Może wreszcie się uda.
http://www.otwarciesezonu.com.pl/INTERPELACJA.pdf
fajnie by było.
MOTO-BUS pas
-
- teksciarz
- Imię: Kuba
No jassssne ze sprzed roku, poslalem nawet niedawno do tego goscia maila, odpisal po tygodniu ze nikt nie zareagowal na jego interpelacje. Chyba trzeba podejsc do sprawy tak jak do kwestii negocjowania oplat za korzystanie przez motocyklistow z autostrad czyli nadac jej szerszy wydzwiek: demonstrowac przed ministerstwem infrastruktury, jezdzic pod sejm itp. Innymi slowy akcji formalnej powinna towarzyszyc medialna 
Zdrowko!
Kuba

Zdrowko!
Kuba
Ludziom brak kultury zupełnie, wczoraj jak wychodziłem z knajpy ktos nadepnął mi na rekę!!!
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
najlepszą akcją jest wszystko zgodnie z prawem czyli zjazd do wa-wy i jazda zgodnie z przepisami -należy sie pojazdowi pas to jedziemy środeczkiem naszego pasa ,nie wolno jeździć obok siebie to jedziemy jeden za drugim oczywiście zgodnie z przepisami czyli 50-60 km/h zachowując bezpieczną odległość podejrzewam że spora ale wcale nie ogromna grupa motocykli potrafiłaby skutecznie przyblokować i zdenerwować zarządzających że może wreszcie by wysłuchali i zauważyli że lepiej jak się przeciskamy w korkach lub wykorzystujemy wolne miejsca np bus-pasy 

"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- scibor
- pisarz
- Imię: Patryk
- województwo: warmińsko-mazurskie
cos mi swita ze w przepisach jest napisane, ze nalezy poruszac sie mozliwie blisko prawej krawedzi pasaPETER pisze:należy sie pojazdowi pas to jedziemy środeczkiem naszego pasa
co nie zmienia faktu, ze w Wawie i tak nikt motocyklisty na jednym pasie nie wyprzedzi nie naruszajac tego obowiazujacego 1 metra odleglosci od pojazdu wyprzedzanego
a zreszta, co mnie to, do Wawy na akcje na krowie nie pojade:/