Powiem szczerze, że znacie mnie dość dobrze. Kilka osób jest bardzo blisko, a jedna zgadła moje największe pragnienie

Niestety, waham sie pomiędzy kilkoma modelami, i na prawdę sam nie wiem jeszcze na co padnie wybór. Zdecydowanie najbliżej prawdy była Edek

Na prawde myślałem o skuterze - takim jak Dresik jeździł w zeszłym sezonie

Zajebiaszczo mi się podobała króciutka przejażdżka, na która mi pozwolił. Stwierdziłem jednak, że moje miejsce parkingowe na Rozdrożu, może zostać zdeaktualizowane, a ludzie przestana mnie poznawać. Dresikowi jakoś uszło to na sucho - prawie i skończyło się na kąśliwych docinkach, zemną mam wrażenie Wysoka Izba, Szacowne Zgromadzenie nie obeszłoby sie tak łagodnie.
Wobec tego, odkurzacz został wykluczony - przynajmniej narazie

, na ten sezon

Podpowiem, że wchodzą w grę przedstawiciele całej Wielkiej Czwórki, bo na HD jeszcze mnie nie stać - ale pracuję nad tym

Piotruś mnie rozczulił. Wiesz najlepiej co mi się podoba

Goldas to jest coś tuż przed HD, może po HD, a najchętniej równolegle

Tylko skąd wyczesać jakieś 200 tyś. na dwa motki

Magdzie nie opowiadam o takich pomysłach nawet jako o marzeniach, bo nie lubię spać na narożniQ. Zatem reasumując i podpowiadając: Z Yayamimacha, rozpatrywany jest jeden model, z Kawałsraki dwa modele, z Stukipuki dwa modele, z Hądy czy modele.
Teraz posypią się nazwy i symbole motków, o jakich nie słyszałem

Ale jak zabawa, to zabawa. Chcieli podpowiedzi - to mają

A najlepsze, że spośród tych ośmiu modeli które rozpatruję, jeden jest moim oczkiem, a do końca nie wiem na co się zdecyduję i wcale nie musi to byc to oczko

Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.