Wita wszystkich Tom -)))))
Wita wszystkich Tom -)))))
Witam wszystkich baaardzo serdecznie.
Trochę poczytałem i widzę że na tym forum panuje miła atmosfera więc pozwolę sobie zapytać was o radę.
Jeździłem fazerem s2 600 i nadszedł czas na zmiany. Mam dylemat fjr czy vfr. Najczęściej latam z kumplem solo po Polsce ale 2 razy w roku lecę z żoną gdzieś dalej ( raczej europa , Praga Budapeszt, itp) Nigdy nie jeździłem żadnym z tych motocykli. Boję się że vfr ma mało wygodną pozycję na dłuższe trasy i że jest odrobinę za słaba. Może ktoś z was zna oba te motocykle i coś podpowie.
Jeszcze raz witam serdecznie wszystkich i pozdrawiam
Tom Kielce
Trochę poczytałem i widzę że na tym forum panuje miła atmosfera więc pozwolę sobie zapytać was o radę.
Jeździłem fazerem s2 600 i nadszedł czas na zmiany. Mam dylemat fjr czy vfr. Najczęściej latam z kumplem solo po Polsce ale 2 razy w roku lecę z żoną gdzieś dalej ( raczej europa , Praga Budapeszt, itp) Nigdy nie jeździłem żadnym z tych motocykli. Boję się że vfr ma mało wygodną pozycję na dłuższe trasy i że jest odrobinę za słaba. Może ktoś z was zna oba te motocykle i coś podpowie.
Tom Kielce
- Narwany
- pisarz
- Imię: Paweł
- województwo: dolnośląskie
- Kontakt:
tom, jeżeli myślisz, że na forum VFR ktoś ci napisze, że lepiej nie kupować VFR bo jest za ciężka, wyłamuje nadgarski, ma silnik Vidlasty i czasami pada jej regler to na to bym na twoim miejscu nie liczył ......
Co do reszty to nie ma co się zastanawiać i kupować VFR !!! bez dwóch zdań !!!
Pozdro i Viteczka na forum !!!!!!!!

Co do reszty to nie ma co się zastanawiać i kupować VFR !!! bez dwóch zdań !!!
Pozdro i Viteczka na forum !!!!!!!!

Kto w młodości głupim nie był, Ten na starość nie zmądrzeje !!!
- michał RC 46
- pisarz
- Imię: Michał
- województwo: lubelskie
fazer ma 100km i waży sporo mniej wiec nieźle lata, vfr-a jest śliczna tylko martwi mnie ta sportowa pozycja.... mam trochę wyjechany kręgosłup i się trochę martwię.... na fazerze latałem po 700 km dziennie i spoko a tutaj?????
-----------------------------------------------------------------------------------
do ludzi stawaj przodem...bo zawsze znajdzie się ktoś kto chce cię wydymać......
-----------------------------------------------------------------------------------
do ludzi stawaj przodem...bo zawsze znajdzie się ktoś kto chce cię wydymać......
yyyyyyy....
- diablique
- klepacz
- Imię: Ann
- Kontakt:
a tutaj da się przelecieć ponad 1100 i to z padnietym regulatorem napięcia...tom pisze:fazer ma 100km i waży sporo mniej wiec nieźle lata, vfr-a jest śliczna tylko martwi mnie ta sportowa pozycja.... mam trochę wyjechany kręgosłup i się trochę martwię.... na fazerze latałem po 700 km dziennie i spoko a tutaj????
więc jeśli nie dasz rady to nie moto jest kiepskie tylko problem jest z Tobą

powitać
- Buła
- klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: świętokrzyskie
- Kontakt:
Nareszcie ktoś z okolic,bierz VFR będziesz zadowolony,a tak na serio to polecam przejażdżkę oboma motocyklami i porównanie bo w sumie to są dwa inne motocykle biorąc pod uwagę choćby silnik tu masz 800 a tam, 1300.Pozdrawiam z Suchedniowa.tom pisze:Witam wszystkich baaardzo serdecznie.
Tom Kielce
Wszędzie dobrze ale na VFR najlepiej 
1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006

1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r