Hello
- PozytywnieZakreconyWariat
- pisarz
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Siemanko
No i tradycyjnie prosimy o fotki w bikini
Chyba ze wolisz nakedy
No i tradycyjnie prosimy o fotki w bikini

Chyba ze wolisz nakedy

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
A nie wiem gdzie Diablica mnie szukała, ale w końcu mnie namówiła do zarejestrowania się na forum:) więc teraz nie musi mnie nigdzie szukać, wystarczy że tu wejdzie:) przynajmniej wiem teraz, od kogo mogę w nagłych wypadkach pożyczyć rękawiczki i worki na śmieci:) duży plus i wielkie podziękowania dla niej za pomoc nieprzygotowanej do trasy koleżance:) a co do fotek w bikini to czy jakaś dziewczyne udało Ci się namówić na wstawienie takich fot???
:)
Dwa zdania o sobie:)
Pochodzę z Parczewa na Lubelszczyźnie, obecnie mieszkam w Warszawie:)
Moj chłopak, od jakiegoś czasu, kocha bardziej VFR niż mnie, a najgorsze jest to że ja też zaczynam ją bardzo lubić:) Wiec zaczynamy tworzyć dziwny trójkącik:) Ogólnie część ludzi z forum poznałam na spotkaniach czwartkowych no i oczywiście w ostatni weekend w Częstochowie:)

Dwa zdania o sobie:)
Pochodzę z Parczewa na Lubelszczyźnie, obecnie mieszkam w Warszawie:)
Moj chłopak, od jakiegoś czasu, kocha bardziej VFR niż mnie, a najgorsze jest to że ja też zaczynam ją bardzo lubić:) Wiec zaczynamy tworzyć dziwny trójkącik:) Ogólnie część ludzi z forum poznałam na spotkaniach czwartkowych no i oczywiście w ostatni weekend w Częstochowie:)
when you need something to believe in start with yourself
- śliniak290
- klepacz
- Imię: Wojciech
- województwo: mazowieckie