PROBLEM OFF TOPU

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
Jumper
zadomowiony
zadomowiony
Kontakt:

Post autor: Jumper » wt 24 kwie 2007, 11:11

no generalnie ja tez popieram.. nie bylo mnie 4 dni w domu, nie ialem dostepu do kompa, po czym jak teraz wszedłem miałem komunikat ze zostalo naklepane ponad 1000 postow, wiec troche sie za głowe złapałem, ze z pol dnia bede musiał to ogarniac, ( bo tez naleze do ludzi ktorzy lubią czytac wszystko). chodź jestem świeżakiem to generalnie pewnie tez gdzies tam jakiegos offtopa strzeliłe, ale staram sie pisac zazwyczaj na dany temat, a jak nie mam nic do powiedzenia to po prostu nie pisze tylko po to zeby miec o 1 posta wiecej na liczniku.. pzdr ;-)

Awatar użytkownika
Little Sister
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Little Sister » wt 24 kwie 2007, 14:12

Mnie nie było długo dłużej, dopiero mam zaległosci........... :???:
Ale popieram, że trzeba tu troszkę ogarnąć, bo bałagan się zrobił.....

Może jakiś moder by się przydał do czyszczenia OT z 'powaznych' tematów?

Awatar użytkownika
szatan
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: szatan » wt 24 kwie 2007, 14:25

No dobra to niech bedą 2 wersje opierd..lu, zaczynam

WERSJA ŁAN
" Wy głupie pierd....ne skur....ny , nie spamować mie tu kur...a bo jak wpadne z korbą od ziła to rozpier....le to całe zachlastane towarzystwo , połamie wam paluchy i nie bedziecie mieli czym pisać gady zafajd....ne"
Podpisał SZATAN

WERSJA TU
Kochani uzytkownicy forum , mam do was ogromną prośbę abyście nie pisali w tematach rzeczy ktore go nie dotyczą. Prosiłbym o poważne przemyślenie tematu i zastosowanie sie do niego , Powiedz NIE !!!!! spamowi.
Podpisał SZATANO-ANIOŁEK :P
Życie bez motocykla powoduje raka i choroby serca
Manual Honda VFR800 98-2001
http://rapidshare.com/files/236685669/Manual98-01.pdf

Miernik ładowania http://www.youtube.com/watch?v=IYjGraAk4es

Awatar użytkownika
ppamula
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Piotr
województwo: mazowieckie

Post autor: ppamula » wt 24 kwie 2007, 14:30

Ja popieram Jacka ale zgłaszałem już nieraz uwagi na ten temat. Proponuję aby moderatorzy, a będzie ich co najmniej czterech, po prostu bez piep...enia przenosili takie posty w wątkach do dzału OT. I tu dale będzie mozna kontynułować wodolejstwo. No a już wstawianie w giełdzie katerk na gwałt to był niezły numer.
Sorry ale takie sprawy powinny byc cięte. Ale jak sami nie weźmiecie się za siebie to moderatorzy sie zapocą nad czyszczeniem.

Zobaczymy jak będzie.

Awatar użytkownika
rommi
ostry klepacz
ostry klepacz
Kontakt:

Post autor: rommi » wt 24 kwie 2007, 14:48

ppamula pisze:będzie ich co najmniej czterech
Proponuję wyzanczyc kogoś. Lub zrobić głosowanie jak to było wcześniej z adminem.
Ostatnio zmieniony wt 24 kwie 2007, 22:02 przez rommi, łącznie zmieniany 1 raz.

Gienio
klepacz
klepacz
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Gienio » wt 24 kwie 2007, 16:26

trza sie ograniczac z OT bo faktycznie wiekszosc tematow jest o dupie maryny, ja teraz korzystam goscinnie z kompa u siostry bo moj mi padl i powiem szczerze ze jak wchodze co pare dni na 4um to jest tego mnostwo a kiedys tak nie bylo, kazdy musi pilnowac siebie to bedzie duzo lepiej, bo w innym wypadku to nawet 10 moderatorow tego nie ogarnie, ja sie juz pilnuje od zaraz, pozdro dla wszystkich

Awatar użytkownika
Hubert
klepacz
klepacz
Imię: Hubert
województwo: lubelskie

Post autor: Hubert » wt 24 kwie 2007, 20:10

Krajan pisze:trzeba zprowadzić tu ład i porządek
Sam przeważnie przeglądam a nie czytam bo nie mam tyle czasu popieram i postaram się nie przeginać.

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » wt 24 kwie 2007, 20:51

ppamula pisze:No a już wstawianie w giełdzie katerk na gwałt to był niezły numer.
Wiem, że chodzi o mnie, ale choć jednoznacznie zdeklarowałem się w temacie OT-out to tu muszę wyjaśnić, iż zamierzenie było takie, by charakter tego żartu był ogłoszeniowy. Pomyślałem, że odrobina humoru tej działce nie zaszkodzi. Nie chcę wchodzić w polemikę i z pewnością nie zamierzam być równiejszy od wszystkich równych. Po prostu uznałem, że ten dowcip lepiej zabrzmi w GIEŁDZIE. Jeśli jesteście innego zdania to sorka to all of you.

Awatar użytkownika
rommi
ostry klepacz
ostry klepacz
Kontakt:

Post autor: rommi » wt 24 kwie 2007, 22:04

Widzę, że Piotr sam zadecydował.
Mamy moderatorów.
Panowie do roboty ! :lol

UxY
Administrator
Administrator
Imię: Łukasz
Kontakt:

Post autor: UxY » wt 24 kwie 2007, 22:55

moderatorzy sie jeszcze pojawią, niestety duża ilosc osób na forum wymaga dużej obsługi ;]

Awatar użytkownika
cieply81
teksciarz
teksciarz
Imię: Łukasz

Post autor: cieply81 » wt 24 kwie 2007, 23:26

hej, Ja też popieram Jacka w jego przemysleniach!!!

Od pewnego czasu jestem strasznie zarobiony i rzadko wchodzę na forum. Jak czegoś szukam, np. konkretów odnośnie planowanych spotkań, porad, albo cos w tym rodzaju to napotykam często na wiele wątków, które nie mają nic wspólnego z tematem... masakra.

Mam nadzieję, że się to zmieni.
Pozdrawiam, Ciepły
"Są tacy, co twierdzą, że motocykliści to brodate grubasy z piwnym oddechem i resztkami grilla na wąsach (...)"

Awatar użytkownika
Dresik
klepacz
klepacz

Post autor: Dresik » wt 24 kwie 2007, 23:33

Własnie szczególnie spotkania :cry:
Fajnie bylo by przejrzec i odrazu przeanalizowac , tak zebym wiedzial gdzie i kiedy moge sie z Wami spotkac :grin: a trudno sie konkretów dokopac :cry:
Wierze ze to sie zmieni i teraz bedzie juz lepiej :biggrin
:-)

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: mors » śr 25 kwie 2007, 10:50

mors pisze:Jeżeli mogę jeszcze coś dodać.

Mozemy podzielić tematy na:

kat 1. Free Off Top-Less

kat 2. Sometimes

kat 3. Free Aamerican Girl - czyli Wolna Amerykanka

do kat 1. zaliczyłbym bezwględnie:
NASZE MOTOCYKLE (MECHANIKA, ELEKTRYKA,TUNING I PATENTY, INFO I PYT OGÓLNE), oraz z Forum Ogólnego (SPOTKANIA I IMPREZY, GIEŁDA, RADY I PORADY, TRICKI)
tu modulatorzy wycinają ostrą brzytwą lub teksańską piłą mechaniczną wszystkie OT

kat. 2 - VFR Owners Club Poland, Powitalnia

kat. 3 - HUMOR i OFF-TOPIC
Morsie, bardzo podoba mi się twoja "kategoryzacja". Tak właśnie należy podejść do tematu. W przeciwieństwie do UxY-iego uważam, że niektóre istniejące tematy można wyczyścić, zwłaszcza te z działów technicznych. Mam nadzieję, że ownersi jakoś przeżyją napad PW o usunięciu OT, tym bardziej że to dla dobra tych tematów. Czytając wypowiedzi, myślę że porblem OT da się opanować a pojedyncze "wpadki" nie będą stanowić dla moderatorów problemu.
Ostatnio zmieniony czw 26 kwie 2007, 05:50 przez mors, łącznie zmieniany 1 raz.
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
Dresik
klepacz
klepacz

Post autor: Dresik » śr 25 kwie 2007, 15:11

Powiem tyle - brawo :hooray Nareszcie mamy uporządkowane zasady :biggrin jestem za :!: Moze tak juz zostac??? Bo pomysl moim zdaniem jest dobry, jakies sprzeciwy??? :smile:

Widze ze brak sprzeciwu wiec zatwierdzone :twisted: :lol
:-)

Awatar użytkownika
Jacko
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Jacek
województwo: lubelskie
Kontakt:

Post autor: Jacko » śr 25 kwie 2007, 15:34

Mors dobrze gada ale co do powitalni to bym się wstrzymał. W końcu chodzi o to żeby sietylko przywitać i to wszystko. Jak ktoś chce zabrać głos w jakimś temacie który jest już na forum to siętrzeba pod niego podpiąć a jak jeszcze danego tematu nie ma to tzreba go założyć w odpowiednim działe. Ot i cała filozofia. :mrgreen:

A jeszcze zapytam, co z dotychczas zaśmiceonymi tematami. Co uważacie żby z nimi zrobić ?? Oczyścić ??

ODPOWIEDZ