"Kilkuset motocyklistów przyjedzie 21 maja do Nieborowa, gdzie już po raz czwarty odbędzie się Łowicka Majówka Motocyklowa, będąca oficjalnym rozpoczęciem sezonu motocyklowego w naszym regionie.
Motocykliści, w tym około 100 osobowa grupa fanów dwóch kółek z Łowicza, przez kilka godzin będzie także przebywać w Łowiczu.
Impreza rozpocznie się od godziny 11.30 zbiórką uczestników przy garażu nr 16 przy osiedlu Dąbrowskiego. Około 12.30 motocykliści ruszą do kościoła na Korabce, gdzie o godz. 13 wezmą udział w mszy świętej i święceniu motocykli. Po mszy przejadą na Nowy Rynek, gdzie od 14.30 do 16. potrwa prezentacja motocykli i pokaz ratownictwa medycznego.
O 16. ruszy uroczysta parada ulicami Łowicza. O 17. na campingu w Nieborowie rozpocznie się oficjalny zlot, przeznaczony tylko dla motocyklistów."
Łowicka Majówka Motocyklowa - 21.05.2011.
Re: Łowicka Majówka Motocyklowa - 21.05.2011.
Jak to rozumieć? Czyli plecaczki nie mogą się tam pojawić? A może to impreza tylko dla członków jakiegoś MC czy FG? Str6 czy znasz jakieś szczegóły w tym temacie?str6 pisze:"
O 17. na campingu w Nieborowie rozpocznie się oficjalny zlot, przeznaczony tylko dla motocyklistów."
"Miejsce, na które wstąpił człowiek dobry, jest uświęcone." - Goethe
- puzon
- klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Plecaki pewnie też mają wejście. Plakat: http://imageshack.us/f/687/zlotplakat.jpg/ . Słyszałem od znajomych że te Łowickie zloty w Nieborowie to lekka lipa tzn."tu nie siadaj bo to miejsce zarezerwowane dla jakiegoś klubu" , " tu nie stawiaj motocykla bo to miejsce dla kogoś innego" preferują tylko jakieś znajome kluby a indywidualni motocykliści raczej im przeszkadzają. Mi odradzili ten zlot.
- str6
- teksciarz
- Imię: TOMEK
Niestety nie miałem okazji tam być ale ja i tak jak pojadę to tylko do Łowicza bo też słyszałem wiele mało pochlebnych opinii o tym zlocie organizatorach itp.większość motocyklistów rozjeżdżała się w swoje strony w Nieborowie jak usłyszała ceny biletu wstępu (chyba 40zł.)
a teraz 50zł.
Po co mi ich koszulka
No to mnie już w Nieborowie na 100% nie będzie. Mam tylko nadzieje że może organizatorzy zmienią swoje podejście do organizacji tego zlotu bo w najbliższym czasie nikt tam nie będzie jeździł i zamiast zlotu w Nieborowie będą sobie mogli zorganizować grilla dla swojego klubu w Nieborowie 

Strażak
- str6
- teksciarz
- Imię: TOMEK
Zaliczone, ale niestety tylko do Nieborowa i w swoją stronę, zresztą jak większość.

Strażak
-
- bywalec
- Imię: Przemek
- województwo: mazowieckie
Ja też byłem szkoda że sie nie zdzwoniliśmy.