własnie zobaczyłem ten drugi topic jak wysłałem tego postaklosiewi pisze:kiki z sugestiami zapraszam tu: http://vfr-oc.pl/forum/viewtopic.php?f=10&t=12908
PROTEST !!!!
- kiki
- ostry klepacz

- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Re: PROTEST !!!!
- Lukaszny
- pisarz

- Imię: Łukasz
- województwo: warmińsko-mazurskie
Ja rozumiem, bo sam kiedyś to przerabiałem jako admin pewnego forum. Gdybym miał marudzić i dołączać się do ogólnej atmosfery tego tematu to mógłbym jedynie pytać czemu nie IPB czy vB? Wtedy byłby pełen profesjonalizm i dopiero powód do marudzenia, że obsługa skryptu innaklosiewi pisze:@Lukaszny, juz myslalem, ze za chwile napisze w tym temacie kilka zlych slow pomimo tego, ze czlowiek ze mnei spokojny
W wolnych chwilach spamuje sobie na Blogu prawniczym - http://forumprawnicze.info/blog/2-blog- ... -nysztala/
- skoch84
- pisarz

- Imię: Staszek
- województwo: wielkopolskie
na innym forum zmiany niedawno przerabialiśmy właśnie z Przema na phpBB, z początku również byłem na "nie".
Gwarantuję wam, że okres przejściowy, ogólny oczopląs i wytrzeszcz trwają jakiś tydzień. Potem się człowiek przyzwyczaja.
Tak więc cierpliwości Ownersi, będzie dobrze
Gwarantuję wam, że okres przejściowy, ogólny oczopląs i wytrzeszcz trwają jakiś tydzień. Potem się człowiek przyzwyczaja.
Tak więc cierpliwości Ownersi, będzie dobrze
Almera N15 GA14DE '98
Honda VFR 750 RC36I '91
Honda VFR 750 RC36I '91
- mrf
- Łopata
- Imię: Michał
- Kontakt:
Lukaszny, phpbb > IPB konwersja nie jest platna?Lukaszny pisze:Ja rozumiem, bo sam kiedyś to przerabiałem jako admin pewnego forum. Gdybym miał marudzić i dołączać się do ogólnej atmosfery tego tematu to mógłbym jedynie pytać czemu nie IPB czy vB? Wtedy byłby pełen profesjonalizm i dopiero powód do marudzenia, że obsługa skryptu innaklosiewi pisze:@Lukaszny, juz myslalem, ze za chwile napisze w tym temacie kilka zlych slow pomimo tego, ze czlowiek ze mnei spokojny
A Rh POSITIVE
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
podpisano
1. Adam K. Łysolek
2. figaro
3. figarka
4. Ruda i Piotr
5.
13. piekielna

1. Adam K. Łysolek
2. figaro
3. figarka
4. Ruda i Piotr
5.
13. piekielna
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads
VFR Viking SeXszyn North Roads
- orzyl
- klepacz

- Imię: Piotrek
- Kontakt:
Takie życie! Idzie ono z postępem.
Zmieniliśmy wersję z phpBB2 na phpBB3. Bardziej wspierana i lepiej rozwijana, bezpieczniejsza itd itp. Tak wiem "pie**lenie". Zgadzam się. Mi się też pod kursorem szuka pewnych rzeczy. Wczoraj z MC_Hammerem rozgryzaliśmy tak proste czynności jak dodawanie ludzi do grup, przez komórke przez 20 minut. No i udało się. Znaleźliśmy.
Nie ma co protestować. Nie będziemy powracać do phpBB2, tak samo jak nie będziemy już kupować komputerów z Windowsem 98 (a właściwie nawet z XP
) Tak samo jak nie będzie trabantów z salonu 
Proponuję zacząć się przyzwyczajać.
Peace
Zmieniliśmy wersję z phpBB2 na phpBB3. Bardziej wspierana i lepiej rozwijana, bezpieczniejsza itd itp. Tak wiem "pie**lenie". Zgadzam się. Mi się też pod kursorem szuka pewnych rzeczy. Wczoraj z MC_Hammerem rozgryzaliśmy tak proste czynności jak dodawanie ludzi do grup, przez komórke przez 20 minut. No i udało się. Znaleźliśmy.
Nie ma co protestować. Nie będziemy powracać do phpBB2, tak samo jak nie będziemy już kupować komputerów z Windowsem 98 (a właściwie nawet z XP
Proponuję zacząć się przyzwyczajać.
Peace
Na zawsze w pamięci Roads - 16.10.2007...
- mrf
- Łopata
- Kontakt:
Ostatnio kupilismy 15 kiziorow z xp'kami pod displaye w pruszkowie :porzyl pisze: (a właściwie nawet z XP)
Peace
A Rh POSITIVE
- mrf
- Łopata
- Kontakt:
A Rh POSITIVE
- muchaok
- klepacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
No muszę zabrać głos w tym temacie.
Drogie koleżanki i drodzy koledzy przeciwni - bo do was kieruję te słowa.
Jak już Orzyl wspomniał, a ja w szczeguły techniczne typu BB2, czy BB3 nie będę wnikał, zmiany ze starszego na nowsze są nieuniknione. Oczywiście może się to podobać, choć najczęściej się oczywiście nie podoba - a jest to tylko i wyłącznie wina przyzwyczajeń. Byliśmy przywyczajeni do układu, czcionki, wzrok sam wendrował automatycznie w miejsca, o których mózg tylko pomyślał. Teraz trzeba chwilę się zastanowić, momencik wstrzymać, dokładnie przeczytać, dopóki nie przyzwyczaimy wzrokowo, oraz mentalnie siebie i swojego mózgu, do zmian.
Popatrzcie na to szerzej, choć Orzyl juz wspominał o Trabantach, Windowsach `98 i innych. Wszystko się zmienia, unowocześnia i trzeba iść z duchem czasu, aby "nadanżać"
za wszystkimi w koło.
Oczywiście, jak dzisiaj otworzyłem forum, to tez pierwsze co mi się cisnęło na usta to " WTF ? "
co oznacza w wolnym tłumaczeniu " co jest pani lekkich obyczajów "
Luzujcie zwieracze, przyzwyczajcie się, bo powrotu nie ma, czy to się komuś podoba, czy nie
Jak już Orzyl wspomniał, a ja w szczeguły techniczne typu BB2, czy BB3 nie będę wnikał, zmiany ze starszego na nowsze są nieuniknione. Oczywiście może się to podobać, choć najczęściej się oczywiście nie podoba - a jest to tylko i wyłącznie wina przyzwyczajeń. Byliśmy przywyczajeni do układu, czcionki, wzrok sam wendrował automatycznie w miejsca, o których mózg tylko pomyślał. Teraz trzeba chwilę się zastanowić, momencik wstrzymać, dokładnie przeczytać, dopóki nie przyzwyczaimy wzrokowo, oraz mentalnie siebie i swojego mózgu, do zmian.
Popatrzcie na to szerzej, choć Orzyl juz wspominał o Trabantach, Windowsach `98 i innych. Wszystko się zmienia, unowocześnia i trzeba iść z duchem czasu, aby "nadanżać"
Oczywiście, jak dzisiaj otworzyłem forum, to tez pierwsze co mi się cisnęło na usta to " WTF ? "
Luzujcie zwieracze, przyzwyczajcie się, bo powrotu nie ma, czy to się komuś podoba, czy nie
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
- Lukaszny
- pisarz

- Imię: Łukasz
- województwo: warmińsko-mazurskie
Nie jest płatna - przynajmniej ja osobno nie płaciłem choć całość konwersji zleciłem specom (DawiP - ipslink.pl - mogę polecić z czystym sumieniem).mrf pisze:
Lukaszny, phpbb > IPB konwersja nie jest platna?
W wolnych chwilach spamuje sobie na Blogu prawniczym - http://forumprawnicze.info/blog/2-blog- ... -nysztala/
Pewna znana wszystkim firma informatyczna zmieniła dobrze do dnia dzisiejszego działający system XP na nowszy i "lepszy" o nazwie Vista. Jak to się skończyło wszyscy wiemy, więc nie zawsze warto zmieniać stare na nowe, bo może to skutkować chorobą wieku dziecięcego. Mam nadzieję, że admini rozważyli ryzyko, jakiego się podjęli zmieniając dobrze działającą maszynę na coś nowego, lecz czy lepszego?muchaok pisze:No muszę zabrać głos w tym temacie.
Popatrzcie na to szerzej, choć Orzyl juz wspominał o Trabantach, Windowsach `98 i innych. Wszystko się zmienia, unowocześnia i trzeba iść z duchem czasu, aby "nadanżać"za wszystkimi w koło.
"Miejsce, na które wstąpił człowiek dobry, jest uświęcone." - Goethe
- orzyl
- klepacz

- Imię: Piotrek
- Kontakt:
no i za chwile wypuscili "7". Daj nam czas. Już teraz po kliknięciu na temacie zostaniesz przeniesiony do ostatniego nieprzeczytanego postu. To duże ułatwienie.
Na zawsze w pamięci Roads - 16.10.2007...
Poczekam, popatrzę, zrozumiem więcej....
"Miejsce, na które wstąpił człowiek dobry, jest uświęcone." - Goethe
- MC_Hammer
- ostry klepacz

- Imię: Maciej
No nie dokońca dobrze działającą, kilka postów wyżej jest napisane, że stary skrypt "rozjeżdzał" się i co chwila i trzeba było coś poprawiać.St@ry pisze:...Mam nadzieję, że admini rozważyli ryzyko, jakiego się podjęli zmieniając dobrze działającą maszynę na coś nowego, lecz czy lepszego?
Brak wsparcia technicznego starego oprogramowania oraz rozrastanie się Naszego foruma doprowadziło do potrzeby zmiany na nowsze.
Nikt nie poprawia niczego jeśli jest dobrze, albo dla widzi mi się, to zajmuje za dużo pracy, a jak wszyscy wiemy lenistwo jest najlepszą formą spedzania wolnego czasu a nie siedzenie przed kompem ( w tej sytuacji ) i przerabianie wszyskiego od początku
Troszke się zejdzie z konfiguracją "udogodnień" dla użytkowników ale jestem pewien, że będzie dobrze.
Największym przeciwnikiem jakichkolwiek zmian jest jak już inni napisali PRZYZWYCZAJENIE, a zastanówmy się co się w życiu nie zmienia i też tak sceptycznie do wszystkiego podchodzicie ???
- Lucek
- stary wyjadacz

- Imię: LUCYna/fer
- województwo: łódzkie
jest piekne. yts biutiful.
tak trzymac adminki muminki :*
tak trzymac adminki muminki :*
Nie ma boga, jest Mmmmotór!