http://www.youtube.com/watch?v=VjF_YmgAAys
żaden film i żadne zdjęcia nie oddadzą chwil spędzonych w miłym towarzystwie z SZATO DE JABOLSpiNacZ pisze:Patrząc na te filmy, cieszę się, że w przyszłym sezonie będę mógł Was poznać osobiście (oczywiście na VFR).
SpiNacZ pisze:...cieszę się,że w przyszłym sezonie będę mógł Was poznać osobiście...
Zeszło się zeszło, otyły jestem i leniwy ale jak torba nie przeszkadzała to co ją miałem ruszać. A teraz wypakowałem ciuchy to stara powiedziała żeby tę torbę wyrzucić trzeba a mogła jeszcze pożyć.śliniak290 pisze:Puzon troszkę ci zeszło![]()
![]()
He, he. Mówisz, że torba nie przeszkadza ? Taką małą masz czy spodnie szerokie ?puzon pisze:
Zeszło się zeszło, otyły jestem i leniwy ale jak torba nie przeszkadzała to co ją miałem ruszać. A teraz wypakowałem ciuchy to stara powiedziała żeby tę torbę wyrzucić trzeba a mogła jeszcze pożyć.
PS
Bo to stara torba była.
Arylian pisze:He, he. Mówisz, że torba nie przeszkadza ? Taką małą masz czy spodnie szerokie ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości