Jak by co to jak nikt nie zarzyga podłogi to nocleg się znajdzie i w ogóle będzie wszystko,heheStuwka pisze: Stuwka + 1 ?
Wąski + 1 ?
Na 99 % wpadniemy na kawę. A czy zostaniemy to ja napisze za 3 dni.![]()

Jak by co to jak nikt nie zarzyga podłogi to nocleg się znajdzie i w ogóle będzie wszystko,heheStuwka pisze: Stuwka + 1 ?
Wąski + 1 ?
Na 99 % wpadniemy na kawę. A czy zostaniemy to ja napisze za 3 dni.![]()
Przez okna to będziemy przed pożarem uciekać a problemów gastrycznych nie przewidujęemil pisze:rzygajcie przez okna a nie pod siebie![]()
ew. jak już to ból głowypuzon pisze:Przez okna to będziemy przed pożarem uciekać a problemów gastrycznych nie przewiduję
Emil a nazwę jakąś ten ośrodek ma napisz dla tych co zawitają pierwszy razemil pisze:Oki, domki mamy dwa obok siebie, przy ognisku, nr 11 i 12ognicho można robić bo pytałem. Jakby Was zatrzymywali i chcieli opłate za wjazd to macie ich gonić, mamy rezerwację i nas to nie dotyczy.
Tak jak mówiłem, 220/domek doba, kaskę zbierzemy w piątek i się rozliczymy z szefową, a najwyżej jak ktoś dotrze później to będzie dopłacał i to rozdzielimy.
Można się tam zbierać od godziny 16, wszyscy byli więc to ten sam ośrodek, z tym że nie przejeżdżamy przez las na końcu asfaltu, a wjeżdżamy prosto pod zakaz ruchu, wzdłuż jeziorka i zaparkowanych rowerków wodnych, przez bramę i jesteśmy z drugiej strony ośrodka.
To lepsza opcja niż przez las, zwłaszcza że może być mokrawo, a w sobote jechałem normalnie na moto i troche tam jest syfu, więc po co ryzykować
Tak więc do zobaczenia w piątek![]()
Więc jest tak , Timon + kumpel dali dupy i nie jadą nie będę się rozpisywał dlaczego bo "ptak" mnie to już obchodzi w tej chwili,więc mamy w domku jedno łóżko wolne jak by ktoś reflektował.emil pisze:1. domek - Puzon, Polakko, Szvagier, Timon + kumpel
Fred to jak będzie ta obstawa bo nie wiem jak siły rozłożyć. Napisz czy aktualne czy czas wolny w podgrupach sobie mamy organizować samodzielnie.Fred pisze:Jeżeli jesteście dalej chętni, to będzie mi niezmiernie miło jak odprowadzicie mojego kolegę podczas jego ostatniej drogi hehe.
Hehe, a napiżdżasz z tłumików?Stuwka pisze:A jak przyjadę puszka to też mnie przygarniecie ????
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości