A po Jasnej Górze... 17-04-2011
- Poldek13
- pisarz
- Imię: Robert
Helo, I jak tam śmiganie po? My rano so Siewierza dotarliśmy po 9tej bo kumpel gume złapał. W powrotną strone byliśmy na tym Auchan ale dotarł tylko su4beusz wiec były tylko 3 vfr-ki, pojechaliśmy na szybkie ognisko do Przeczyc, potem Złoty Potok, troche latania po wioskach i w domu o 20tej. Nie zbieraliście się pod Auchan o 14tej? Myślałem że będzie więcej VFR
Poldek
- Poldek13
- pisarz
- Imię: Robert
My byliśmy od 13.40 do 14.30 na parkingu auchan i wypatrywaliśmy ale mogliśmy nie widzieć bo tam ciągle ktoś wjeżdżał. Szkoda, ale następnym razem się zgadamy. Kurcze nie wiem czy na trasie nie minęliśmy Was? jechał z Wami biały motocykl Policja? My na ognisko już wtedy się spieszyliśmy i czasami dawaliśmy po garach ale tak mi się wydawało że widziałem w tej ekipie vfr-ki.
Poldek
- Sylwio
- klepacz
- Imię: Sylwester
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Możliwe że widziałeś mnie i ekipę z Kęt, bo ten motocykl "police" to kojarzę, tylko że nie jechaliśmy w grupie z nim, może dłuższą chwilę, zanim przecisnęliśmy się dalej. Jechało nas 5 vfrek. Ja poźniej odbiłem na drogę do Krakowa i w Ojcowie dobiłem do reszty.
"A ty siej. A nuż coś wyrośnie. A ty - to, co wyrośnie - zbieraj. A ty czcij - co żyje radośnie, A ty szanuj to, co umiera..."
- dragoo
- klepacz
- Imię: Jarek
Ja w ogóle nie wiem co sie w tym roku podziało. Nikogo kompletnie osobiście nie spotkaliśmy na JG - nie licząc hmm (no właśnie i kto to był) - osoby któa wyhaczyła nas przy starej miejscówce, pytając o resztę ekipy. Widziałem tylko jedną niebieską "oklejoną" VFR. Szkoda... może innym razem..
Ale VFRek troszeczke było
Ale VFRek troszeczke było

- Sylwio
- klepacz
- Imię: Sylwester
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
białej nie było, widocznie to nie my.Poldek13 pisze:A biała VFR też tam była? RC 36? Kurcze chciałem zwolnic ale wracaliśmy w kilka moto i nie chciałem już rozciągnięcia ekipy-(
"A ty siej. A nuż coś wyrośnie. A ty - to, co wyrośnie - zbieraj. A ty czcij - co żyje radośnie, A ty szanuj to, co umiera..."