotnicy na motocyklach. Powstała grupa warszawska, a teraz uruchamiamy grupy w Trójmieście, Poznaniu i Wrocławiu.
Załączam link to filmu / reklamy społecznej powstałej na bazie pierwszego szkolenia. To jest realna symulacja - „najeżdżający” nie wiedzieli co zobaczą, nie mogli się przygotować. Nie ma tam zawodowych aktorów, a jedynie prawdziwa sytuacja.
Celem reklamy jest zaprezentować niemotocyklistom kim jesteśmy; my jako ogólnie motocykliści, a nie tylko motoratownicy. Że nie wszyscy z nas to „dawcy” (chyba, że „życia”, bo nie organów). Pokazać, iż naszym celem jest nieść pomoc.
Bardzo prosimy:
- o komentarze. Napiszcie proszę co sądzicie? Co poprawić? Co Wam się podoba? Chcemy ulepszać przyszłe działania i bez Waszej pomocy nie uda się to;
- jeżeli uznacie, że warto to o rozesłanie do znajomych, umieszczenie u siebie na tablicy Facebook, wysłanie do znajomych dziennikarzy. Możecie skopiować część z tego opisu by wytłumaczyć co jest celem reklamy, co chcemy osiągnąć Po co? I dla powodu opisanego powyżej, ale też zależy nam by sprawy związane z motocyklami były jak najbardziej powszechne
Należało by przenieść temat w Nowe miejsce (Nowy Temat ) .
Świetny pomysł Dzięki takim Osobom i pomysłom Skutecznie obali się Sfabrykowany mit o motocyklistach jako tak zwanych dawcach . Na jednym pokazie się nie może zakończyć , może ruchliwe miejsca w Sobotę , Niedzielę . Dodatkowo Naklejki Mniejsze Na motocykl i Klapę bagażnika z odblaskową obwódką. Napisem np:[ Motocyklista Ratownik Drogowy ] . napis na koszulkach Nie samo ratownik bo może się kojarzyć z kolejną prywatną kliniką . Tak żeby od razu było wiadomo że ta osoba na motocyklu w samochodzie z własnej inicjatywy i z wielkim zapałem a co najważniejsze bezinteresownie udzieli Pomocy Rannemu .
Szerokości
Dzięki za miłe słowa Czy jeżeli mody się zgodzą - mogę prosić o przeniesienie do nowego wątku? Nie do końca wiem jakie Tu zwyczaje, a nie chciałem jakoś źle wstawić zaczynając od nowego posta.