ELo
ELo
Witam wszystkim mam 22 lata. na codzien studiuje na politechnice i pracuje przy sprzecie medycznym.Moje hobby to ratownictwo wodne,wspinaczka, kitesurfing windsurfing skoki spadochronowe ,skitouring i oczywiscie moto.Aktualnie ujeżdzam r1 2003r , oraz rc24 . To chyba tyle na mój temat:)Pozdrawiam wszystkich SZEROKOSCI!!
- śliniak290
- klepacz
- Imię: Wojciech
- województwo: mazowieckie
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Witaj Kolego
Oooooooooo RC24, w takim razie fotki poproszę najlepiej na pw
[ Dodano: |11 Kwi 2011|, o 21:11 ]
Dlaczego mając tak zacny sprzęt jak RC24 ładujesz niepotrzebnie kasę w fortepian typu R1

Oooooooooo RC24, w takim razie fotki poproszę najlepiej na pw

[ Dodano: |11 Kwi 2011|, o 21:11 ]
Diego, pytanie powinno brzmieć:Diego pisze:Ciekaw jestem czemu mając mocny sprzęt w postaci jerłana trzymasz 24 u Siebie???Sentyment?
Dlaczego mając tak zacny sprzęt jak RC24 ładujesz niepotrzebnie kasę w fortepian typu R1

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- adriano67000
- zadomowiony
- Imię: Adrian
- Kontakt:
z tego co wiem wiele osob ktore posiada taką możliwośc zostawia sobie pierwsze motoDiego pisze:VitamCiekaw jestem czemu mając mocny sprzęt w postaci jerłana trzymasz 24 u Siebie???Sentyment?www1988 pisze:Aktualnie ujeżdzam r1 2003r , oraz rc24

[ Dodano: |22 Kwi 2011|, o 19:19 ]
fotki vki beda ale dopiero po malowaniu:) postanowiłem się za nia zabrac .napewno wrzuce fotki gdy juz bedzie pomalowana na nowo:) czyli za jakies 2 tygodnie:)figaro pisze:Witaj Kolego![]()
Oooooooooo RC24, w takim razie fotki poproszę najlepiej na pw![]()
[ Dodano: |11 Kwi 2011|, o 21:11 ]Diego, pytanie powinno brzmieć:Diego pisze:Ciekaw jestem czemu mając mocny sprzęt w postaci jerłana trzymasz 24 u Siebie???Sentyment?