ORANGE
- slimak
- klepacz
- Imię: Marcin
ORANGE
Witam szykuje mi sie przedłużenie umowy i nie wiem jaki tel mam wybrać nastawiłem się na Sonyericssona Xperia x10 jesli zostane w obecnym planie mam tel za 99zł tel mam z 1zł i 720min do wszystkich i 5x20 godz co możecie powiedzieć o nim jeśli ktoś posiada lub inne tel tej marki ewentualnie coś ciekawego innych marek.
Ps czy to prawda że smartfony aktualizuja się same i trzeba płacic dodatkowo za transmisje danych?
Ps czy to prawda że smartfony aktualizuja się same i trzeba płacic dodatkowo za transmisje danych?
ZKL
Re: ORANGE
Ślimaczku! Odpuść sobie ten telefon. Dramat, jakich mało. Popatrz raczej za Szajsungiem Dalaxy S lub Nokią N8.
"Miejsce, na które wstąpił człowiek dobry, jest uświęcone." - Goethe
- slimak
- klepacz
- Imię: Marcin
żona ma Sonyericssona j20 hazel i fajny tylko jak jest mozliwość wziąć "podobno lepszy" za zł to namiętnie myśle
ZKL
- Lukaszny
- pisarz
- Imię: Łukasz
- województwo: warmińsko-mazurskie
Potwierdzam, że telefon bardzo przeciętny, a x10 minipro wręcz fatalny.
W wolnych chwilach spamuje sobie na Blogu prawniczym - http://forumprawnicze.info/blog/2-blog- ... -nysztala/
- Arnold
- ostry klepacz
- Imię: Arnold
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Ślimak, goń tych z orange. To są dziady.
Jak ich postraszysz że Ci dają słabe oferty i że przejdziesz do innego operatora to zaraz wyciągają niby niedostępne promocje. 
Jak ja się zastanawiałem albo nowy telefon albo lepsze warunki i w końcu stwierdziłem że tel nie potrzebuję to coś mi tam zaoferowali chyba za free na jeden numer. Nic ciekawego. Postraszyłem ich że idę do Heyah i nagle szło zrobić podwójny abonament do wykorzystania (mam mixa płacę 25 zł dostaję 50), darmowe wieczory i łikędy i jeszcze 1200 minut na jeden numer do orange. Goń ich mówię.

Jak ja się zastanawiałem albo nowy telefon albo lepsze warunki i w końcu stwierdziłem że tel nie potrzebuję to coś mi tam zaoferowali chyba za free na jeden numer. Nic ciekawego. Postraszyłem ich że idę do Heyah i nagle szło zrobić podwójny abonament do wykorzystania (mam mixa płacę 25 zł dostaję 50), darmowe wieczory i łikędy i jeszcze 1200 minut na jeden numer do orange. Goń ich mówię.

- SNOOP85
- pisarz
- Imię: Kamil
Jak maja w ofercie NOKIE c6 polecam
Mamy w Polsce miliony bohaterów codziennie uwalniających wódkę ze szkła
- orzyl
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
koledzy co jadą na X10 może uzasadnią swoje wypowiedzi, jakimiś konkretnymi argumentami ? Pytam, bo sam jestem zainteresowany.
Na zawsze w pamięci Roads - 16.10.2007...