viewtopic.php?t=12110&postdays=0&postorder=asc&start=60
to teraz podkręci zakłady

Kornik pisze:No Panowie, szykować powoli fanty bo termin Wdzydz się zbliża
Krzysztof Jarzyna pisze:Kornik pojedzie do Wdzydz (zlot w 2011):
- Johny B. - 20 zl + paleta styropianu
- Lucjusz - 20zl i uzywana opona do stara oraz choinka zapachowa kokosowa
- Dresik 20 zł +gra na PC "SUPER-BIKES RIDING CHALLENGE" z 2006 roku+mało noszone skarpetki Nike
- Celik - 20 zł + kubek po kefirze i szybkozłączka do węża ogrodowego
- klosiewi - 20 PLN + dwa rozciągnięte łańcuchy rozrządu, przechodzone buty safety + jedna wadliwa elektryczna prowadnica (postaram się o grawerkę logo VFR, ale nie obiecuje )do VW Tiguan (oczywiście fotel kierowcy strona tunelowa co by łatwiej był o cały samochód)
-kifer - 10 zł + bonusy
- Krzysztof Jarzyna - 10 PLN
A ja to jestem ciekaw w jakim stanie sa obsrane gacie Najmana oraz gdzie mucha je trzymamuchaok pisze:Kurde, ponieważ każdy facet jest swego rodzaju graczem, a mi właśnie skónczyły się środki na tegotygodniowe HOT-SPOT`y i znowu maszyny mnie wydymały, zainwestuje w pewną wygraną i obstawie, że Kornik nie dojedzie do WCYC.
Zatem:
Kornik nie przyjedzie do Wdzydz (zlot w 2011):
- Achmed - 20 zl
- Kawa - 20 zl
- Wasyl -10 zl
- PPamuła -10 zł
- muchaok - 20 zł + bryloczek, paczkę żyletek, skarpety męskie, fifkę oraz HIT !!!!! zasrane ze strachu gacie Najmana, po walce z Saletą.
Kornik pojedzie do Wdzydz (zlot w 2011):
- Johny B. - 20 zl + paleta styropianu
- Lucjusz - 20zl i uzywana opona do stara oraz choinka zapachowa kokosowa
- Dresik 10 zł +gra na PC "SUPER-BIKES RIDING CHALLENGE" z 2006 roku+mało noszone skarpetki Nike
Hummerek dam radę, zdążę się wykurować na bankMC_Hammer pisze:No i zejdzie Ci się z miesiąc tak myslę, przecież podziębiony nie pojedziesz
wyjść jak zwykle się mówiMC_Hammer pisze:popsuć
ke ?orzyl pisze:wyjść jak zwykle się mówiMC_Hammer pisze:popsuć
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 30 gości