Arylian pisze:Też będę leciał po 16. Możemy się gdzieś ustawić.
odbierz tel.
Arylian pisze:Też będę leciał po 16. Możemy się gdzieś ustawić.
Pewnie za parking nie zapłaciłeś ...ZED pisze:W koncu udalo mi sie was wszystkich poznac. Wcale nie jestescie tacy poj..ni jak o was mowia. Najbardziej podobaly mi sie ze zlotu karne kut..sy. Wiekszosc z Was mile mnie zaskoczyla, poza mryfem niestety. Pierwszy minus to niestety brak figury oraz obwisly biust. Po drugie wcale taki wąski nie jest jak pisze o sobie na innych forach. Gra wstepna tez pozostawie wiele do zyczenia no i najbardziej dobija biernosc z jaka mryf podchodzi do sedna tematu. W mojej ocenie 2/10.
PS. Co za barany chodzily w niedziele o 2:00 w nocy, walily w drzwi domkow i spiewaly parking strzezony????
ta, biernosc, jak sie zabierales jak pies do jeza.ZED pisze:Pierwszy minus to niestety brak figury oraz obwisly biust. Po drugie wcale taki wąski nie jest jak pisze o sobie na innych forach. Gra wstepna tez pozostawie wiele do zyczenia no i najbardziej dobija biernosc z jaka mryf podchodzi do sedna tematu. W mojej ocenie 2/10.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości