Naklejki

Awatar użytkownika
Robin
pisarz
pisarz
Imię: Dariusz

Naklejki

Post autor: Robin » pt 16 mar 2007, 16:59

Witam poniewaz jak wyjade moja VFR'ą z serwisu to odrazu plastiki leca do malowania wiec potrzebuje naklejki prosilbym o jakies namiary gdzie mozna dostac ladne naklejki do rc 46/1 i jakies fotki jak mozecie podeslac:) z gory dzieki hlopaki;)
Ostatnio zmieniony sob 08 sty 2011, 23:47 przez Robin, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
cristo
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: cristo » pt 16 mar 2007, 20:53

http://e-motocykl.com/info.php?D=15
Ja kupowalem od nich naklejke. Szybko i sprawnie, robia tez przejscia - tak jak oryginaly. Powiesz jaki motocykl, jaki kolor i nie bedzie problemu.
Z tego co pamietam to komplet do RC46 to koszt 90kilku zlotych.

Awatar użytkownika
szatan
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: szatan » sob 17 mar 2007, 13:36

Też u nich kupowałem , naklejki są wypas , drukowane jak oryginał 95 zeta z przesyłką
Życie bez motocykla powoduje raka i choroby serca
Manual Honda VFR800 98-2001
http://rapidshare.com/files/236685669/Manual98-01.pdf

Miernik ładowania http://www.youtube.com/watch?v=IYjGraAk4es

Awatar użytkownika
Robin
pisarz
pisarz

Post autor: Robin » pn 16 kwie 2007, 15:35

Pisze do nich meile to nie odpowiadaja juz z 10 meili napisalem..... i bez odpowiedzi
Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....

Awatar użytkownika
cristo
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: cristo » pn 16 kwie 2007, 18:47

Robin_Hood pisze:Pisze do nich meile to nie odpowiadaja juz z 10 meili napisalem..... i bez odpowiedzi
Jest numer telefonu - zadzwon.
Duzo szybciej tak zalatwisz.

Awatar użytkownika
Krajan
klepacz
klepacz
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: Krajan » pn 16 kwie 2007, 23:32

Robin_Hood pisze:Pisze do nich meile to nie odpowiadaja juz z 10 meili napisalem..... i bez odpowiedzi
wiem coś o tym.. zajmowałem się kiedyś sprzedażą "komercyjnie" na Allegro i było nas dwóch.. maili przychodziło 200-300 dziennie i nie dziwię się że nie odpisują :mrgreen:
Jedyna rada:
cristo pisze:est numer telefonu - zadzwon.
Duzo szybciej tak zalatwisz.
PRAWDA :twisted:
Chyba że sam zaprojektujesz naklejki i zlecisz jakiejś pierwszej lepszej firmie która robi reklamy drukiem "solwentowym", "sitodrukiem".

Awatar użytkownika
Robin
pisarz
pisarz

Post autor: Robin » pn 23 kwie 2007, 15:02

Zamówiłem u nich naklejki naklejki przyszły całkiem ładne, ale jedno co mnie dziwi to to, ze dostałem bordowe naklejki na zbiornik paliwa a moto jest czerwone czy to tak ma być.....?
aktualnie mam czarne naklejki a zbiorniku, a i napisy na czachę dali złote ale to akurat mi się podoba:P
Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....

Awatar użytkownika
roads
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: roads » pn 23 kwie 2007, 20:07

Krajan pisze:Chyba że sam zaprojektujesz naklejki i zlecisz jakiejś pierwszej lepszej firmie która robi reklamy drukiem "solwentowym", "sitodrukiem".
Krajan, z całym szacunkiem - operacja chyba mało opłacalna bo przy 1 kpl. naklejek koszty sitodruku będą zastraszające ze względu na chemię i sposób przygotowania formy drukowej

solvent - może się szybko zniszczyć, chyba że się to wszystko polakieruje albo zalaminuje,

do tego dochodzi koszt wykrojenia takiej naklejki.

Jeżeli będzie szersze zainteresowanie to mogę Wam konkretnie przedstawić koszty przy przykładowych ilościach.

pozdro 4all

ODPOWIEDZ