No nie wiem. To wiek szczególny. A kto dokładnie obserwuje ten nie przegapi, że MadziX się nie starzeje i wciąż ma tyleż co samoż.Vlaad pisze:wytknąłeś kobiecie wiek!!! Teraz to na pewno poleje się krew
zamiana
- MadziX
 - stary wyjadacz

- Imię: Magdalena
 - Kontakt:

tak , bo tak naprawdę to jestem elfką ( Sowa to wie ,bo też mieszka w lesie ) i mój wiek wcale nie oznacza ,że jestem stara, a ponad to właśnie - czas leci a mi lat nie przybywa.SOWA pisze:No nie wiem. To wiek szczególny. A kto dokładnie obserwuje ten nie przegapi, że MadziX się nie starzeje i wciąż ma tyleż co samoż.Vlaad pisze:wytknąłeś kobiecie wiek!!! Teraz to na pewno poleje się krew
[ Dodano: 2007-04-13, 14:35 ]
to już jak kto woli...Jacko pisze:69 czy 6 na 9![]()
![]()
![]()
![]()

- mors
 - stary wyjadacz

- Imię: Jacek
 - Kontakt:

na mnie trafiła - 35 lat temu i trzymaaaa oj trzymaaaa - miłość do motocyklisłoneczko pisze:nikt niewie kiedy milosc dopadnie ale na kazdego to tafi
a 3 lata temu do najwyzszej formy motocyklizmu - dopadł mnie zaawansowany, nieuleczalny, postępujący i nie rokujący nadziei na poprawę VFRyzm z przerzutami na wszystkie organy... ścigania
o takiej tam drobnostce jak
a propos zdjęcia
Słoneczko - ponieważ Ciebie znam więc zaświadczam i klnę się na własne kły, że warto oj warto Cię zobaczyć i nie tylko, ale niech Daniel nie będzie taki sprytny i śmignie się do Łomży jeśli chce ujrzeć Twe oblicze i posłuchać tembru Twego głosu.
Nie ma tak łatwo, a wyobraźni nie łaska uruchomić?
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS