NEGATYWNIE

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
benito
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Jarek
województwo: mazowieckie
Kontakt:

Re: NEGATYWNIE

Post autor: benito » pt 03 cze 2011, 09:43

ppamula pisze:ak bardzo ważne jest ubranko w czasie jazdy na motku
On sie nie przyzna...
Po Wawcy pelen lans w kombi i polerowanych bucikach, a w traske jeansy, kurteczka - tex i trampeczki.
Na dzien dobry dostal wpier..l za gustowny ubior.
Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05

Awatar użytkownika
benito
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Jarek
Kontakt:

Post autor: benito » pt 03 cze 2011, 09:45

Gacol pisze:nie wyobrażam sobie dalszego życia...
Gacol...chyba kazdy kiedys przezywal cos takiego.
Glowa do gory, teraz moze byc tylko lepiej - uwierz.
Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05

Awatar użytkownika
klosiewi
klepacz
klepacz
Imię: Grzegorz

Post autor: klosiewi » pt 03 cze 2011, 09:46

benitto pisze:Na dzien dobry dostal wpier..l za gustowny ubior.
benitto, ale musisz przyznać iż teraz posiada gustowne wentylowane jeansy w kolanach oraz opływowe adasie :biggrin

Awatar użytkownika
Janusz B.
klepacz
klepacz
Imię: Dżony

Post autor: Janusz B. » pt 03 cze 2011, 09:47

ppamula pisze:No to Arturku powiedz wszystkim jak bardzo ważne jest ubranko w czasie jazdy na motku nawet w te upalne dni.
Jest ważne.
Ale czasem się kur.wa nie da. Pamiętam co było w zeszłym roku na wypadzie bałkańskim. W Chorwacji w słońcu był taki upał, że przydomowe termometry "zamykały szafę". Wtedy mimo tego, że jestem orędownikiem ubierania się w kombi nawet na wypad na myjkę, sam jeździłem w dżinsiwku i koszulce termicznej. A to był przełom sierpnia i września..
Nawiasem mówiąc nie wyobrażam sobie tego, co będą przeżywali Kruchy i reszta załogantów, którzy chcą się wybrać w tamte rejony na przełomie czerwca i lipca. Dla mnie to samobójstwo...
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl

Awatar użytkownika
Żeton
klepacz
klepacz
Imię: Artur
Kontakt:

Post autor: Żeton » pt 03 cze 2011, 11:11

benitto pisze:
ppamula pisze:ak bardzo ważne jest ubranko w czasie jazdy na motku
On sie nie przyzna...
Po Wawcy pelen lans w kombi i polerowanych bucikach, a w traske jeansy, kurteczka - tex i trampeczki.
Na dzien dobry dostal wpier..l za gustowny ubior.
i tu się mylisz Beni bo się przyznam dlaczego nie :) teraz padła decyzja zakup kufrów co by mieć gdzie wrzucić ubranka na przebranie :D
Tak macie rację jak zawsze ŻADNE TEXY :confused TYLKO SKÓRA niestety texy też puściły i się troszkę pan ładny popsuł :/ ale spoko już się naprawiam :biggrin
Panie i Panowie KOMBI TO JEST PODSTAWA
Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE

Awatar użytkownika
kiki
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Piotr
Kontakt:

Post autor: kiki » pt 03 cze 2011, 11:30

arcziartur a jak maszyna ? mocno pokiereszowana?

Awatar użytkownika
pawlik
zadomowiony
zadomowiony
Imię: Paweł
województwo: łódzkie

Post autor: pawlik » pt 03 cze 2011, 14:09

arcziartur maszyna no i Ty? Dobrze, że nic poważnego Ci się nie stało.

Awatar użytkownika
Buła
klepacz
klepacz
Imię: Marcin
województwo: świętokrzyskie
Kontakt:

Post autor: Buła » pt 03 cze 2011, 17:29

Gacol nie warto,masz na pociechę,posłuchaj dobry kawałek http://www.youtube.com/watch?v=Ixz6ncR9 ... re=related
Wszędzie dobrze ale na VFR najlepiej :)

1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006

Awatar użytkownika
Żeton
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Żeton » pt 03 cze 2011, 18:13

ze mną to dramatu nie ma parę sińców parę ran otwartych naderwane więzadła ogólnie ok :)
z moto to czasza porysowany błotnik, bak, dwa sety, zadupek, owiewka (trochę połamana) złamana stopka hamulca tylnego, no i dekiel od strony sprzęgła :)
Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE

Safek
zadomowiony
zadomowiony
Kontakt:

Post autor: Safek » śr 08 cze 2011, 23:30

No to ja teraz pomarudze - przez ostatni miesiac mialem moto 3 dni(!), teraz mialem odebrac od lakierowania w weekend i... okazalo sie ze sie jeszcze przeciagnie o tydzien :/ toc to ja juz nie moge kurde wytrzymac, fuck!!! no ja nie moge kurde oszaleje, a mialo byc tak pieknie :(
hyc!
KEFAS, nie safek.

Artur rc24
bywalec
bywalec

Post autor: Artur rc24 » czw 09 cze 2011, 20:29

Safek ty marudzisz ja nie mam moto od 1,5 miesiąca i kupe kasy stracone :cry:,ale jest nadzieja na sobote że będzie :shock:
TO JEST MOTÓR,ON JET MÓJ,JA NIM JEŻDŻĘ NO I H** VFR RC 24

Awatar użytkownika
Dresik
klepacz
klepacz
Imię: Piotr

Post autor: Dresik » czw 09 cze 2011, 21:29

Janusz B. pisze:
ppamula pisze:No to Arturku powiedz wszystkim jak bardzo ważne jest ubranko w czasie jazdy na motku nawet w te upalne dni.
Jest ważne.
Ale czasem się kur.wa nie da. Pamiętam co było w zeszłym roku na wypadzie bałkańskim. W Chorwacji w słońcu był taki upał, że przydomowe termometry "zamykały szafę". Wtedy mimo tego, że jestem orędownikiem ubierania się w kombi nawet na wypad na myjkę, sam jeździłem w dżinsiwku i koszulce termicznej. A to był przełom sierpnia i września..
Nawiasem mówiąc nie wyobrażam sobie tego, co będą przeżywali Kruchy i reszta załogantów, którzy chcą się wybrać w tamte rejony na przełomie czerwca i lipca. Dla mnie to samobójstwo...
ja się otwarcie przyznaję, że gdy jest 25+ stopni latam po mieście w krótkim rękawku i z podniesioną szczęką, chodź C3 nie ma na to chomologacji...
wiem, wiem...
jestem w pełni świadom, czym grozi taka zabawa i odradzam innym, ale ja nie wyrabiam, szczególnie wtedy, kiedy co chwile się zatrzymuję, zsiadam z motocykla, znów wsiadam, przeciskam się w korku (tak, Intruder potrafi wbrew pozorom :P )

Wracając do tematu negatywnie - pada :cry

Żandarm wracaj do sił, trzymaj się :bye
:-)

@VFR@
Imię: Anetka
województwo: dolnośląskie

Post autor: @VFR@ » czw 09 cze 2011, 22:39

Vitka Gacol, nie znam Cię to fakt ale jak piszą że jesteś równy gość to na pewno tak jest.
Muszę się wtrącić bo widzę że sami faceci Ci odpisują, posłuchaj więc rady płci piękniejszej :mrgreen: Jeżeli kobieta Cię rzuca po tym jak mówisz że powinniście dbać o siebie, to coś tu jest nie tak, po prostu NIE JEST CIEBIE WARTA I TYLE :!: Wiem że dobrze się pisze jak stoi się obok i obserwuje ale ja też mam za sobą rozstanie po ośmiu latach i wiem że jest ciężko bo to kawał życia ale teraz już wiem że na prawdziwą miłość trzeba czasem zaczekać i że do niej niektórzy mają bardziej pod górkę od innych ale NIE WARTO SIĘ ZAŁAMYWAĆ ja też poznałam cudownego człowieka który jest całym moim życiem a dodatkowo jest dokładnie taki jakiego sobie wymarzyłam :D
Nie walcz o nią ale jeżeli uważasz że jest na prawdę tego warta to daj jej poczuć że Cibie nie ma już obok, nie zawalaj jej telefonami, pozwól zatęsknić, jeżeli Cię kocha to sama się odezwie. Dzwoniniem i prorzeniem poniżasz się, miej do siebie szacunek i pokaż jej że potrafisz.
Ludzie mają większe problemy w każdej sytuacji trzeba znależć dobre strony, ważne że jesteś zdrowy, masz przyjaciół, rodzinę, ludzi którzy Cię kochają, jak sobie zrobisz krzywdę to, to właśnie oni najbardziej ucierpią. Trzymaj się i uszka do góry :D zobaczysz wszystko się ułoży i nie słuchaj tych którzy mówią nie płacz, bo w życiu na wszystko jest odpowiedni czas, na śmiech, radość i na płacz też. Wyrzuć z siebie emocje w sposób który najbardziej Ci pomaga ale PAMIĘTAJ ŻADEN CZŁOWIEK NIE JEST WART TEGO ABY MU ŻYCIE POŚWIĘCIĆ :!: :!: :!:
Ostatnio zmieniony czw 09 cze 2011, 23:37 przez @VFR@, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
emil
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Łukasz
województwo: śląskie

Post autor: emil » czw 09 cze 2011, 23:09

Gacol, jak Cie pierdolne na sosinie to Ci sie odechce z powodu jakiejś tam baby robić głupie rzeczy!! a tylko miej nadzieję, że Pawły będą grzeczne! No rozj.b. mnie teraz, wiem że masz 20 lat i krecone włosy na skórze, ale miej litość! nie ta to inna. Stary!

Sory, ze teraz, ale nie czytam tego tematu, mogles pisac na gg

Awatar użytkownika
skoch84
pisarz
pisarz
Imię: Staszek
województwo: wielkopolskie

Post autor: skoch84 » ndz 12 cze 2011, 23:11

trochę dzisiaj podrapałem lewą owiewkę :cry:
Zamalowałem to pędzelkiem, ale i tak bez lakiernika się nie obejdzie :palisie
Almera N15 GA14DE '98