Witam wszystkich!!
- Heroinka :D
 - pisarz

- Kontakt:

- mors
 - stary wyjadacz

- Imię: Jacek
 - Kontakt:

Witam seredecznie - tym goręcej, ze mój dowódca jednostki w wojsku był z Bartoszyc więc jak się domyślasz natychmiast odczuwam nieograniczony przypływ sympatii  

Super, ze do nas dołączyłeś i do zobaczyska na najbliższym zlocie

Super, ze do nas dołączyłeś i do zobaczyska na najbliższym zlocie
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
						- 
				Blaki
 - Imię: Marcin
 - województwo: podlaskie
 - Kontakt:

Witam wszystkich Jeźdźców dosiadających nasze kochane motorzyki. Tak jak pisałem w powitaniu dopiero uczę się kożystać z forum.Od kilku dni zwiedzałem z moim Plecaczkiem,warmińsko-mazurskie knieje,podziwiając uroki rodzinnych stron.Przed wczoraj zawitaliśmy do Ełku gdzie spędziliśmy cudny weeken i dopiero dziś rano wyjechałem z Ełku w kierunku Białegostoku-gdzie obecnie rezyduje. Pomimo chmur trasa minęla szybko. Pozdrawiam Wszystkich i Uważajcie na plamy oleju 
  W sobote w Bartoszycach,dojeżdżając z górki do skżyżowania{prędkość 10km/h} felerna plama oleju,przyczyniła się do zblokowania przedniego koła i motocykl mi się położył.Niestety lewa strona VFR-ki jest lekko porysowana i  pare plastików pękło-czas pomyśleć o gmolach 
  Dopiero teraz człowiek myśli co by to było podczas ostrego heblowania z dużej prędkości-niedaj boże w winklu. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Blaki