Pomoc w sprawdzeniu modułu
Pomoc w sprawdzeniu modułu
Witam.Czy znajdzie się ktoś życzliwy ze śląskiego lub ościennych i podłączy moduł do swojego moto.Był naprawiany ale coś nie gra.Chcę sprawdzić czy to wina modułu czy coś innego.Moduł ma dwie czerwone wtyczki 4 i 6 pinów(RC24 88 r.)Odwdzięczę się.
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Re: Pomoc w sprawdzeniu modułu
Jest u nas kilku posiadaczy RC24, ktoś Ci z pewnością pomoże
Skontaktuj się z Alkad /małopolska/, on też ma /no chyba, że sprzedał/ RC24
Może być jeszcze ArthurRC24 /lubelskie/ lub Artur rc24 /ten ostatni mieszka w Gdańsku, więc będą powody by odwiedzić vikingowo i wpaść na rybkę lub goloneczkę
/ 
P.S.
Modułów o ile mnie pamięć nie myli, chyba się nie naprawia

Daj jakieś lepsze foto tego swojego elektronicznego cuda

Skontaktuj się z Alkad /małopolska/, on też ma /no chyba, że sprzedał/ RC24

Może być jeszcze ArthurRC24 /lubelskie/ lub Artur rc24 /ten ostatni mieszka w Gdańsku, więc będą powody by odwiedzić vikingowo i wpaść na rybkę lub goloneczkę

P.S.
Modułów o ile mnie pamięć nie myli, chyba się nie naprawia

Daj jakieś lepsze foto tego swojego elektronicznego cuda

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
-
- teksciarz
Sprzedałem, i przesiadłem się na coś innego.figaro pisze:Skontaktuj się z Alkad /małopolska/, on też ma /no chyba, że sprzedał/ RC24

Moja była:

Kolega Twardy161 prawdopodobnie śmiga jeszcze na rc24, jest z wawy więc połowe bliżej niż Gdańsk.
Pozdrawiam.
Prawdziwy motocyklista brudnych rąk się nie boi...
Dzięki za zainteresowanie, już wszystko ok
.Moduł jest sprawny-przy okazji polecam elektronika z Ostrołęki gdyby ktoś miał problem z modułem.Motocykl pojechał dzisiaj na zlot do Bochni,niestety beze mnie
ale odbiję to sobie przy najbliższej okazji.W każdym razie miło że ktoś się w ogóle odezwał.Pozdrawiam 

-
- teksciarz
15km ode mnie, a ja o niczym nie wiem,Alkad pisze:na zlot do Bochni

Prawdziwy motocyklista brudnych rąk się nie boi...
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Może kilka szerszych informacji na temat tego modułu i jego problemów 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zlot w ośrodku Borek-chyba.Byłam tam dwa lata temu ale nie pamiętam z tego zlotu nic-miałam 40 stopni gorączki i po prostu go przespałam w namiocie
Fajnie było
A co do modułu- tak dokładnie nie wiem co się działo.Pod koniec zeszłego roku poszedł regler i chyba się od tego moduł przyfajczył-ale teraz ci dokładnie nie powiem,bo aż tak mnie facet nie wtajemniczył,a obecnie pewnie świetnie się bawi na zlocie.Wiem że coś przerywało,jeszcze wczoraj jak robił próbne rundy po mieście to motocykl gasł.O ile dobrze zrozumiałam to wyjął filter paliwa-coś pokombinował i jeździ.Wiem że nic ci to nie mówi- po niedzieli napiszę konkretniej.

A co do modułu- tak dokładnie nie wiem co się działo.Pod koniec zeszłego roku poszedł regler i chyba się od tego moduł przyfajczył-ale teraz ci dokładnie nie powiem,bo aż tak mnie facet nie wtajemniczył,a obecnie pewnie świetnie się bawi na zlocie.Wiem że coś przerywało,jeszcze wczoraj jak robił próbne rundy po mieście to motocykl gasł.O ile dobrze zrozumiałam to wyjął filter paliwa-coś pokombinował i jeździ.Wiem że nic ci to nie mówi- po niedzieli napiszę konkretniej.