Witajcie
Wpadłem na pomysł by otworzyć u Nas na forum "gadżet szop" z rzeczami sygnowanymi naszym logo.Mam dostęp do wszelkiego rodzaju druków itp W najbliższym czasie dostane pierwsze sztuki kubków naklejek i ramek pod tablice rej. Nasuwa się pytanie .W jaki sposób dokonywać selekcji kupujących.Nie chce tu nikogo urazić tym postem ale przemyślcie sami.Czy osoba zalogowana 3 dni temu może kupic np naszywke a po tygodniu więcej już tu nie zaglądnie.VFR-Oc ma dośc dobrą opinie (tak przynajmniej mi się wydaje) i szkoda żeby to się zmieniło..Przygotowałem małą ankiete i mam nadzieje że dojdziemy do jakiegoś porozumienia.
VFR GADGET SHOP weryfikacja kupujących
- Gacol
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: śląskie
VFR GADGET SHOP weryfikacja kupujących
Ostatnio zmieniony pt 06 maja 2011, 10:19 przez Gacol, łącznie zmieniany 3 razy.
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
- MERLiN-43
- zadomowiony
- Imię: Krzysztof
- województwo: pomorskie
Re: VFR GADGET SHOP weryfikacja kupujących
Wystarczy zdrowe podejście do sprawy
))) Mam VFR,jestem zarejestrowany na forum kilkanaście miesięcy,ale oczekuję na przyjęcie do grupy OWNERS do tego czasu wstrzymam się z zakupem czegokolwiek z LOGO VFR OC

W uszach świst,w oczach łzy,a na blacie 23
))

- orzyl
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
wczoraj dyskutowalismy na ten temat. Ponieważ istnieje na forum grupa owners, uważam, że członkowie tej grupy (odpowiednio selekcjonowani przez leadera), powinni mieć dostęp do takiego działu na forum. Reszta nawet nie będzie wiedziała, że on istnieje. Liderem grupy jest MC_Hammer, i niech on się wypowie jakie są zasady członkostwa w tej grupie.
Na zawsze w pamięci Roads - 16.10.2007...
- MC_Hammer
- ostry klepacz
- Imię: Maciej
- województwo: mazowieckie
Jako, że zostałem wywołany do tablicy już odpowiadam 
Jakis czas temu zostałem "liderem" grupy w celu "weryfikacji" ownersów, wiązało się to z małą usterką systemową, która po zalogowaniu się nowego użytkownika nadawała mu od razu przynależność do grupy.
Oczywiście nie jesteśmy kimś lepszym od pozostałych użytkowników tego forum, jednak każdy kto posiada "status" Ownersa na chwilę obecną należy do grupy osób, która:
1. logowała się w przeciągu ostatnich 12 miesięcy i wie co jest grane, a tym samym poniekąd uczestniczy w Naszym życiu choćby forumowym.
2. Posiada motocykl ( nie brałem za kryterium jednego modelu
) lub jest "plecakiem'
3. Napisała co najmniej .... tutaj nie napiszę ile postów bo niektórzy będą siać off topem, ale słownie kilka i to normalnych postów, nie typu uśmieszek, czyli zaczeli brać czynny udzial w życiu forumowym.
Jeśli komuś te zasady nie pasują to trudno, jednak troszkę czasu mi to zajeło aby doprowadzić weryfikację grupy do końca.
Uważam, że wszyscy Ci którzy w grupie już są i Ci nowo przyjmowani, są warci nazywania się OWNERSEM (znam znaczenie tego słowa
) i wiem, że każdy z grupy pomoże innemu jak zajdzie taka potrzeba.
Ciężko dzielić ludzi, bo pomocy można się spodziewać od człowieka nieznanego a sąsiad takiej nie udzieli, jednak to jest forum a żeby było nam wszystkim łatwiej istnieją zasady.
W dniu wczorajszym zostały ustawione uprawnienia do działów, ponieważ są na forumie tematy dotyczące jedynie wątków życia ludzi z grupy owners.
PS. Na bierząco ogarniam to co się w grupie dzieje, o nikim z "nowych" nie zapomniałem, jednak jeśli wszyscy należący do grupy przeszli weryfikację według jednego szablonu to dla dla nikogo zasad zmieniał nie będę.

Jakis czas temu zostałem "liderem" grupy w celu "weryfikacji" ownersów, wiązało się to z małą usterką systemową, która po zalogowaniu się nowego użytkownika nadawała mu od razu przynależność do grupy.
Oczywiście nie jesteśmy kimś lepszym od pozostałych użytkowników tego forum, jednak każdy kto posiada "status" Ownersa na chwilę obecną należy do grupy osób, która:
1. logowała się w przeciągu ostatnich 12 miesięcy i wie co jest grane, a tym samym poniekąd uczestniczy w Naszym życiu choćby forumowym.
2. Posiada motocykl ( nie brałem za kryterium jednego modelu

3. Napisała co najmniej .... tutaj nie napiszę ile postów bo niektórzy będą siać off topem, ale słownie kilka i to normalnych postów, nie typu uśmieszek, czyli zaczeli brać czynny udzial w życiu forumowym.
Jeśli komuś te zasady nie pasują to trudno, jednak troszkę czasu mi to zajeło aby doprowadzić weryfikację grupy do końca.
Uważam, że wszyscy Ci którzy w grupie już są i Ci nowo przyjmowani, są warci nazywania się OWNERSEM (znam znaczenie tego słowa

Ciężko dzielić ludzi, bo pomocy można się spodziewać od człowieka nieznanego a sąsiad takiej nie udzieli, jednak to jest forum a żeby było nam wszystkim łatwiej istnieją zasady.
W dniu wczorajszym zostały ustawione uprawnienia do działów, ponieważ są na forumie tematy dotyczące jedynie wątków życia ludzi z grupy owners.
PS. Na bierząco ogarniam to co się w grupie dzieje, o nikim z "nowych" nie zapomniałem, jednak jeśli wszyscy należący do grupy przeszli weryfikację według jednego szablonu to dla dla nikogo zasad zmieniał nie będę.