VFR-OC NORTH
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Rozumiem, ze oglądałeś Titanica więc Twoje vikingostwo nie podlega żadnej dyskusji - dostajesz nr 011 i zgodnie z niepisanym KOdeksem paragraf 793 - pakiecik kartek na gwałty, rabunek i podpaleniaKarol656 pisze:
Morsie też chcę byc "twardym" członkiem VFR-OC NORTH Viking SEXszy.
W promocji w weekendy po 21szej możesz gwałcić bez limitu

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
słoneczko - jak ja mogę na Zuzię nie napierać jak ja się jej nie moge oprzeć?
Ja mam bardzo słabą silną wolę
A najgorsze, ze ona to wie i wykorzystuje no i jeszcze te żeberka, przez które trafiła do serca, a z serca do żołądka, albo odwrotnie czy jakoś tak.
Wiesz Draghar - paragraf 1245 Niepisanego Kodeksu VFR-OC NORTH Viking SEXszyn głosi:
WSZYSCY członkowie V-O NVS muszą dbac, aby zgromadzenie rosło w siłę a członkowie dostali browca. No więc robi się co się da
A że działam wśród płci przepieknej? Taka mam słabość
Ja mam bardzo słabą silną wolę

A najgorsze, ze ona to wie i wykorzystuje no i jeszcze te żeberka, przez które trafiła do serca, a z serca do żołądka, albo odwrotnie czy jakoś tak.
Wiesz Draghar - paragraf 1245 Niepisanego Kodeksu VFR-OC NORTH Viking SEXszyn głosi:
WSZYSCY członkowie V-O NVS muszą dbac, aby zgromadzenie rosło w siłę a członkowie dostali browca. No więc robi się co się da

A że działam wśród płci przepieknej? Taka mam słabość

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
Zuzia - ja to prosty marynarz jestem i rozumiem tylko jak się na mnie krzyczy.
Znaczy zostajesz przyjeta w poczet członków (żeńskich i męskich) VFR-OC NORTH Viking SEXszyn z przepieknym numerem
13
a jak ktoś tak jak Ty trzepocze na mnie rzęsami o długości metra do dwóch to mnie moje marynarskie serce topi się jak wosk, a jak już wciągne taaaaakie pyszne żeberka (byc może zrobione przez Mamę)- aż wyć się chce ze szczęścia

Znaczy zostajesz przyjeta w poczet członków (żeńskich i męskich) VFR-OC NORTH Viking SEXszyn z przepieknym numerem

a jak ktoś tak jak Ty trzepocze na mnie rzęsami o długości metra do dwóch to mnie moje marynarskie serce topi się jak wosk, a jak już wciągne taaaaakie pyszne żeberka (byc może zrobione przez Mamę)- aż wyć się chce ze szczęścia

Ostatnio zmieniony sob 21 kwie 2007, 15:08 przez mors, łącznie zmieniany 1 raz.
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
jak to która? Ta przystojna blondyna po lewej. Nie mowiłam wam, ze jestem oficerem armii estońskiej?
Zmieniam swój nr w VFR-OC NORTH Viking SEXszyn na
2
i oczekuję kolejnych męsko-szowinistycznych propozycji: POKAŻ cycki!!!
chłopaki strzeżcie się - mam nieograniczony miesięczny przydział kartek na gwałt
se se se
Zmieniam swój nr w VFR-OC NORTH Viking SEXszyn na

i oczekuję kolejnych męsko-szowinistycznych propozycji: POKAŻ cycki!!!

chłopaki strzeżcie się - mam nieograniczony miesięczny przydział kartek na gwałt