Mamy jakiegoś bankowca na forum?
- Gacol
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: śląskie
Mamy jakiegoś bankowca na forum?
Siemano
Potrzebuje miec takie info.Musiałbym wziąść kredyt bo brakło jednak mi do moto.Sprawa następująca.Odmawiają udzielenia kredytu. Dodam że kartoteka czysta nic nigdy nie brałem nawet na raty.Zero zobowiązań a tu taka lipa...Umowa na stałe i dupa.Nikt mi puki co niepowiedział dlaczego ale wszędzie odmawiają...
Potrzebuje miec takie info.Musiałbym wziąść kredyt bo brakło jednak mi do moto.Sprawa następująca.Odmawiają udzielenia kredytu. Dodam że kartoteka czysta nic nigdy nie brałem nawet na raty.Zero zobowiązań a tu taka lipa...Umowa na stałe i dupa.Nikt mi puki co niepowiedział dlaczego ale wszędzie odmawiają...
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
- województwo: mazowieckie
- kiki
- ostry klepacz
- Imię: Piotr
- Kontakt:
Tak jak Szarlotka pisze- banki posługują się swoimi systemami scoringowmi + dane z BIK.
Dla banku lepszy jest klient który ma drobne opóźnienia w spłacie, krótkie opóźnienia itp niż całkowicie now klient bez żadnej historii (bardzo duże prawdopodobieństwo oszusta itp).
Znajdź jakiegoś żyranta- wted może jakoś przejdzie
Dla banku lepszy jest klient który ma drobne opóźnienia w spłacie, krótkie opóźnienia itp niż całkowicie now klient bez żadnej historii (bardzo duże prawdopodobieństwo oszusta itp).
Znajdź jakiegoś żyranta- wted może jakoś przejdzie
Tak jak pisali przedmówcy. Chodzi o wiarygodność kredytobiorcy, następnie o zdolność kredytową określaną scoringiem (wiek, płeć, stan cywilny, dochód, ilość stałych wydatków itp)+BIG - lecz jeżeli nic nie brałeś na raty lub nigdy nie miałeś kredytu, to nie ma tam Twoich danych, więc bank nie ma wiadomości jak wywiązujesz się ze zobowiązań... Aczkolwiek, jeżeli pracujesz i posiadasz konto w banku (min 6 miesięcy, choć różnie to bywa), na które masz comiesięczne wpływy z tytułu wynagrodzenia - możesz starać się o kredy odnawialny, wartości kilkakrotnych wpływów. Pozdro!
- kruhy
- klepacz
- Kontakt:
w jakim Banku masz rachunek? co oni Ci powiedzieli?
Ja mam kreskę w BPS-ie, brałem ją 2 lata temu, mieli wtedy najniższe koszty kredytu gotówkowego z wszystkich innych Banków, w których pytałem. Potrzebwali jedynie inforacji o zarobkach(teraz mogło się coś zmienić).Jak idę do nich czasem spłacać gotówką zawsze pytają czy nie chce drugiego. Raz powiedzieli że mogę wsiąść nawet 2x 30000 jeśli chce.
Uderz do BPS
Ja mam kreskę w BPS-ie, brałem ją 2 lata temu, mieli wtedy najniższe koszty kredytu gotówkowego z wszystkich innych Banków, w których pytałem. Potrzebwali jedynie inforacji o zarobkach(teraz mogło się coś zmienić).Jak idę do nich czasem spłacać gotówką zawsze pytają czy nie chce drugiego. Raz powiedzieli że mogę wsiąść nawet 2x 30000 jeśli chce.
Uderz do BPS
Honda jest lepsza od wielbłąda bo wielbłąd to turysta i nie lata 300 ;]
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania