Fajna sprawa ja chyba się wybiore ale w moim regionie, fajnie że znalazłeś ten temat.
Pozdr.
Gymkhana by HONDA POLAND 14-15-05-2011
- poscig
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Jak będzie w Gdańsku to nie wyobrażam sobie odpuścić tą imprezę.Tak jak PPiotr piszę wymaga to sporo czasu i poświęceń.Cywilny motek po dniu treningu nie wyglądałby dobrze.Szczerze mówiąc jeszcze nigdy nie widziałem nikogo kto by ,,bawił,,się w ten sposób.
Zaletą tej dyscypliny to to, że nie jest potrzebne duże moto,rejestracje,owiewki.
Na zdjęciach zamieszczonych wygląda to tak jakby były zrobione przed samym upadkiem.
Zaletą tej dyscypliny to to, że nie jest potrzebne duże moto,rejestracje,owiewki.
Na zdjęciach zamieszczonych wygląda to tak jakby były zrobione przed samym upadkiem.
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
C_L_K, Oglądanie tej imprezy musi być bardzo atrakcyjne. Przy okazji może być fajny piknik na wspólne spotkanie.
Ale uczestnictwo by nie zakończyć na drugim zakręcie wymaga więcej przygotowań.
Po pierwsze trzeba odżałować swojego motka bo statystycznie ilość gleb jest niewspólmiernie większa niż przy standardowej jeździe. Nic w tym dziwnego. Uczymy się przez błędy.
Więc motek musi być przystosowany a na dzisiaj takiego motka ma tylko MC_Hammer.
Ja się piszę na taką imprezę jako obserwato i kibic.
Mogę mierzyć czasy, nosić za wami podnośniki i klucze. Może nawet dymać pompkę
.
Ale chcę być.
Ale uczestnictwo by nie zakończyć na drugim zakręcie wymaga więcej przygotowań.
Po pierwsze trzeba odżałować swojego motka bo statystycznie ilość gleb jest niewspólmiernie większa niż przy standardowej jeździe. Nic w tym dziwnego. Uczymy się przez błędy.
Więc motek musi być przystosowany a na dzisiaj takiego motka ma tylko MC_Hammer.
Ja się piszę na taką imprezę jako obserwato i kibic.

Mogę mierzyć czasy, nosić za wami podnośniki i klucze. Może nawet dymać pompkę

Ale chcę być.