PROBLEM OFF TOPU
- Jumper
- zadomowiony
- Kontakt:
no generalnie ja tez popieram.. nie bylo mnie 4 dni w domu, nie ialem dostepu do kompa, po czym jak teraz wszedłem miałem komunikat ze zostalo naklepane ponad 1000 postow, wiec troche sie za głowe złapałem, ze z pol dnia bede musiał to ogarniac, ( bo tez naleze do ludzi ktorzy lubią czytac wszystko). chodź jestem świeżakiem to generalnie pewnie tez gdzies tam jakiegos offtopa strzeliłe, ale staram sie pisac zazwyczaj na dany temat, a jak nie mam nic do powiedzenia to po prostu nie pisze tylko po to zeby miec o 1 posta wiecej na liczniku.. pzdr 

- Little Sister
- klepacz
- Kontakt:
- szatan
- klepacz
- Kontakt:
No dobra to niech bedą 2 wersje opierd..lu, zaczynam
WERSJA ŁAN
" Wy głupie pierd....ne skur....ny , nie spamować mie tu kur...a bo jak wpadne z korbą od ziła to rozpier....le to całe zachlastane towarzystwo , połamie wam paluchy i nie bedziecie mieli czym pisać gady zafajd....ne"
Podpisał SZATAN
WERSJA TU
Kochani uzytkownicy forum , mam do was ogromną prośbę abyście nie pisali w tematach rzeczy ktore go nie dotyczą. Prosiłbym o poważne przemyślenie tematu i zastosowanie sie do niego , Powiedz NIE !!!!! spamowi.
Podpisał SZATANO-ANIOŁEK
WERSJA ŁAN
" Wy głupie pierd....ne skur....ny , nie spamować mie tu kur...a bo jak wpadne z korbą od ziła to rozpier....le to całe zachlastane towarzystwo , połamie wam paluchy i nie bedziecie mieli czym pisać gady zafajd....ne"
Podpisał SZATAN
WERSJA TU
Kochani uzytkownicy forum , mam do was ogromną prośbę abyście nie pisali w tematach rzeczy ktore go nie dotyczą. Prosiłbym o poważne przemyślenie tematu i zastosowanie sie do niego , Powiedz NIE !!!!! spamowi.
Podpisał SZATANO-ANIOŁEK

Życie bez motocykla powoduje raka i choroby serca
Manual Honda VFR800 98-2001
http://rapidshare.com/files/236685669/Manual98-01.pdf
Miernik ładowania http://www.youtube.com/watch?v=IYjGraAk4es
Manual Honda VFR800 98-2001
http://rapidshare.com/files/236685669/Manual98-01.pdf
Miernik ładowania http://www.youtube.com/watch?v=IYjGraAk4es
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Ja popieram Jacka ale zgłaszałem już nieraz uwagi na ten temat. Proponuję aby moderatorzy, a będzie ich co najmniej czterech, po prostu bez piep...enia przenosili takie posty w wątkach do dzału OT. I tu dale będzie mozna kontynułować wodolejstwo. No a już wstawianie w giełdzie katerk na gwałt to był niezły numer.
Sorry ale takie sprawy powinny byc cięte. Ale jak sami nie weźmiecie się za siebie to moderatorzy sie zapocą nad czyszczeniem.
Zobaczymy jak będzie.
Sorry ale takie sprawy powinny byc cięte. Ale jak sami nie weźmiecie się za siebie to moderatorzy sie zapocą nad czyszczeniem.
Zobaczymy jak będzie.
- rommi
- ostry klepacz
- Kontakt:
Proponuję wyzanczyc kogoś. Lub zrobić głosowanie jak to było wcześniej z adminem.ppamula pisze:będzie ich co najmniej czterech
Ostatnio zmieniony wt 24 kwie 2007, 22:02 przez rommi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- klepacz
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
trza sie ograniczac z OT bo faktycznie wiekszosc tematow jest o dupie maryny, ja teraz korzystam goscinnie z kompa u siostry bo moj mi padl i powiem szczerze ze jak wchodze co pare dni na 4um to jest tego mnostwo a kiedys tak nie bylo, kazdy musi pilnowac siebie to bedzie duzo lepiej, bo w innym wypadku to nawet 10 moderatorow tego nie ogarnie, ja sie juz pilnuje od zaraz, pozdro dla wszystkich
Wiem, że chodzi o mnie, ale choć jednoznacznie zdeklarowałem się w temacie OT-out to tu muszę wyjaśnić, iż zamierzenie było takie, by charakter tego żartu był ogłoszeniowy. Pomyślałem, że odrobina humoru tej działce nie zaszkodzi. Nie chcę wchodzić w polemikę i z pewnością nie zamierzam być równiejszy od wszystkich równych. Po prostu uznałem, że ten dowcip lepiej zabrzmi w GIEŁDZIE. Jeśli jesteście innego zdania to sorka to all of you.ppamula pisze:No a już wstawianie w giełdzie katerk na gwałt to był niezły numer.
- cieply81
- teksciarz
- Imię: Łukasz
hej, Ja też popieram Jacka w jego przemysleniach!!!
Od pewnego czasu jestem strasznie zarobiony i rzadko wchodzę na forum. Jak czegoś szukam, np. konkretów odnośnie planowanych spotkań, porad, albo cos w tym rodzaju to napotykam często na wiele wątków, które nie mają nic wspólnego z tematem... masakra.
Mam nadzieję, że się to zmieni.
Pozdrawiam, Ciepły
Od pewnego czasu jestem strasznie zarobiony i rzadko wchodzę na forum. Jak czegoś szukam, np. konkretów odnośnie planowanych spotkań, porad, albo cos w tym rodzaju to napotykam często na wiele wątków, które nie mają nic wspólnego z tematem... masakra.
Mam nadzieję, że się to zmieni.
Pozdrawiam, Ciepły
"Są tacy, co twierdzą, że motocykliści to brodate grubasy z piwnym oddechem i resztkami grilla na wąsach (...)"
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Morsie, bardzo podoba mi się twoja "kategoryzacja". Tak właśnie należy podejść do tematu. W przeciwieństwie do UxY-iego uważam, że niektóre istniejące tematy można wyczyścić, zwłaszcza te z działów technicznych. Mam nadzieję, że ownersi jakoś przeżyją napad PW o usunięciu OT, tym bardziej że to dla dobra tych tematów. Czytając wypowiedzi, myślę że porblem OT da się opanować a pojedyncze "wpadki" nie będą stanowić dla moderatorów problemu.mors pisze:Jeżeli mogę jeszcze coś dodać.
Mozemy podzielić tematy na:
kat 1. Free Off Top-Less
kat 2. Sometimes
kat 3. Free Aamerican Girl - czyli Wolna Amerykanka
do kat 1. zaliczyłbym bezwględnie:
NASZE MOTOCYKLE (MECHANIKA, ELEKTRYKA,TUNING I PATENTY, INFO I PYT OGÓLNE), oraz z Forum Ogólnego (SPOTKANIA I IMPREZY, GIEŁDA, RADY I PORADY, TRICKI)
tu modulatorzy wycinają ostrą brzytwą lub teksańską piłą mechaniczną wszystkie OT
kat. 2 - VFR Owners Club Poland, Powitalnia
kat. 3 - HUMOR i OFF-TOPIC
Ostatnio zmieniony czw 26 kwie 2007, 05:50 przez mors, łącznie zmieniany 1 raz.
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Jacko
- ostry klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
Mors dobrze gada ale co do powitalni to bym się wstrzymał. W końcu chodzi o to żeby sietylko przywitać i to wszystko. Jak ktoś chce zabrać głos w jakimś temacie który jest już na forum to siętrzeba pod niego podpiąć a jak jeszcze danego tematu nie ma to tzreba go założyć w odpowiednim działe. Ot i cała filozofia.
A jeszcze zapytam, co z dotychczas zaśmiceonymi tematami. Co uważacie żby z nimi zrobić ?? Oczyścić ??

A jeszcze zapytam, co z dotychczas zaśmiceonymi tematami. Co uważacie żby z nimi zrobić ?? Oczyścić ??