blokowanie tematów
- greck
- teksciarz
- Imię: grzegorz
- województwo: śląskie
blokowanie tematów
Maciej wyjaśnij mi dlaczego ( może masz rację, zapewne tak, ale nie łapię ) zamykasz temat który był tam kiedyśsssssssssssss, za każdym razem gdy chcę o cos spytać, o czymś pogadać, coś się dowiedzieć mam wertować parę lat wstecz czy przypadkiem coś takiego nie było ??? nie łapię tego jak to sprawdzać ?
- MC_Hammer
- ostry klepacz
- Imię: Maciej
- województwo: mazowieckie
Re: blokowanie tematów
Grzegorzu, jak mniemam ten temat a właściwie treść wątku jest skierowana do mnie, więc o jakie tematy Ci chodzi, będzie mi zdecydowanie łatwiej odpowiedzieć na Twoje pytanie.
- greck
- teksciarz
Maciej nie umiem znaleść, ale był wczoraj taki nowy wątek, ktoś coś napisała, a Ty odpowiedziałeś - TEMAT JUŻ BYŁ ZAMYKAM ?
- orzyl
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
pewnie o to Ci chodzi: viewtopic.php?f=10&t=13142
Na zawsze w pamięci Roads - 16.10.2007...
- MC_Hammer
- ostry klepacz
No dobra więc jeśli chodzi o ten temat i jemu podobne.
Założyłeś też temat i co ? został zamknięty ???, jednak gdyby już takowy kiedyś by był to przeczytasz go, czy założysz nowy taki sam wątek aby dostać od nowa wszysko na tacy ???
I jaki byłby tego sens powielać już coś istniejącego, lepiej dopisać chyba jakieś nowe pytania i sugestie, które w starym poruszone nie były, tak ???
Więc reasumując
Po pierwsze, nie robie nic pochopnie, najczęściej w powodzie zamknięcia postu jest link do istniejącego już tematu ( jeśli chodzi o gymkhane to tematów było chyba już ze trzy ten jest czwarty
), więc nie musisz jak to napisałeś szukać jakiś tematów w historii, masz podane na tacy.
Po drugie, nie zamyka się tematów od tak, bo się coś nie podoba, chyba, że temat jest sprzeczny z ogolnie przyjętymi normami społecznymi i to w sposób jednoznaczny może naruszać czyjeś dobre imie etc.
Po trzecie, pisząc dalej odnośnie dokładnie tego tematu, nie rozumiesz zamykania, a jaki byłby sens aby w dwóch wątkach toczyła się równoległa dyskusja na ten sam temat ???
Połapałbyś się gdzie ktoś, coś napisał, czy łatwiej i przejrzyściej jest jak temat "gymkhana" toczy się w jednym miejscu a nie na przykład w sześciu ???
Po czwarte jest opcja znienawidzona przez użytkowników "szukaj"
górny prawy róg:
search.php
Po piąte, nie powinienem się tłumaczyć
Jeśli jakieś dalsze pytania Ci się nasuwają, śmiało jak będę mógł odpowiem, jak nie to pewnie inni pomogą.
to znaczy, że jak dajmy przykład sztandarowy CZD 2011, został założony 10 marca tego roku, czyli już jakiś czas temu to każdy kto ma jakiś pomysł na tą akcję powinien założyć oddzielny temat ?????greck pisze:zamykasz temat który był tam kiedyśsssssssssssss
podpowiem jedynie, że zdecydowana większość użytkowników nie tylko tego forum tak właśnie robi, jakoś do tej pory pisałeś w paru tematach i nikt nic nie kasował, zamykał i się "przywalał.greck pisze:za każdym razem gdy chcę o cos spytać, o czymś pogadać, coś się dowiedzieć mam wertować parę lat wstecz czy przypadkiem coś takiego nie było ???
Założyłeś też temat i co ? został zamknięty ???, jednak gdyby już takowy kiedyś by był to przeczytasz go, czy założysz nowy taki sam wątek aby dostać od nowa wszysko na tacy ???
I jaki byłby tego sens powielać już coś istniejącego, lepiej dopisać chyba jakieś nowe pytania i sugestie, które w starym poruszone nie były, tak ???
Więc reasumując

Po pierwsze, nie robie nic pochopnie, najczęściej w powodzie zamknięcia postu jest link do istniejącego już tematu ( jeśli chodzi o gymkhane to tematów było chyba już ze trzy ten jest czwarty

Po drugie, nie zamyka się tematów od tak, bo się coś nie podoba, chyba, że temat jest sprzeczny z ogolnie przyjętymi normami społecznymi i to w sposób jednoznaczny może naruszać czyjeś dobre imie etc.
Po trzecie, pisząc dalej odnośnie dokładnie tego tematu, nie rozumiesz zamykania, a jaki byłby sens aby w dwóch wątkach toczyła się równoległa dyskusja na ten sam temat ???
Połapałbyś się gdzie ktoś, coś napisał, czy łatwiej i przejrzyściej jest jak temat "gymkhana" toczy się w jednym miejscu a nie na przykład w sześciu ???
Po czwarte jest opcja znienawidzona przez użytkowników "szukaj"
górny prawy róg:
search.php
Po piąte, nie powinienem się tłumaczyć

Jeśli jakieś dalsze pytania Ci się nasuwają, śmiało jak będę mógł odpowiem, jak nie to pewnie inni pomogą.
- mrf
- Łopata
- Imię: Michał
- Kontakt:
greck, A jezeli masz jakies zazalenia to smialo wyslucham Cie na PW 

A Rh POSITIVE
- MC_Hammer
- ostry klepacz
niestraszcie ludzi, nie od tego jesteście 
od zastraszania są moderatorzy

od zastraszania są moderatorzy

-
- klepacz
- Kontakt:
Ja mam pewne zażalenie na Hammera. Otóż VFR-OC od dluzszego juz czasu uczestniczy lub organizuje imprezy w powaznych instytucjach panstwowych. Dzisiaj byla impreza u zandarmow za tydzien CZD, na ktorym bedzie najprawdopodobniej p. Prezes Hondy. VFR-OC to my wszyscy, to ludzie tworzą ten klub. Nie robi to dobrego wrazenia jesli reprezentuje nas osoba smigajaca cebrą w szarym kolorze opla. Powinniśmy ustalić pewien poziom minimum ponizej ktorego nie schodzimy
.

- MC_Hammer
- ostry klepacz
no toś doj...ał, nie mam nic więcej do dodania oprócz tego, że Ciebie też odsuną od imprez, jeśli maja trzymać jakikolwiek poziom 

- greck
- teksciarz
Tematu który poruszył Kawa nie znam i nawet o takim spotkaniu nie wiedziałem, a jak bym wiedział to i tak na razie nie dla mnie
Wyjaśnienia dla mnie rozumiem, czytelne, dziękuję
Co do pisania na PW do wybranych ludzi, nie widzę takiej potrzeby
Jest jeszcze jedna rzecz z którą się nie zgadzam i składam protest - TO JEST POGODA, FUJJJJJJJJJJJJ

Wyjaśnienia dla mnie rozumiem, czytelne, dziękuję

Co do pisania na PW do wybranych ludzi, nie widzę takiej potrzeby

Jest jeszcze jedna rzecz z którą się nie zgadzam i składam protest - TO JEST POGODA, FUJJJJJJJJJJJJ

- MC_Hammer
- ostry klepacz
No to fajnie temat uważam za zamknięty 
Ale jak znam życie jeszcze Kawa będzie chciał coś głupiego napisać, więc nie zamykam tego off topa

Ale jak znam życie jeszcze Kawa będzie chciał coś głupiego napisać, więc nie zamykam tego off topa

- Diego
- klepacz
- Imię: Mirek
....i bój się Boga zamykać jakiegokolwiek oftopa,skasować to rozumiem ale nie zamykać.MC_Hammer pisze:więc nie zamykam tego off topa
Kawa Ma racje ale nie zgadzam się że cebra jest fe,toć to rodzina Hondy,byle jaka ,szara ale rodzina.
Co innego jakieś pJano

Jazda na motocyklu to najlepsze coś,co można robić w ubraniu
-
- klepacz
- Kontakt:
Traktuje to jako zaproszenieMC_Hammer pisze:No to fajnie temat uważam za zamknięty

- MC_Hammer
- ostry klepacz
zawsze moge ją zrobić w różu z kwiatuszkamiKawa pisze:ona została wpisana na liste rekordów guinessa jako najsmutniejszy motocykl na swiecie

ale wtedy przestanę już w ogóle jeździć