Mam małe pytanie do organizatorów. Chciałbym się dowiedzieć kto wpadł na pomysł naklejania naklejek "honda gymkhana" na motocykle? Chodzi mi konkretnie o te naklejki a nie naklejki ze sponsorami...
Dostalismy te naklejki od Hondy i decyzja chyba sie sama podjela.orzyl pisze:kto wpadł na pomysł naklejania naklejek "honda gymkhana" na motocykle?
a no wlasnie...MC_Hammer pisze:PS. nie dotyczy "honda gymkhana"
Proszę nie przesadzaj, może masz rację co do całości wypowiedzi, ale co do cytowanego fragmentu, podjedź, zajmie mi to góra 10 min z chwilą na pogadanie i śladu nie będzie - Gwarantujeorzyl pisze:a teraz muszę poświęcić mnóstwo czasu i pomysłu na odklejenie naklejek przyklejonych i wysmażonych na słońcu z lakierowanych elementów.
Obiecujesz?orzyl pisze:żebym ja Ci nie przykleił czegoś
No właśnie grozisz muMC_Hammer pisze:PS. grozisz mi ???
nie robię z niczego szopki...Zozol pisze:Mała przesada z tym, żeby robić szopkę z tego, że najpierw trzeba było...
dokładnie tak zrobię za rokZozol pisze:Jak nie chciałeś mieć naklejek to trzeba było stać i bronić swojego motka
dziękuję, postoję.Zozol pisze:Mogę pożyczyć mój nezawodny szwajcarski scyzoryk do zdrapania
mam swojegoZozol pisze:karchera nie wypożyczam
dla kogo jest dla tego jestZozol pisze:nie dotyczy naklejki Honda GYmkhana- bo jest fajna, więc została
dziękujęZozol pisze:Powodzenia życzę w życiu.
:* for U 2Lucek pisze::* dla wszystkich
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości