futerał na bak - Bagster
- Figaro2
- zadomowiony
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
futerał na bak - Bagster
mam pytanie do czego ma służyć taki kondon np. skórzany również widziałem do vfrki na bak?
tylko po to aby się bak nie porysował czy może aby cieplej było paliwku?
tylko po to aby się bak nie porysował czy może aby cieplej było paliwku?
Ostatnio zmieniony śr 30 mar 2011, 14:44 przez Figaro2, łącznie zmieniany 1 raz.
- poscig
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Kondon jak piszesz to BAGSTER...nie służy do podgrzewania paliwka w ziobiorniku a wręcz przeciwnie w upalne dni może zmniejszyć jego nagrzewanie od promieni słońca. Zabezpiecza zbiornik przed uszkodzeniami mechanicznymi,zarysowaniami,umożliwia również mocowanie tankbaga(torba na zbiornik) i co najważniejsze w przypadku niektórych właścicieli ... podnosi jednoznacznie wygląd motocykla umilając oko właściciela.Tym bardziej ,że zazwyczaj jest w kolorystyce naszego moto i ma odpowiednie logo.Jeśli pominąłem jakiś z głównych założeń bagstera to przepraszam 

Ostatnio zmieniony śr 30 mar 2011, 00:57 przez poscig, łącznie zmieniany 1 raz.
To fakt, ale raczej raz zalozonego Bagstera sie nie zdejmuje.Diego pisze:Ale taki bagster ma też wady: jak się dostanie pod niego jakiś syf,piasek itp to porysuje zbiornik.
Jest niesamowicie poreczny z mocowaniem TankBaga dedykowanego,
a jakby nie patrzec to TankBag na magnesy to tez rysuje i to bardziej widocznie
niz Bagster.
Pozdr
AK
- RALF
- klepacz
- Imię: Rafał
A mi tam "kondon" nie pasował
wolę bez
dlatego odsprzedałem Kolczykowi.

Ostatnio zmieniony wt 05 kwie 2011, 07:55 przez RALF, łącznie zmieniany 1 raz.
Radio Kolor 103 FM
K&N - Exhaust Delkewic - White Lamp - White Indicators - Polished wheel rims -Carbon Mudguard - Bagster
K&N - Exhaust Delkewic - White Lamp - White Indicators - Polished wheel rims -Carbon Mudguard - Bagster
- Hefajstos
- klepacz
- Imię: Maciej
Cena oryginału pewnie powala i znaleźć problem. Dlatego wystarczy przerobić zwykłą torbe na zbiornik, a dokładniej zrobić z pręta mały stelażyk mocujący i zapinki i praktycznie każda torba gotowa do współpracy. Sam mam u siebie taki patent zastosowany, czas wykonania 1 godzina...St@ry pisze:TangBag do Bagstera to fajna rzecz. Niestety problemem dla większości jest jego cena.
- Hefajstos
- klepacz
- Imię: Maciej
Było już na ten temat tutaj viewtopic.php?t=9720
zdjęcia mojej torby są tam.
zdjęcia mojej torby są tam.