Ja jestem za tym żeby nie łączyć zlotu VFR z innym. Niech to będzie nasza impreza. Co nie znaczy że nie możemy odwiedzić innych imprez. Ale na ogólnopolskie zolty VFR proponowałbym odrębne imprezy. Takie moje skromne zdanie.Groszek pisze:Jest tak: 26-29.07.07 jest zlot letni w Giżycku ( http://www.vboyen.republika.pl/ ) można w ramach tej imprezy sie zjechać
IV Ogólnopolski Zlot VFR-OC.pl
- Jacko
- ostry klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
- Groszek
- klepacz
- Kontakt:
dodam jeszcze tylko, że 27-29.07 jest też picnic country w Mrągowie. Wtedy w tym małym miasteczku też bardzo dużo się dzieje. Toteż jeżeli chodzi o noclegi w zaproponowanym przez Fabiq'a pensjonacie trzeba sie starać przypuszczam jak najwcześniej, jeżeli oczywiście wybór padłby na Mrągowo i tą miejscówkę.
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
Piotrek - świeżość zawsze jest w cenie. Im świeższy tym więcej znaczy (od chlorowych wybielaczy).Piotrek B. pisze:Jestem dość świeży wiec nie wiem jaka ważnosc ma tu mój głos
WIECEJ ŚWIEŻOŚCI, PRECZ ZE ZGNILIZNĄ I ZEPSUCIEM!!!
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- AGENTII
- pisarz
- Kontakt:
Zapraszamy an MAZURY!!!!!!!!! w tamtym sezonie UxY obiecywał i nic z tego nie było, może w tym sie spotkamy? 

MANIEK OLSZTYN
www.extreme.olsztyn.pl
www.extreme.olsztyn.pl
- DIDI
- klepacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
pr4zykład mielismy ostatnio. Olaliśmy Bemofo, ktore było totalnym niewypałem i zrobiliśmy oc do nas należało. Robimy swoje spotkanko i to jest the best!!!!!!Jacko pisze:Ja jestem za tym żeby nie łączyć zlotu VFR z innym.

Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać 
DIDI

DIDI
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
i to właśnie są te stereotypy o Vikingach.doyar pisze: No, chyba ze jak sie ma kartki na gwalcenie to to juz nie jest zepsucie
Rabowanie, palenie i inkryminowane i budzące tyle afektacji gwałcenie należą do obowiązków Vikinga!
My to robimy z obowiązku, a nie dla przyjemności

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Arczi
- klepacz
- Kontakt:
Ja jestem za terminem 27 - 29.07 nie musimy łączyć się ze zlotem w Giżycku, ale na Piknik Country w Mrągowie chętnie bym wyskoczył byłoby to fajne uatrakcyjnienie naszego zlotu no i pomyślcie o naszym mądrym ptaszysku Sowie, który ewidentnie nie może tydzień wcześniej, a przecież ugościł nas ostatnio w Ownersowskim stylu i należy mu sie jakaś rekompensata z naszej strony.
Arczi, doprawdy brak mi słów, dzięki przyjacielu. Jednak nie chciałbym, by ktoś zmieniał plany dlatego, że kimnął się na mojej gałęzi. Niech ważą inne argumenty. A Piknik Country to rzeczywiście mocna motywacja na rzecz daty 27-29.07.07. I przyłączam się do głosów, by zlot VFR był autonomiczną imprezą.