)
) LwG

)
) 

hmm co by tutaj o sobie napisać hmm moja pasja do motocykli była od samego dziecka w wieku 10 latek dostałem motorynkę na prezent
 hmm co by tutaj o sobie napisać hmm moja pasja do motocykli była od samego dziecka w wieku 10 latek dostałem motorynkę na prezent  po motorynce za własne pieniążki kupiłem sobie WSK 125 3 biegowa
 po motorynce za własne pieniążki kupiłem sobie WSK 125 3 biegowa  do 16 roku życia była ze mną po niej nastąpiła era na Suzuki GSX 400 FWS wersja 4 cyl 16V do dziś ja mam ale nie chodzi mi po wymianie ślizga i napinacza rozrządu
 do 16 roku życia była ze mną po niej nastąpiła era na Suzuki GSX 400 FWS wersja 4 cyl 16V do dziś ja mam ale nie chodzi mi po wymianie ślizga i napinacza rozrządu  ale 2 latka nią polatałem bez prawka ;D i bez dokumentów mam tylko kartę pojazdu a dowód gdzieś w urzędzie
 ale 2 latka nią polatałem bez prawka ;D i bez dokumentów mam tylko kartę pojazdu a dowód gdzieś w urzędzie  
   teraz po takim czasie myślałem nad  czymś większym i o to mi kumpel (mechanik motocyklowy) polecił Hondę VFR bo ja własnie potrzebuję sportowego turystycznego i ona jest moim zdaniem idealna. Jeszcze jej nie mam ale w tym roku kupuję
 teraz po takim czasie myślałem nad  czymś większym i o to mi kumpel (mechanik motocyklowy) polecił Hondę VFR bo ja własnie potrzebuję sportowego turystycznego i ona jest moim zdaniem idealna. Jeszcze jej nie mam ale w tym roku kupuję  tylko że nie wiem który model zależy od funduszów ale na pewno min 98r
 tylko że nie wiem który model zależy od funduszów ale na pewno min 98r   
   więc z tego względu pragnę dołączyć do waszego grona
  więc z tego względu pragnę dołączyć do waszego grona  

poVitac
  poVitac 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości