Jak spieprzyc sobie VFR!Tragedia!
Re: Jak spieprzyc sobie VFR!Tragedia!
Pewnie się lepiej siedzi niż na moim v-stromie hehe. Mocowanie kufra też niczego sobie 

- brylek22
- klepacz
- województwo: mazowieckie
jezusicku jakie pikne, co za cepelia
- klosiewi
- klepacz
- Imię: Grzegorz
PozytywnieZakreconyWariat tylko po co??? Swoją wypowiedzią pokazujesz jak wielkim jesteś IGNORANTEM!!!PozytywnieZakreconyWariat pisze:Jeśli jesteś na forum,to WYTŁUMACZ mi CEL owych zmian.
tylko i wyłącznie dla Ciebie!!! Ja się z Tobą nie zgadzam!!!PozytywnieZakreconyWariat pisze:Wyszła z tego zwyczajna kupa!
To są tylko przypuszczenia, ale równie dobrze kierowca tego moto ma problemy z kręgosłupem, a że kocha moto to go przerobił do swoich potrzeb. Albo kocha VFR oraz daleką turystykę i w dodatku jeździ na moto zawsze sam... nie pomyślałeś o tym???
a szkoda bo to może on by Cię wyśmiał oraz Twoją roszczeniową postawę!!!PozytywnieZakreconyWariat pisze:Czekałem na własciciela okolo 30 minut,niestety sie nie pojawil.Moze przez mój donośny gromki smiech..
Wbrew postaw jakie są tu prezentowane przez znaczną większość się tu wypowiadających, mnie osobiście ten egzemplarz się podoba i z wielką chęcią bym uścisnął rękę kierowcy, który tak spersonalizował sobie motocykl, bo żeby tak to wszystko poskładać musiał chwilę poświęcić.
Gdyby to był mój moto to miał bym Twoją wypowiedź głęboko w d...e, nie jesteś żadną figurą aby komukolwiek publicznie ubliżać w taki sposób.
- MC_Hammer
- ostry klepacz
- Imię: Maciej
Jak by tego nie napisać to podpisuję się pod słowami przedmówcy.
Wasyl też przerobił swojego czasu wydech i jakoś nikt personalnie nic nie napisał, nie chcę mieszać w to Daniela, ale może znajdzie się odważny, ot tak po prostu
Wasyl też przerobił swojego czasu wydech i jakoś nikt personalnie nic nie napisał, nie chcę mieszać w to Daniela, ale może znajdzie się odważny, ot tak po prostu

- poscig
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
NIe pisałem na temat wydechu Wasyla,ale skrytykowałem wygląd,formę wykonania osobiście przed Wasylewskim
.Mały błąd w sztuce,jak później sie okazało dość kosztowny.
Odnośnie czarnej VFR....mi podoba sie pomysł przerobienia czegoś co jest dobre,ale niekoniecznie wygodne.Mi w VFR zawsze przeszkadzało to ,że zbyt mocno wieje(dla porównania FJR to bajka)i zawsze miałem obolałe nadgarstki i jajeczka.Jajeczka bo ręce mam niewystarczająco długie i wymuszałem pozycję.
Jeśli właściciel nie lubi sie składac i bić rekordów to jego motocykl faktycznie może być dla niego bardzo wygodny.A ja osobiście ym się przeleciał na takiej zabudowie.

Odnośnie czarnej VFR....mi podoba sie pomysł przerobienia czegoś co jest dobre,ale niekoniecznie wygodne.Mi w VFR zawsze przeszkadzało to ,że zbyt mocno wieje(dla porównania FJR to bajka)i zawsze miałem obolałe nadgarstki i jajeczka.Jajeczka bo ręce mam niewystarczająco długie i wymuszałem pozycję.
Jeśli właściciel nie lubi sie składac i bić rekordów to jego motocykl faktycznie może być dla niego bardzo wygodny.A ja osobiście ym się przeleciał na takiej zabudowie.
- Diego
- klepacz
- Imię: Mirek
nikt nie pisał bo co tu pisać, jak widać,że szpetnie wygląda......MC_Hammer pisze:ale może znajdzie się odważny, ot tak po prostu

a tu...chmmmm na pewno jest wygodniej,a czy ładniej....to nie moje moto ale z chęcią poznałbym gościa,który trochę się natrudził przy tej VFRce
Jazda na motocyklu to najlepsze coś,co można robić w ubraniu
- pawlik
- zadomowiony
- Imię: Paweł
- województwo: łódzkie
A może własciciel dopiero kupił VFR w tym sezonie?
pojechał sobie dokupić kilka gratów,a tu na forum już został przez kilka osób obrobiony 

- dixon
- klepacz
- Imię: rafał
może jest tak jak pisze pawlik, a może jest tak jak piszą inni, gość ma chory kręgosłup, zakochany jest w vfr i zrobił sprzęta po swojemu. nie wiem jaki sens jest tego, by to rozstrząsać na forum, chyba nudzi się wam koledzy drodzy, oczywiście bez obrażania kogokolwiek.
Czy to ładne czy nie to rzecz gustu jak każdy wie, o którym się nie dyskutuje.
Ja tam cenię właściciela, że miał pomysł, poświęcił czasu i coś takiego zrobił.
Jak widać chodziło mu o wygodę i zapewne osiągnął zamierzony cel.
Czy to ładne czy nie to rzecz gustu jak każdy wie, o którym się nie dyskutuje.
Ja tam cenię właściciela, że miał pomysł, poświęcił czasu i coś takiego zrobił.
Jak widać chodziło mu o wygodę i zapewne osiągnął zamierzony cel.
Jest: Honda VFR RC46 '01
Yamaha WR250F '08
Yamaha FZR 600 '93
Yamaha XS400 Special '81
Honda Lead 125 '83
Vespa ET4 125 '98
Wfm 125 '61
Ex: VFR RC46 '01, Suzuki DR-Z 400 SM '04, Honda Transalp 650 '04, Awo Simson Tourist '51, MZ ES250 '61, Jawa Perak 250 '52
Yamaha WR250F '08
Yamaha FZR 600 '93
Yamaha XS400 Special '81
Honda Lead 125 '83
Vespa ET4 125 '98
Wfm 125 '61
Ex: VFR RC46 '01, Suzuki DR-Z 400 SM '04, Honda Transalp 650 '04, Awo Simson Tourist '51, MZ ES250 '61, Jawa Perak 250 '52
Poza tym osiągnął takze inny cel: o jego moto na fajnym forum wypowiedziało się już kilkunastu fajnych gości w nowoutworzonym wątku. Czy mając zwyklą maszynę bylaby szansa na osiągnięcie takiego sukcesu? Tak jak pisze chemiczny nie ma sensu tematu roztrząsać. Pozdro dla Ownersów.
"Miejsce, na które wstąpił człowiek dobry, jest uświęcone." - Goethe
- Kudlaty
- teksciarz
- Imię: Kamil
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Można gdzieś dostać taką szybę? Jak bardzo trzeba być zakochanym w VFR żeby zrobić takie coś? Widać że gość ma zacięcie na choppera. Może zrobil to po to żeby mieć coś innego niż wszyscy, ale trochę przesadził. Nie widzę sensu takich przeróbek. Przede wszystkim motocykl jest dobry taki jaki wyszedł z fabryki, a wszystkie zmiany pogarszają jego właściwości. Można nie wiem jak bardzo przerabiać VFR ale i tak nie będzie ona wygodniejsza od typowego turystyka, bo nie do tego została stworzona. Mnie się bardzo ta VFR nie podoba, ale każdy może mieć swoje zdanie. Jeśli gość chciał być sławny to mu się to udało:)
-
- pisarz
- Imię: dariusz
- województwo: podkarpackie
super podsumowanie ja w zimie maluje swoja na rózowo i tapiceruje siedzenie pluszem w tym kolorze bo mi sie tak podobaSt@ry pisze:Poza tym osiągnął takze inny cel: o jego moto na fajnym forum wypowiedziało się już kilkunastu fajnych gości w nowoutworzonym wątku. Czy mając zwyklą maszynę bylaby szansa na osiągnięcie takiego sukcesu? Tak jak pisze chemiczny nie ma sensu tematu roztrząsać. Pozdro dla Ownersów.

- stoodent1
- pisarz
- Imię: Michał
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
darecki-30 trzymam za słowo 

- Hubu
- klepacz
- Imię: Hubert
jakbym był modem to bym zamknął ten teatrzyk 

- MC_Hammer
- ostry klepacz
- Imię: Maciej
Ale nim nie jesteś i dlatego temacik kręci się dalejHubu pisze:jakbym był modem to bym zamknął ten teatrzyk![]()

- Diego
- klepacz
- Imię: Mirek
I za to Cie Hamerciu lubię.....MC_Hammer pisze:Ale nim nie jesteś i dlatego temacik kręci się dalejHubu pisze:jakbym był modem to bym zamknął ten teatrzyk![]()
Jazda na motocyklu to najlepsze coś,co można robić w ubraniu