Centurium czyli spotkania Polski centralnej
Re: Centurium
KARTY VIP dla OWNERSÓW.
Dla wszystkich zainteresowanych ownersów japońskich moto mam propozycję. Honda Plaza na Malowniczej ma dla nas ofertę specjalną. Chcąc nam zaoferować swoje usługi wyszli z propozycją wydania dla nas kart VIP, które będą upoważniały do zniżki na części i robociznę a ponadto przy dużych naprawach możliwość negocjowania ceny. Piszcie, co o tym myślicie. Propozycja wydaje się być sensowna, tym bardziej, że jeśli ktoś z Was ma świeże moto i szansę, aby zaoszczędzić kilka dukatów, to chyba warto z niej skorzystać. Wszystkich zainteresowanych zapraszam na PW.
Dla wszystkich zainteresowanych ownersów japońskich moto mam propozycję. Honda Plaza na Malowniczej ma dla nas ofertę specjalną. Chcąc nam zaoferować swoje usługi wyszli z propozycją wydania dla nas kart VIP, które będą upoważniały do zniżki na części i robociznę a ponadto przy dużych naprawach możliwość negocjowania ceny. Piszcie, co o tym myślicie. Propozycja wydaje się być sensowna, tym bardziej, że jeśli ktoś z Was ma świeże moto i szansę, aby zaoszczędzić kilka dukatów, to chyba warto z niej skorzystać. Wszystkich zainteresowanych zapraszam na PW.
"Miejsce, na które wstąpił człowiek dobry, jest uświęcone." - Goethe
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
St@ry
Już kiedyś akcję z kartami VIP z HONDA PLAZA zrobił Kornik i porozdawał te karty każdemu kto chciał. Także mamy te karty.
Cała akcja jest skierowana na zdobycie klientów przez firmę która nie jest postrzegana jako najtańsza. Także ja osobiście nie traktuję tego jako super okazję.
Już kiedyś akcję z kartami VIP z HONDA PLAZA zrobił Kornik i porozdawał te karty każdemu kto chciał. Także mamy te karty.
Cała akcja jest skierowana na zdobycie klientów przez firmę która nie jest postrzegana jako najtańsza. Także ja osobiście nie traktuję tego jako super okazję.
Ppamula
Nie wiedziałem o tym. Poza tym wydawało mi się sprawą atrakcyjną, iż oprócz karty VIP ceny można negocjować. Rozmawiałem tam z szefem servisu i on, jako czynny motonita jest naprawdę otwarty na negocjacje.
Nie wiedziałem o tym. Poza tym wydawało mi się sprawą atrakcyjną, iż oprócz karty VIP ceny można negocjować. Rozmawiałem tam z szefem servisu i on, jako czynny motonita jest naprawdę otwarty na negocjacje.
Z ostatniej chwili: roboczo-godzina w Honda Plaza jest najniższa spośród pozostałych ASO. Być może nie jestem biegły w tym zakresie, lecz rozmawiając z szefem serwisu widać, że on naprawdę jest otwarty na negocjacje. Zależy mu na zmianie tego negatywnego wizerunku, o którym pisał ppamula.
Będę nudny, ale naprawdę wierzę w dobre intencje tych ludzi. W celu weryfikacji ich cen podali numery kontaktowe do siebie Witek 22 431 00 50, 661 333 002 Piotr 22 431 00 61 i ogólny recepcja 22 431 00 55, więc chyba warto ich przetestować. 

- Łysolek
- Shrek
- Imię: Adam
nie wiem co CI Wojtek nagadali, ale oni po prostu są kiepscy w swoim fachu, dlatego na siłe ściągają motonitów i przekupują cenami , osobiście zostaje przy Motoriście 

Adasiu, mnie oprócz tego, że nagadali, to jeszcze naprawili motocykl. Jestem bardzo zadowolony. Uważam, że warto sprawdzać i porównywac stare z nowym. A nóż widelec coś zmieniło się na lepsze? 

Ponadto konkurencji nigdy za wiele a dobre jest wrogiem lepszego. Tak czy inaczej w mojej opinii warto przetestować.
- kiki
- ostry klepacz
- Imię: Piotr
- Kontakt:
koniec spamu
- kto z jedzie w piątek i o której do Białej? 

- śliniak290
- klepacz
- Imię: Wojciech
ja , ale jeszcze nie wiem o której bo rano jeszcze w pracy jestem. 

Najpierw naucz śmiać się z siebie , a potem śmiej się z innych !!!
- pawlik
- zadomowiony
- Imię: Paweł
- województwo: łódzkie
Panowie,
a kto w sobotę się wybiera
, bo w piątek nie moge się wyrwać 
a kto w sobotę się wybiera

- mrf
- Łopata
- Imię: Michał
- Kontakt:
ja sie pewnie bede bujal w piatek ale jeszcze nie wiem o ktorej - rano schodze z nocki.
A Rh POSITIVE
- ivan
- klepacz
- Imię: Mariusz
Ja jadę w piątek ale o 6 rano leci ktoś?? 
A tak poważnie to mam spotkanie w Piotrkowie i pewnie ok 16 pojawię się w Białej.

A tak poważnie to mam spotkanie w Piotrkowie i pewnie ok 16 pojawię się w Białej.
- Żeton
- klepacz
- Imię: Artur
- Kontakt:
Centurium
hmmm ja to pewnie polecę w piątek do domu a później chyba w sobotę te 60 km do białej 
mam parę spraw do ogarnięcia w domciu

mam parę spraw do ogarnięcia w domciu

Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE
-
- klepacz
- Imię: Adam
- Kontakt:
Też planuję w piątek wylot, i - co za zbieg okoliczności - ruszam o tej samej godzinie, co wy, czyli "nie wiem o której"