Skuter potrzebny

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
Dresik
klepacz
klepacz
Imię: Piotr

Post autor: Dresik » sob 26 lut 2011, 13:07

Janusz B. pisze:
Dresik pisze:A tak poważnie- jeżeli przez jakiś czas zamieszkam w mieszkaniu kumpla, to znaczy,ze byłem posiadaczem jego mieszkania? Jeśli przez jakiś czas użytkowałem dany pojazd, to znaczy, ze automatycznie byłem jego posiadaczem?
Tak.
Tak.
Jeśli kumpel wychodzi z mieszkania i Cię w nim zostawia - do jego powrotu jesteś posiadaczem lokalu
O w mordę, to przyznaję, że o tym nie wiedziałem, zwracam humor :mrgreen:
W związku z powyższym musze więc przyznać, byłem przez rok posiadaczem Burgmana, a po za tym od blisko czterech lat jestem co chwilę posiadaczem innego skutera, łącznie będzię już około setki :biggrin

Odnośnie odpowiedzialności za ewentualne szkody powstałe z mojej winy to wolałbym nie rozwijac tematu na forum, kiedyś Ci powiem jak to u mnie wygląda ;-)
Janusz B. pisze:Albo znów staremu furę smarkaczu podprowadziłeś? :D
To robię regularnie :evil
Janusz B. pisze:
Dresik pisze:A co do dalszej części wypowiedzi- możesz rozwinąć Jano? :shock:
To tylko nieco przerysowana moja opinia nabyta na podstawie własnych spostrzeżeń i obserwacji.
Według mnie w znacznym stopniu masz rację ;-) przy czym ja nie lubie takich uogólnień. To trochę jak mówić, że wszsycy mieszkajacy w Polsce to złodzieje samochodów, z kolei w Rosji wszyscy mają twarde głowy na picie alkoholu- osobiście znałem jednego Ruska, który po kilku kieliszkach (takich małych...) się zataczał :biggrin

Janusz B. pisze:
Kawa pisze:Takze Dresik jak jedziesz, to jedz ostro i na maxa, ale bezpiecznie :biggrin
innymi słowy - daj sobie spokój ze skuterami, bo nie poruchasz.
Według mnie skutery to dobra rzecz. Oczywiście jako cos zupełnie odrebnego, nie jako rodzaj motocykla (wiem, wiem Johny, że skuter o takiej i siakiej pojemności itd. w swietle prawa to już "motocykl", tak jak motocykl to pojazd samochodowy... :mrgreen: ) Oczywiście mozemy sobie tutaj żartować, ja mogę się dla żartu migać od "posiadania" skutera, ale każdy i tak wie, że na skuterach sporo jeździłem i je całkiem lubię. Czy Wam się to podoba,czy nie, uważam, że te małe bzyki, które spalają często 2,5 l/100 km są po prostu PRAKTYCZNE.
Pomijając juz fakt, że tak np. Yamaha T-Max 500 przyspieszeniem zawstydza nie jeden motocykl...

Co do poruchania, gówno prawda, to nie ma nic do rzeczy :razz: jest przeciez metoda "na litość" :evil

p.s. sorry za braki gdzieniegdzie ż, ę, ą, pisze na jakiejś dziwnej klawiaturze, na której alt raz działa, a raz nie...
:-)

Awatar użytkownika
Janusz B.
klepacz
klepacz
Imię: Dżony

Post autor: Janusz B. » sob 26 lut 2011, 13:50

Dresik pisze:Co do poruchania, gówno prawda, to nie ma nic do rzeczy :razz: jest przeciez metoda "na litość" :evil
rotfl:
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl

Awatar użytkownika
Pokrak

Post autor: Pokrak » sob 26 lut 2011, 22:15

Uważaj z tym poruchaniem synku uważaj :mrgreen:

Awatar użytkownika
ZED
Imię: ZED

Post autor: ZED » sob 26 lut 2011, 22:17

:mrgreen:

Awatar użytkownika
Dresik
klepacz
klepacz

Post autor: Dresik » śr 30 mar 2011, 11:57

2 sprzęty Ownersów już przetestowane :biggrin i to jakie :smile:

Gdyby ktoś jeszcze miał coś do testowania to dawać :biggrin

P.S. VFR już robiłem kiedyś więc odpada :razz:

Awatar użytkownika
klosiewi
klepacz
klepacz
Imię: Grzegorz
województwo: mazowieckie

Post autor: klosiewi » śr 30 mar 2011, 12:51

ale tylko skutery wchodzą w grę czy wreszcie wziąłeś się za motocykle dla prawdziwych męczyzn? :mrgreen:

Awatar użytkownika
Dresik
klepacz
klepacz

Post autor: Dresik » śr 30 mar 2011, 20:11

klosiewi pisze:ale tylko skutery wchodzą w grę czy wreszcie wziąłeś się za motocykle dla prawdziwych męczyzn? :mrgreen:
Skutery robię regularnie, ale większe maszyny też oblatywałem od czasu do czasu (był jakiś tam GS, była Honda CB1000R, DN-01, VFRa, trochę cruiserów, sporo quadów) W grę wchodzi wszystko, choć temat pierwotnie dotyczył skutera, bo akurat potrzebowałem go "na gwałt" :biggrin

Awatar użytkownika
muchaok
klepacz
klepacz
Imię: Jacek
województwo: mazowieckie
Kontakt:

Post autor: muchaok » czw 31 mar 2011, 08:50

Diego pisze:Mam Hondę Pantheona 150.

Sorry. :lol :lol
Buahahahahaha Diego, jestem na łopatkach :D
Nie zaglądałem do tematu dawno - Skutersynie :D
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.

ODPOWIEDZ