i niech to bedzie dla Ciebie nauczka, ze swoja kielbase zawsze sie nosi przy sobie a nie zostawia "kolegom", ciekawe co by na to zona powiedzialaMC_Hammer pisze:zdrajcy i pożeracze cudzych kiełbasbinio pisze:ja tam zadnej kielbasy nie widzialemklosiewi pisze: Dobra, dobra ja z PETER'em widzieliśmy co się z nią stało![]()
jakby to nie brzmiało, prawdy i tak nie dojdę, więc ktokolwiek widział ktokolwiek zjadł życzę smacznego i na zdrowie
Rozpoczęcie sezonu Pruszków 02.04 ?
- binio
- klepacz

- Imię: Łukasz
VTEC? its like a woman running away from a rapist,
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
- MC_Hammer
- ostry klepacz

- Imię: Maciej
- województwo: mazowieckie
objazd zabrał sporo czasu ale nie 2 godzmarcinskc pisze:... dzwoniliśmy przez ok 2 godz do UXEGO ale niestety nie odbierał. Pewnie śmigaliście wtedy po mieście.
Nie będę Uxego bronił bo to nie mój zamiar, jednak do onanizatora w dniu imprezy raczej się nie dzwoni
Na przyszłość mój nr tela w stopce, zawsze odbieram lub oddzwaniam
Do nastepnego.
Była widziała, dzisiał musiałem jedynie wytłumaczyć o co chodzibinio pisze:i niech to bedzie dla Ciebie nauczka, ze swoja kielbase zawsze sie nosi przy sobie a nie zostawia "kolegom", ciekawe co by na to zona powiedziala
Na przyszłość już wiem, że kolegom ufać nie wolno jeśli chodzi o moją kiełbaskę
Wcześniej czy później i tak się dowiem kto ją przywłaszczył
Tak pod warunkiem, że sam sobie pilnowałeś jedzenia !!!deemesz pisze:Fajnie było?
- binio
- klepacz

- Imię: Łukasz
w tym czasie (00:15) w sypialni Hamera...MC_Hammer pisze:Była widziała, dzisiał musiałem jedynie wytłumaczyć o co chodzi
Na przyszłość już wiem, że kolegom ufać nie wolno jeśli chodzi o moją kiełbaskę![]()
Wcześniej czy później i tak się dowiem kto ją przywłaszczył
- kochanie, a gdzie Twoja kielbasa?
- nie wiem skarbie, koledzy przywlaszczyli...
VTEC? its like a woman running away from a rapist,
- marcinskc
- pisarz

- Imię: Marcin
- Kontakt:
Ja nie mam do niego pretensji. To jest tylko moja wina bo się spóźniłem i dlatego byłem zły na siebie.MC_Hammer pisze:objazd zabrał sporo czasu ale nie 2 godz
Nie będę Uxego bronił bo to nie mój zamiar, jednak do onanizatora w dniu imprezy raczej się nie dzwoni
Na przyszłość mój nr tela w stopce, zawsze odbieram lub oddzwaniam
Do nastepnego.
Właśnie mogłem zapisać sobie nr tel do któregoś z was, na przyszłość. Ale myśle, że będzie jeszcze okazja się spotkać w niedługim czasie.
- Zigfried666
- bywalec

- Imię: Paweł
- Kontakt:
- MC_Hammer
- ostry klepacz

- Imię: Maciej
Podsyłam pierwsze linki z otwarcia
https://picasaweb.google.com/kula.arkad ... directlink#
http://www.youtube.com/watch?v=jIFKhxFbrEg
PS. Ach ten klosiewi i jego lanserski alarm
Centralny zamek też posiada
https://picasaweb.google.com/kula.arkad ... directlink#
http://www.youtube.com/watch?v=jIFKhxFbrEg
PS. Ach ten klosiewi i jego lanserski alarm
Centralny zamek też posiada
- klosiewi
- klepacz

- Imię: Grzegorz
Zapomniałeś o domykanych szybach oraz solar dachuMC_Hammer pisze:Centralny zamek też posiada
I dzięki temu gejourządzeniu sieję zamieszanie na Rozdrożu oraz na poprzednim Bemowie na mej hulajnodze nikt nie usiadł