o tej samej godzinie spotykamy sie jutro na tej samej stacjirommi pisze:Do tych co lecą w niedzielę:
może się spotkamy na stacji BP o 7.40 - tej pierwszej za Kołbielą po PRAWEJ stronie lecąc na Lublin?
co wy na to?
małe sprostowanie jutro tzn w sobotę o 7.40 na BP za ul. Kajki przed skrętem na trasę lubelskąŁysolek pisze:o tej samej godzinie spotykamy sie jutro na tej samej stacjirommi pisze:Do tych co lecą w niedzielę:
może się spotkamy na stacji BP o 7.40 - tej pierwszej za Kołbielą po PRAWEJ stronie lecąc na Lublin?
co wy na to?
ja tez tam bede o 7.40przem09 pisze:To po malym zamieszaniu.. Bede na 100 w niedziele 7.40 -na BP tej pierwszej za Kołbielą po PRAWEJ stronie lecąc na Lublin Mam nadzieje ze jakos sie ogarniemy tam
Ja też bederommi pisze:ja tez tam bede o 7.40
do jutra.ja tez tam bede o 7.40przem09 pisze:To po malym zamieszaniu.. Bede na 100 w niedziele 7.40 -na BP tej pierwszej za Kołbielą po PRAWEJ stronie lecąc na Lublin Mam nadzieje ze jakos sie ogarniemy tam
do jutra.
Czarek spokomeursault pisze:Ludziska!:)
Szczególne podziękowania za wczorajszą mega pomoc dla Łysolka, diablique, enoela, Dżambo. Dzięki za pomoc przy moim pechowym czerwonym dymiącym vitku, a później zajebista eskortę do Warszawy:)
Bez Was w tych nerwach nie potrafiłbym wymyślić nic konstruktywnego. To forum tylko dowodzi, ze nawet w najczarniejszej sytuacji można na Was liczyć i zawsze ktoś z ownersów się znajdzie, żeby pomóc. Żeby wszyscy ludzie zawsze byli dla siebie tacy życzliwi:)
Jestem Waszym wielkim dłużnikiem i wielki bro dla Was, dla Łysolka Jack Daniels, bo tylko to z USA ponoć lubi. Poważnie nie wiem jak Wam dziękować
Mam nadzieje, do szybkiego zobaczenia:)
pozdro
czarek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości