To jest off top więc mi wolno
A nie mówiłem, człowiek odwala robotę aby w efekcie końcowym dobrze było, nie napiszę lepiej, bo wszyscy wiedzą,że lepiej jest przeciwnikiem dobrze, a tu proszę nikomu sie nie podoba
* gdzie są nieprzeczytane posty -> gorny prawy rog * wiadomości nieprzeczytane, aby pojawiały się na czerwono -> po prawej stronie postu jest ikonka z nieprzeczytanym postem na pomaranczowo
* Nie można składać życzeń solenizantom
* opcja usuń nieprzeczytane
* youtube w BBCode
* drzewo w spisie dzialow
* czarny template (wiecej template) * zobacz posty od ostatniej wizyty -> prawy gorny rog obok nieprzeczytanych (nowe posty) * szybka odpowiedz -> dodane
* ostatni aktywny temat na stronie glownej
* dzial 'o forum' < wiecej szczegolow potrzebuje?
* onmouseover nad urzytkownikiem na stronie glownej
* za duze czcionki
* GMT +1 zamiast GMT +2 * automatyczne wylogowanie po zamknieciu karty przegladarki -> zapisujace sie ciastka
* ikonka na pulpicie vfr nie dziala < potrzebuje wiecej szczegolow * forum nie dziala ze starym haslem -> prawdopodobnie haslo nie moglo zostac przekonwertowanie, forum poprosi o zmiane hasla
* linki otwierane w nowym oknie -> zrobione
* @nick przy odpowiedzi
* odznacz jako przeczytane * "Oznacz działy jako przeczytane" ale na głównej stronie, zamiast na stronie z nieprzeczytanymi -> chyba na jedno wychodzi?
* onmouseover z pierwszym i ostatnim postem
* po wyborze tematu nie przenosi do ostatniego nieprzeczytanego posta
* cytowanie selektywne * przyjaciele i wrogowie -> dodatek preinstalowany * opcja 'pokaz cycki' oraz 'pokaz dupe' -> cenzura zabrania
* logo na gorze strony glownej (36II)
* pomogl
Dało by radę jakimiś kolorami wyróżnić poszczególne działy?Zlewa się wszystko,a tak by było chociaż trochę intuicyjnie?
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
A mi tam odpowiada że jest nowy skrypt. Faktycznie mam wrażenie że chyba szybciej to hula. Trzeba się przyzwyczaić. Mam nadzieje że admini będą dążyć do przybliżenia funkcjonalności i wyglądu ze starym forum. Co do loga to zrobił bym jakieś takie ze wszystkimi modelami VFR. Od RC24 do 1200. Hmm, ale tak się zastanawiam czy nie szło wpierw zrobić na innym serwie nowego forum i najpierw porobić zmiany upodabniające do starego i dopiero wrzucać na ogół.
Jak głupio pieprzę, to wybaczcie mi, ale jestem po kilku głębszych.
nicki nad avatarami powinny być większe,bardziej czytelne.Jak najeżdżałem kursorem na temat postu to pojawiał się dymek z ostatnim wpisem,no i jakoś blado.......ogłoś końkurs na nową fotkę baner na głównej.24,36 ,42 i 1200 razem.Mamy kilku zdolnych.
Podobamisie automatyczne odświeżanie i widać teraz "zalogowane"booty
Jazda na motocyklu to najlepsze coś,co można robić w ubraniu
* gdzie są nieprzeczytane posty -> gorny prawy rog
* pw wiadomości nieprzeczytane, aby pojawiały się na czerwono
* Nie można składać życzeń solenizantom
* opcja usuń nieprzeczytane * youtube w BBCode -> zrobione
* drzewo w spisie dzialow
* czarny template (wiecej template) * zobacz posty od ostatniej wizyty -> prawy gorny rog obok nieprzeczytanych (nowe posty) * szybka odpowiedz -> dodane
* ostatni aktywny temat na stronie glownej
* dzial 'o forum' < wiecej szczegolow potrzebuje?
* onmouseover nad urzytkownikiem na stronie glownej
* za duze czcionki
* GMT +1 zamiast GMT +2 * automatyczne wylogowanie po zamknieciu karty przegladarki -> zapisujace sie ciastka
* ikonka na pulpicie vfr nie dziala < potrzebuje wiecej szczegolow * forum nie dziala ze starym haslem -> prawdopodobnie haslo nie moglo zostac przekonwertowanie, forum poprosi o zmiane hasla
* linki otwierane w nowym oknie -> zrobione
* @nick przy odpowiedzi
* odznacz jako przeczytane * "Oznacz działy jako przeczytane" ale na głównej stronie, zamiast na stronie z nieprzeczytanymi -> chyba na jedno wychodzi?
* onmouseover z pierwszym i ostatnim postem
* po wyborze tematu nie przenosi do ostatniego nieprzeczytanego posta
* cytowanie selektywne * przyjaciele i wrogowie -> dodatek preinstalowany * opcja 'pokaz cycki' oraz 'pokaz dupe' -> cenzura zabrania
* logo na gorze strony glownej (36II)
* pomogl
* rozne kolory dzialow
* nicki nad avatarami powinny być większe,bardziej czytelne.