Ktos kto sie tak wita to normalny nie jest, takich rzeczy tolerowac nie mozna,Piotrek Ty nie mydl nam tu oczu tylko przestań jarac to co bierzesz bo to szkodzi na myslenie. Normalnie to sie mówi cześć.Piotrek82 pisze:Uważam, że nazizm był zły, ale komunizm jeszcze gorszy.....dlaczego nie zakazuje się mówienia per towarzyszu? To ZSRR nie chciała z Polski zrobić podludzi?Dlaczego różni idioci noszą koszulki z wizerunkiem Che Gewary......w czym on był lepszy od Hitlera??? Może dlatego, że jeździł na motocyklu? Dlaczego ta bardzo kiepska książka Mein Kampf jest zakazana?Może dlatego, że zawarty jest tam przepis polityczny na Unie Europejską....gdzie po zastąpieniu wyrazu aryjczyk na europejczyk można doznać olśnienia. Polecam wyłączyć myślenie totalitarne oraz zaprezentowane tu nazistowskie. Nie ważne jak kto się wita, ale w jaki sposób myśli.darecki-30 pisze:tak kolego i w ten sposob dojdziemy do czystosci rasowej ,gnebienia ludzi za nie aryjski wyglad dlatego ze ktos jest cyganem murzynem itp.to nie jest faszyzm zyj sam i daj zyc innym .Faceci co sie tak witali mieli ochote wymordowac wiekszosc słowian, a z reszty zrobic rase podludzi ,to jest nazistowskie powitanie i nie powinno sie pojawic na forum takie jest moje zdanie ,
Póki co pozdrawiam wg. sposobu myślenia:
SIEG HEIL!!!!
Sieg Hail
-
- pisarz
- Imię: Jarosław
- województwo: dolnośląskie
- Kontakt:
Re: Sieg Hail
dokładnie, chamstwo i bezmózgowie to ten typ postawy człowieka dla którego nie trzeba dorabiać ideologii aby coś wybielać
- Tomek Grudziądz
- klepacz
- Imię: Tomek
- województwo: kujawsko-pomorskie
"niepuszczone bąki unoszą się do góry,stąd się biorą posrane pomysły"
- Piotrek82
- teksciarz
Mi się wydaje, że wielu z Was historii i myślenia nauczyło się z Gazety Wyborczej. Pozdrowienie SIEG HEIL to z mojej strony prowokacja, żeby się trochę zastanowić, co się pisze. Ja nic nie wybielam, ani nie mydlę oczu. W NSDAP mówiono do siebie per towarzyszu(w końcu to była partia socjalistyczna) to dlaczego nikt nie wrzeszczy, żeby tego zakazać. W Polsce działa legalnie Komunistyczna Partia Polski oraz partia, która wprost wywodzi się z PZPR i to Wam nie przeszkadza? W czym komunizm był lepszy on nazizmu? Ja się osobiście nie pozdrawiam ze znajomymi po nazistowsku, bo takich nie mam, ale skini to robią chyba tylko dlatego, że jest taki zakaz. Jeszcze inna subkultura na ulicy mówi do siebie "niech będzie pozdrowiona Maryja zawsze dziewica" i niech sobie mówi. Nie wiem jak pozdrawiają się pedały, ale często widzę na mieście kolesi w dresach co mówią "huj Ci w dupę".....tylko niepotrzebnie się demaskują przy ludziach. I jeszcze raz powtórzę: jeśli ktoś uważa, że nazistowskie pozdrowienia powinny być zakazane to jest niedouczony, bo powinien żądać delegalizacji np. KPP i SLD oraz młotkiem niszczyć socrealistyczne rzeźby na Pl. Konstytucji w Warszawie.
-
- pisarz
- Imię: dariusz
- województwo: podkarpackie
nsdap to nie była partia socjalistyczna tylko narodowo socjalistyczna a socjalizm to nie to samo co komunizm i totalitaryzm ale widze ze dla kolegi to wszystko jedno ale juz chyba pora zakonczyc to i pogadanke o pogladach przenies do innego działu ale swoja droga wyszła fajna dyskusja z tego
szkoda tylko że autor nie raczył dołączyć do dyskusji
Diego szkoda czasu, aby temu czemuś czemu wydaje się, że jest oryginalny witając się jak faszysta tłumaczyć czym był faszyzm. W świadomości tego czegoś nie istenie fakt, iż sami Niemcy chcieli pozbyś się Hitlera i to niejednokrotnie, czego przykładem chciażby zamach w Gierłoży i następująca po nim operacja Walkiria. Niestety na gruncie pluralizmu i tolerancji wyrastają takie indywidua, które aby być oryginalne identyfikują się z poglądami, których sami nie rozumieją. Szkoda gadać i szkoda tracić energię na lanie w mordę, choć czasem by się przydalo, ale czy to dałoby jakikolwiek efekt w tym przypadku? Raczej nie sądzę. Nauczony jestem, iż sam sobie dobieram znajomych, z którymi utrzymuję kontakt. Niestety temu czemuś dopóki nie dorośnie ręki na powitanie nie podam, bo na to nie zasługuje!!! sic!!!
"Miejsce, na które wstąpił człowiek dobry, jest uświęcone." - Goethe
- Piotrek82
- teksciarz
hehe Dokładnie tak samo Hitler mówił o Żydach. Ja nie jestem totalniakiem, wiec mimo, że nic nie rozumiesz pozdrawiam serdecznie.St@ry pisze:Diego szkoda czasu, aby temu czemuś czemu wydaje się, że jest oryginalny witając się jak faszysta tłumaczyć czym był faszyzm. W świadomości tego czegoś nie istenie fakt, iż sami Niemcy chcieli pozbyś się Hitlera i to niejednokrotnie, czego przykładem chciażby zamach w Gierłoży i następująca po nim operacja Walkiria. Niestety na gruncie pluralizmu i tolerancji wyrastają takie indywidua, które aby być oryginalne identyfikują się z poglądami, których sami nie rozumieją. Szkoda gadać i szkoda tracić energię na lanie w mordę, choć czasem by się przydalo, ale czy to dałoby jakikolwiek efekt w tym przypadku? Raczej nie sądzę. Nauczony jestem, iż sam sobie dobieram znajomych, z którymi utrzymuję kontakt. Niestety temu czemuś dopóki nie dorośnie ręki na powitanie nie podam, bo na to nie zasługuje!!! sic!!!
A ja nie pozdrawiam i nie do zobaczenia. Nie pisz, nie odzywaj i nie witaj na Rozdrożu, jesli tam podlatujesz. Tyle mogę zrobić i na tym w tym przypadku kończy się moja tolerancja Panie Nietotalniaku!
- Piotrek82
- teksciarz
Chcesz mnie zapędzić do getta jak Hitler Żydów?St@ry pisze:A ja nie pozdrawiam i nie do zobaczenia. Nie pisz, nie odzywaj i nie witaj na Rozdrożu, jesli tam podlatujesz. Tyle mogę zrobić i na tym w tym przypadku kończy się moja tolerancja Panie Nietotalniaku!
Sam się zapędziłeś w kozi róg, więc nie wmawiaj, że ktos to zrobił za Ciebie. Przeproś wszystkich, którzy zostali urażeni i myślę, że sprawa jest do zalatwienia. Każdy ma prawo do błędu, ale ważne, aby go zrozumiał i potrafił się do niego przyznać. Tak więc kombinuj dalej!
-
- pisarz
- Imię: dariusz
- województwo: podkarpackie
ej spokojnie panowie robcie miłosc nie wojne
ale jak slowne argumenty nie dzialaja i inne dostepne srodki to czasem tez trzeba dac w morde

- VFRKrzysztof
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: mazowieckie
Qrrrrrcze, ja strasznie lubię takie teksty. Są w naszym kraju i w naszym VFRkowym gronie jednostki dwudziestoparoletnie, które powtarzają, że oni są jedynymi myślącymi samodzielnie, a cała reszta nie myśli lub też jakieś nieliczne myśli przez ich upośledzone mózgi przebiegają, ale są to myśli Michnika. Ciekawe jest to, że wszyscy ci samodzielnie myślący są wyznawcami Rydzyka i Sakiewicza i zwykle ich wypowiedzi są cytatami z TFUrczości tych dwóch panów. Czyżby byli aż tak samodzielni, że sami sobie wybierają cytaty? Eeeeeee, wątpięPiotrek82 pisze:Mi się wydaje, że wielu z Was historii i myślenia nauczyło się z Gazety Wyborczej.

The best is yet to come! 

- brylek22
- klepacz
- województwo: mazowieckie
ja już się zgubiłem w toku myślenia Piotrek82,
piszesz że nie jesteś nazi i prowadzisz prowokacje?
stawiasz nazizm na równi z komunizmem, ludźmi Ojca Dyrektora i dresami?
zastanów się czym jest komunizm, nazizm
nie pisze o samym działaniu stalina i hitlera, to byli zbrodniarze nawet się nie ma co zastanawiać
czy komunizm sam w sobie zabijał ludzi? czy chciał jednej rasy a pozostałe mu podrzędne?
czy komunizm zabijał za kolor skóry? za wiarę?
piszesz że nie jesteś nazi i prowadzisz prowokacje?
stawiasz nazizm na równi z komunizmem, ludźmi Ojca Dyrektora i dresami?
zastanów się czym jest komunizm, nazizm
nie pisze o samym działaniu stalina i hitlera, to byli zbrodniarze nawet się nie ma co zastanawiać
czy komunizm sam w sobie zabijał ludzi? czy chciał jednej rasy a pozostałe mu podrzędne?
czy komunizm zabijał za kolor skóry? za wiarę?